Oldala 5 of 220 ElsõElsõ ... 345671555105 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41 to 50 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

0 Not allowed!
    Azt gondoltam, messzebbre és erõteljesebben viszi a vesszõt, mint egy hagyományos íj.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 43

0 Not allowed!
    A "hagyományosnál" szerintem jobb, kb. a csigás íjakkal egyenértékû.
    Vannak kicsit erõsebbek/drágábbak pl. PSE TAC15i.
    Lõfegyverrel persze nem veszi fel a versenyt de sok helyen vadásznak íjjal, számszeríjjal.
    A lövedék minden fegyvernél esik, csak a mértéke változó. Gyakorlás és jó távbecslés (vagy lézeres távolságmérõ) kérdése az egész.
    Igen, nem egy mesterlövész fegyver, de hogy ki mit vár egy fegyvertõl az változó.
    Gyanítom sokan vannak úgy mint te, mert sok néhány hónapos nyílpuska szokott eladó lenni kihasználatlanság miatt.
    Nekem vadászfegyver mellett is lenne nyílpuskám, mert érdekel, kedvelem, szeretek vele lõni .
    Erõ azért van benne (110-120J), de nem tudom 50-100m után mennyi marad belõle.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Persze ez nem lofegyver, vannak hatranyai, stb, de van egy nagy elonye: Szinte hangtalan, tehat ha nem akarod elarulni jelenleted egy OLYAN szitacioban, jol johet meg...Nem primary fegyverkent. Megvan a helye. Szvsz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mai szerzemenyem az army surplus boltbol: http://www.amazon.co.uk/Highlander-S.../dp/B003P4X16I
    Ennel sokkal olcsobb volt...

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap voltam a Móriczon 1 túraboltban...fejlámpát akartam venni, de persze más is besikerült.. volt nagyon kultúrált áron Mora Companion SS kés, amirõl már sok jót hallottam, és végre kézbe foghattam... tetszik a Svéd élszallag, és a penge minõsége is megfelelõ. Szóval az is velem jött és otthon ki is próbáltam..nagyon szépen vág. Szóval ezek voltak, meg még 1 doboz vízálló gyufa a végére mert az mindíg kell

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Tegnap voltam a Móriczon 1 túraboltban...fejlámpát akartam venni, de persze más is besikerült.. volt nagyon kultúrált áron Mora Companion SS kés, amirõl már sok jót hallottam, és végre kézbe foghattam... tetszik a Svéd élszallag, és a penge minõsége is megfelelõ. Szóval az is velem jött és otthon ki is próbáltam..nagyon szépen vág. Szóval ezek voltak, meg még 1 doboz vízálló gyufa a végére mert az mindíg kell
    Hello! Hogyert volt a kes? Nekem egy 860-as van, kb 12 GBP volt nemreg. Ami nem draga.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Hello! Hogyert volt a kes? Nekem egy 860-as van, kb 12 GBP volt nemreg. Ami nem draga.
    3400 Ft volt..vicc..van a neten 3200ért is, de az plussz szállítás,ezért meg kb átmentem a szomszédba..most vacsiztam vele, és aprított rendesen, meg asszonynak villogtam 1 kicsit, hogy hogy vágja az A4-est, meg hogy borotválja a karszõrt..
    el volt ájulva..gondolhatjátok

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    3400 Ft volt..vicc..van a neten 3200ért is, de az plussz szállítás,ezért meg kb átmentem a szomszédba..most vacsiztam vele, és aprított rendesen, meg asszonynak villogtam 1 kicsit, hogy hogy vágja az A4-est, meg hogy borotválja a karszõrt..
    el volt ájulva..gondolhatjátok
    Gondolom O is akart egyet, szoval holnap rohansz venni Neki is egyet

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem kap de használhatja az enyémet..
    Most május elején egy 5 napos vízitúrára készülök és tudja, hogy most minden forrást az arra való felkészítésre összpontosítok
    Ma jön pl a kis sátram a ponyva mellé..hehe
    már alig várom

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ugye ez a kertbe van kitalalva, de ha meghosszabitanam a kemenyreszt, s kivezetnem a konyhai kisablakon, meg felszerlnek 2 Szenmonoxid riasztot, meg futestre is lehetne hasznalni a konyhaban..Persze ez teljesen veszelyes, meg szabalyellenes...
    http://www.bmstores.co.uk/products/d...himenea-276016