Oldala 212 of 220 ElsõElsõ ... 112162202210211212213214 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,111 to 2,120 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    "A gáz minősége is csúszik a lejtőn, valamint nemigen van sok belőle. Jó lenne egy elektromos rezsó is mindenesetre. Ha mind a gáz mind az áram gáz, azok a kis kemping-rezsók is megteszik, különösen azok, amelyek valamiféle folyékony üzemanyaggal mennek, mert azok kiválthatják egymást. Egyébként is a gáz tárolása veszélyesebb, nehézkesebb, mint a folyadékoké, meg ha kifogyott a boltokból, nincs mit tenni."

(Túlélni az argentin államcsődöt - I. rész)

Amióta ezt olvastam, azóta meg akartam már venni a kis tűzhelyet amit kinéztem. Most meg tudtam végre rendelni.

https://www.nomadsport.eu/termek-584...btuzhely-nagy/

Csatolmány 9138

Csatolmány 9139

Rendeltem hozzá 3 csomag gyújtókockát is. Egy csomag 12 kocka.
    Nekem is van ilyenem, 2db is, kisebb és nagyobb. Esbit kocka is, de azt csak próbaképp használtam 1x.
    Főztem már útszélén teát ezzel, csak nem esbit kockával.
    Jó kis cucc!

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 425
    Given: 752

0 Not allowed!
    Mióta vágytam már erre! Ha minden jól megy, a héten érkezik. 30 %-os akciót csíptem el.

Húzódzkodó-állvány-inSPORTline-Power-Tower-PT60.jpg

Párhuzamos korlátot már régebben vettem:

1613644010-819258-big.jpg

És ezzel megvan az összes létező eszköz, ami nekem a saját testsúlyos edzéshez kell.

Közben nézegetem Al Kavadlo könyvét: Old Man Strength. Tegnap megvettem (hülyének lehet nézni a 47 dollárért, de életemben először vettem angol nyelvű könyvet, ennyi belefér ), és úgy nézem nem fogom megbánni, profi munka. És ellentétben máshol már tapasztalt ígérgetésekkel, itt tényleg olyan gyakorlatok szerepelnek, amikhez te kellesz meg pár lépésnyi hely. Kivétel a rúd, de az az egy mindenhova kell, anélkül nincs saját testsúlyos edzés. Plusz van az L-ülés két formája, amikhez jól tud jönni a fekvőtámasz fogantyú vagy a párhuzamos korlát, de elvileg azok nélkül is megoldhatók.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mivel Magyarország előre megy nem hátra, lassan 1 éve nem vesznek fel érettségis irodai munkára sem summa cum laude doktorival. Ezen felbuzdulva a húzódzkodóállvány után a következő havi minimálbérből minden mindegy alapon vettem futócipőt és futóórát. Továbbmegyek: 3 egész pár futózokni még a húzódzkodóállvány mellett belefért a keretbe! Így most már semmi sem állja útját annak, hogy élő fegyverré kovácsoljam a testyem.

"A Walking Weapon That Never Misses!"

MV5BYjM2NzEzZTItZTU3ZC00Y2I1LWJkMjMtOTYwMjQyNTZlZjZlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNzc5MjA3OA@@._V1_.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    lassan 1 éve nem vesznek fel érettségis irodai munkára sem summa cum laude doktorival.
    Ha középfokú irodai munkára jelentkezel, ne valld be a felsőfokú végzettségedet, pláne a doktorit. A túlképzett alkalmazott kockázatot jelent: idővel több pénzt akar, esetleg vezetői babérokra tör. Az ilyentől tartanak a főnökök.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ged Hozzászólás megtekintése
    Ha középfokú irodai munkára jelentkezel, ne valld be a felsőfokú végzettségedet, pláne a doktorit. A túlképzett alkalmazott kockázatot jelent: idővel több pénzt akar, esetleg vezetői babérokra tör. Az ilyentől tartanak a főnökök.
    Megnézik a személyimet és ott van a nevemben a dr. Meg az erkölcsi bizonyítványon is ott van, ami feltétel a munkához.

Arra amúgy már csak azért jelentkeztem, mert ezek szerint ennyi idősen nem mernek felvenni sehova jogásznak tapasztalat nélkül.
    Last edited by P. Dude; 05-10-2022 at 02:21 PM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megnézik a személyimet és ott van a nevemben a dr. Meg az erkölcsi bizonyítványon is ott van, ami feltétel a munkához.
    Hááát, akkor ez szívás. Programozónak kellett volna tanulnod, ott nem kérnek erkölcsit.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elhiszem hogy vicces, nekem nem lesz az amikor hamarosan mélyszegénységben fogok vegetálni.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 43

0 Not allowed!
    Sajnos nem vas megyei vagy, itt keresnek hozzánk a karbantartásra pótalkatrész logisztikára egy embert (adminisztráció, rendelgetés).
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Sajnos nem vas megyei vagy, itt keresnek hozzánk a karbantartásra pótalkatrész logisztikára egy embert (adminisztráció, rendelgetés).
    Azért köszi a tippet!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elhiszem hogy vicces, nekem nem lesz az amikor hamarosan mélyszegénységben fogok vegetálni.
    Sajnálom, hogy nem találsz munkát, nem állt szándékomban megbántani. Nem tudom, hogy a lakóhelyeden milyen lehetőségek vannak, nem tudok tippeket adni. Ha mindenképpen olyan melót akarsz, aminél kell a jogi végzettség, némileg beszűkülnek a lehetőségeid.