Oldala 37 of 40 ElsõElsõ ... 273536373839 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 361 to 370 of 395

Topic: PC szervíz

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,191
    Given: 1,178

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló maghar Hozzászólás megtekintése
    Vagy lehet még tápegység hiba ,még azt is ellenőrizni kéne egy másikkal.Mikor a ram ot teszteled egyenként,váltogasd az alaplapon a helyét van amikor a memória slot lesz kontakt hibás.

Köszönöm, majd végigpróbálgatom így.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A memóriaproblémát is kizárhatjuk. Kivettem a videokártyát és rákötöttem simán az alaplapra. Azzal működik a monitor. Tehát kettőre szűkült a gyanúsítottak köre. Az egyik az alaplap (talán a slot), a másik pedig a tápegység.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    A másik: A Youtube is variált valamit. Netezek és random jön a fekete pop-up lejátszó Chrome-ban és elkezdi a videót az egyik-másik háttérben futó ablakból lejátszani. És nem látok semmilyen lehetőséget a kikapcsolására. Bármelyik oldalsó egérgombot megnyomom véletlenül, felugrik a fekete színű lejátszó és elindítja a videót. Napok óta szétvág az ideg hogy állandóan ezt csinálja a Chrome/Youtube.

Szóval a kérdésem hogy hogy lehet ezt a szart kikapcsolni? Rettenetesen idegesítő.

Rájöttem hogy ez nem a Youtube vagy Chrome, hanem a Windows 10 valami újítása. Tudja valaki hogy hogy lehet ezt a funkciót lekapcsolni?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ok, megtaláltam. Mégis Chrome ügy.

Van olyan hogy Chrome Flags (sose hallottam róla eddig) és ott lehet kikapcsolni.

"Hardware Media Key Handling" néven van ott.

https://winaero.com/how-to-dismiss-w...ontrol-pop-up/

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 45
    Given: 17

0 Not allowed!
    Szuper!
    én is ebben a cipőben voltam csak a tűzrókánál
    itt ilyen hülye neve van "kép a képben"
    support info
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az asszony gépében a PCIE -nek annyi. Mindkét slotnak. Hogy mitől, ki tudja... Tesztelgettem én mindent, de nincs megoldás.

Aztán gondoltam hogy ok, talán venni kéne egy másik gépet? 2019-ben vettem, kb 2 és fél éve.

Na, ez sem egyszerű.

Először is, az árak nem mentek le, hanem maradtak azon a szinten, az új cuccok meg megfizethetetlenek. Sőt, pl. a régi procimat $339-ért vettem annak idején, ugyanaz a régi CPU $399!

Videokártyát is el lehet felejteni. Amit akkor $225-ért vettem, az most $600. Tehát kb. annyiba kerülne gépet venni mint 2 és fél éve, kivéve hogy nem tudnék bele videokártyát venni és a régit kéne használnom.

Ehhez hozzá jön az is, hogy a gépházak rettenetesen bénák, és nem árulják azt a fajtát ami most van nekem, amit tökéletesnek tartok. Telenyomják őket RGB led fényekkel, de BluRay meghajtónak meg nem csinálnak bennük helyet.

Lehet egyelőre várok egy kicsit. Bár az előrejelzések szerint a helyzet csak romlani fog és a gépárak attól függetlenül fognak tovább emelkedni hogy már nincs otthon ülős munka és emiatt kevesebb a gépvásárlás.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Szerintem vedd meg most, ami kell. Mármint MOST, ne két hét múlva próbáld.

Itt egy érdekes olvasnivaló, hogy miért is, kicsit hosszú, de végül is egy prepper fórumon vagyunk:

https://worldedge.substack.com/p/bey...ce=twitter&s=r

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Meg is lenne, ha időben eladtam volna a részvényeket amiken ülök. De már másodszorra szalasztottam el a jó árfolyamot. Dühös vagyok saját magamra. (Tegnap majd szétvágott az ideg.) Hétvégén nincs tőzsde, de talán a jövő héten sikerül majd eladni. Akkor lesz új gép is, meg egy új szék is a dolgozószobámba, mert ez a mostani legyilkolja a gerincem.

Tényleg, néztem a NewEgg oldalt, ott lehet Cryto-val fizetni. Ez új dolog, mert a múltkor még nem láttam ott olyat.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Meg is lenne, ha időben eladtam volna a részvényeket amiken ülök. De már másodszorra szalasztottam el a jó árfolyamot.
    Aki az usa-ban részvényezik, annak nem kell mást tenni, mint követni és lemásolni nanci pelosi kereskedését, annyira durván bennfentesen nyomják, hogy az elmúlt két évben tucatnyi politikus teljesítette túl buffet/soros közel egy évszázados tapasztalatát.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Az asszony gépében a PCIE -nek annyi. Mindkét slotnak. Hogy mitől, ki tudja... Tesztelgettem én mindent, de nincs megoldás.

Aztán gondoltam hogy ok, talán venni kéne egy másik gépet? 2019-ben vettem, kb 2 és fél éve.

Na, ez sem egyszerű.

Először is, az árak nem mentek le, hanem maradtak azon a szinten, az új cuccok meg megfizethetetlenek. Sőt, pl. a régi procimat $339-ért vettem annak idején, ugyanaz a régi CPU $399!

Videokártyát is el lehet felejteni. Amit akkor $225-ért vettem, az most $600. Tehát kb. annyiba kerülne gépet venni mint 2 és fél éve, kivéve hogy nem tudnék bele videokártyát venni és a régit kéne használnom.

Ehhez hozzá jön az is, hogy a gépházak rettenetesen bénák, és nem árulják azt a fajtát ami most van nekem, amit tökéletesnek tartok. Telenyomják őket RGB led fényekkel, de BluRay meghajtónak meg nem csinálnak bennük helyet.

Lehet egyelőre várok egy kicsit. Bár az előrejelzések szerint a helyzet csak romlani fog és a gépárak attól függetlenül fognak tovább emelkedni hogy már nincs otthon ülős munka és emiatt kevesebb a gépvásárlás.
    mi van, ha "csak" az alaplapot cseréled ki?

Házat venni minek, nincs elég?