Oldala 17 of 22 ElsõElsõ ... 71516171819 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 161 to 170 of 220

Topic: Sorozatok

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Tûzvonalban 4. (utolsó) évad

Megint elsütötték a ponyvaregényes Tarantinó-s poént...

És mégegy, fegyvereket vettek ki a csomagtartóból, és a híres Ponyvaregény csomagtartós jelenet szemszögébõl vették fel. És még a szöveg is hasonló volt.

Ezt nem hiszem el. A 11. részben is elsütötték a tárolós poént.

Amit még megemlítenék, hogy rettenet bonyolult a történet, illetve a 4. évadban megint állandóan sötét van. Mindenféle titkosszolgálatok trükköznek
    egymással, de hogy ki kivel van és ki mit csinál és miért, az nekem kínai... Talán pont ezért lett ez az utolsó évad, 20 helyett 12 résszel. (Mert túl kacifántos az egész.)

A helyi maffiafõnök történetszál meg csak úgy eltûnt és kész. Pedig rászánhattak volna 1-2 részt hogy lezárják.

De a legvége rendben van.

Stohl András is eltûnt, nincs benne az utolsó évadban. Igaz, aki a helyébe lépett, az is jó színész, úgyhogy annyira nem is hiányzott belõle. Talán a maffiafónök dolog azért tûnt el a sorozatból, mert az õt játszó színész (ha õ volt az) is kilépett az utolsó évadból.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Walker Texas Ranger (2021)

A régi sorozat olyan volt, hogy volt 1-1 banda, és Chuck Norris minden epidód végén fejberúgott valakit és úgy ért véget a rész.

Ez az új sorozat teljesen más, leginkább a családi dráma és hasonlók dominálnak benne. Viszont van egy fõ szál, ami gyilkosság. Azon túl vannak itt-ott kisebb bûncselekmények, meg egyéb helyzetek amiket megoldanak.

Az elsõ 6 részben nem láttam fantáziát, a fõszereplõ jó színész, az "Odaát"-ban nagyon bírtam, meg egy Péntek 13-as filmben is. Itt is jól szerepel, a családi témában fõleg, csak kemény Texas Ranger-nek nehéz elkézelni. Nem az a "kemény csávó" típus. Az elsõ 6 részben a sorozat össze-vissza kapkodott, nem tudtam hogy ki-kicsoda, az ügyek is amiket megoldottak, azok is kacifántosak voltak.

Aztán a 7. résznél a sorozat kezdett összeállni, úgyhogy most már egyre jobban tetszik. A fõ szál alakul, nyomoznak, van benne akció is valamennyi, amellett a családi szál is halad elõre.

Akinek az "Odaát" tetszett annak szerintem ez is tetszene. Aki Chuck Norris-os körbepörgõrúgásra számít, annak csalódást okozna a sorozat. (Bár ki tudja.)

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 424
    Given: 752

0 Not allowed!
    Rick és Morty elsõ négy évada magyarul betárazva. Eddig csak összevissza, érintõlegesen láttam belõle egy-egy részt a tévében.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Rick és Morty elsõ négy évada magyarul betárazva. Eddig csak összevissza, érintõlegesen láttam belõle egy-egy részt a tévében.
    Közben ígéretesen alakul az élõszereplõs Rick és Morty is. Christopher Llyod.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem is tudtam, hogy a Snowpiercer filmből van sorozat is. (Illetve a filmnek egy képregény az eredetije.) Beszereztem a sorozatot, majd elkezdem nézni, érdekesnek tűnik.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez a sorozat nagyon jó. Ilyen Star Wars/Star Trek paródia féle, de vannak benne mindenféle utalások. Néhány perces részek, a maraton videók 40-50 percesek.

A harmadikat nem teszem ide, mert abban van meztelenség (legalábbis ami Youtubeon van fent) Így keressetek rá Youtubeon: deep space 69 season 3 marathon

A negyediket meg nem találtam meg, csak epizódonként van szétszórva a Neten.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Nem is tudtam, hogy a Snowpiercer filmből van sorozat is. (Illetve a filmnek egy képregény az eredetije.) Beszereztem a sorozatot, majd elkezdem nézni, érdekesnek tűnik.
    Most kezdem, eddig másokat néztem. A sorozat.eu oldalon amúgy megtaláljátok a teljes első évadot magyar felirattal. Engem nagyon érdekel az egész ötlet, a hangulata, remélem részletesen bemutatják ezt a "vonat-univerzumot". Amennyit a sorozatjunkie oldalon olvasgattam róla, az alapján a sorozat jó alaposan körbejárja a sztorit.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    8 évszak sorozat (1987) (8x1 óra)

Ami jó volt benne, az a főszereplő nő (NAGYON csinos!), rajta kívül még néhány szimpatikus karakter, egyszerű történet, romantikus, kissé teleregényes. (Rakás szereplő a Szomszédokból.) Van benne olyan nosztalgia is ami nem rossz. Pl. volt benne roncsderby, Ladával.

Ami nem tetszett, a szocializmus vonal, az iskolai részek (pl. évzárós beszéd meg ilyenek). A férfi karakterek jelentős része jellemtelen volt, amelyik összejött a lánnyal az nem becsület meg, vagy amelyik a lány barátnőjével jött össze, az is eldobta, nem vállalt felelősséget, stb. A sorozatban volt üres járat is, jelenetek amiknek nem volt értelme, vagy simán csak ki lehetett volna hagyni.

De mindent összevetve nem bántam meg hogy megnéztem.

Videán van fent több feltöltés, de talán ezen a csatornán a legjobb minőségben:

https://videa.hu/videok/film-animaci...7OxIY6EpjN4KM2

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 42

0 Not allowed!
    Van benne meztelenség!
    Aha, ezek pucéran sem voltak meztelenek.
    Nézd meg ezt:
    https://www.youtube.com/watch?v=2Kv2...ist=LL&index=8
    Ez ruhában is meztelen.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    WTF. Nem nagyon illik a ruhája a gyerekek között énekléshez.