Oldala 12 of 18 ElsõElsõ ... 21011121314 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 111 to 120 of 180

Topic: Élelmiszerválság

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Lehet reménykedni, hogy talán megússzuk az élelmiszerválságot, illetve annak eszkalálódását. De ez tévedés. Az élelmiszerválság nem egy természeti jelenség, és nem néhány szerencsés vagy szerencsétlen véletlenen alapul, mint mondjuk az iráni feszültségek, illetve azok viszonylagos lenyugvása (annyira jól lenyugodtak, hogy Irán a napokban hivatalosan is kérvényezte a felvételét a BRICS-blokkba).

Az élelmiszerválságot a mezőgazdaság és az élelmiszeripar tényleges iparosítása, a logisztika sérülékennyé tétele okozza. Nem az a kérdés, hogy eszkalálódik-e, mert az már elkezdődött, javában, hanem az, hogy mennyire lesz durva.

És erre utal az ellenenergiák tápértékének a vitatása is, erre írtam. Ugyanis ha MO-n van 10 millió ember, akik közül legfeljebb 100k van annyira produktív, hogy van fogalma az egy teljes évre elegendő saját élelmiszer előállításának a módjairól kőolaj, műtrágya, és bolti takarmány nélkül, akkor sokat mondtam. Ennek a 100k nagy részének viszont hiába van meg a tudása, nincs hozzá infrastruktúra, mert nem így működik a modern mezőgazdaság. Itthon ráadásul van termőföld, meg víz, tehát van remény a termésre. Észak-Afrika (ahol sem termőföld, sem víz, sem hozzáértés) 250 millió éhezőjét hogyan tervezi majd kezelni az ellenenergia, mikor hajóra, lélekvesztőre szállnak a Földközi tengeren?

A jelen világunkban az anyag dominál, az energia az alárendeltebb, mivel így működik a 3D valóság. Szép és jó az ellenenergia, de amíg nincs meg a fizikai materiális háttér, addig önmagában nem ér semmit. Amíg anyagból nem tud az ember energiát csinálni, addig próbálkozni sem érdemes a fordítottjával.

A Trump, Clinton, háború, járvány, pártokra szavazás, stb, az mind tévedés, porhintés, a függöny, hogy senki ne nézzen a dolgok mögé. Rágógumi, hogy nehogy foglalkozni kelljen a valódi kérdésekkel. A kelet-európában termelt élelmiszer semmivel sem különb, mint az amerikában termelt élelmiszer. A kelet-európában gyártott készítmény pedig ugyanannyira sz*r, mint az amerikában gyártott készítmény. A "mi vagyunk európa éléskamrája" csak arra jó, hogy eltereli a figyelmet, hogy 99% meg sem tudja tölteni a saját kamráját. Nincs vízellátása. Nincs saját energiaellátása. Szabadtartású vágómarha a többség, de csak a karámon belül mozoghatnak szabadon.

A turpisság átlátása, az ébredés semmit sem jelent. Mindenki átlátja, hogy a dohányzás káros, és van csilliárd dohányos. Mindenki átlátja, hogy az alkohol káros, és van csilliárd iszákos. Mindenki átlátja, hogy az elhízás, a rossz táplálkozás káros, és van csilliárd kövér ember. Mindenki átlátja, hogy a jobb képesítés jobb jövedelmet jelent, de van csilliárd ember, aki a fészin tölti az idejét ahelyett, hogy új szakmát tanulna.

Ez jelenti a látszat-tevékenységet.

FWWiMdMXEAEIdai.jpg

Te nem biofizikáról beszélsz, hanem ezotériáról meg asztrológiáról. Ezeknek lehet, hogy van olyan része, amely valódi, és alkalmazható (ez akkor derül ki, ha X másik, független résztvevő ugyanolyan körülmények között, ugyanazzal a tevékenységgel, Y alkalommal ugyanazt az eredményt kapja, amíg ez nem történik meg, addig az csak véletlen), de ez nem fog változtatni a világ folyásán.

Én annyit csináltam, hogy megnéztük, tényleg van-e kapcsolat a bolygó mágnesessége, a kozmikus sugárzás, és az élőlények (növények) viselkedése, biológiája között. Ezt a mágnesességet, elektromágneses mezőt az élőlények esetében aurának is nevezhetik, amely az áltudományok egyik zászlóshajója.

Hogy színes aurák léteznek-e, arról fogalmam sincs, de ha belenyúlunk a növények növekedésébe a meghatározott erősségű mágneses terekkel, akkor az eredmény kib*szottul megdöbbentő, számos téren. Az élőlényeknek tehát van saját, mérhető elektromágneses mezője, ennek van meghatározott energiaszintje és erőssége, ez kölcsönhatásban van a bolygó saját elektromágneses mezőjével és, ha ezzel valami történik, valamit csinálunk, akkor az drasztikus hatással jár.

Erre viszonylag olcsón, egyszerűen lehet ipari méretben is használható gépet, pl csírázás-serkentőt készíteni, és könnyen lehet, hogy még a mi időnkben lesz is ilyen a piacon.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 504
    Given: 934

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    (...)
    Akkor bizonyos dolgokban azért egyetértünk.

A többi kapcsán. Tudom hogy mit teszek, és úgy gondolom hogy az a jellegű tevékenység sokszor változtatott már a világ folyásán. Te nem gondolod így, én meg nem tudom fizikai bizonyítékokkal alátámasztani, mert a tudomány jelen állása szerint nem lehet. Mindenesetre reméljük hogy igazam van, az mindannyiunknak csak jó lenne. (Egyébként nem foglalkozom semmilyen manapság divatos "ezotériával", nyúédzzsel, wiccával miegymással.)

Hogy hol kezdődik az ismeretlen, arra egy egyszerű példa mondjuk a tudatos álmodás. Tudatosan álmodni mindenki tud a megfelelő módszerekkel. Ez könnyen ellenőrizhető. Továbbá a megfelelő módszerekkel tudja saját magát tá-ban gyógyítani (rövidlátás fizikailag meggyógyult például). Illetve adott esetben ki tud nyerni olyan információkat a tá-ból amikre nincs logikus magyarázat, "valahonnan" jöttek, mert az adott személy nem ismerhette azokat. Ez a két dolog már igazolt, és manapság kvantumfizikai magyarázatokat próbálnak találni a két jelenségre (öngyógyítás tá-ban, az adott személy számára ismeretlen információk kinyerése tá-ból).

És akkor itt mehetnénk tovább, mert egyesek állítják például, hogy más személyeket is képesek tá-ból gyógyítani. Ezt eleddig tudomásom szerint nem sikerült bizonyítani. Persze attól még nem zárható ki. Ettől a ponttól (mások gyógyítása, és még ezer további szóba jöhető dolog), személyfüggő hogy ki mit kezd a témával. Te talán azt mondanád, hogy ha nem sikerült egzakt módon igazolni akkor hagyjuk. Esetleg ha egy ismerősöd beszámolna egy külső személy rejtélyes gyógyulásáról, és elmesélné hogy ez egybeesett az ő tá beli gyógyító tevékenységével, akkor ezt betudnád véletlennek. Más személyiségű ember esetleg elkezd kísérletezni, és megpróbálja igazolni hogy lehetséges külső személy gyógyítása is.

Ahogy mondtam ez személyfüggő beállítódás, és mi ebben sosem fogunk közeledni. Én csak a tapasztalataimat követem, és azt csinálom ami nálam működik. Tehát semmiben sem hiszek, ez nem hit kérdése. Egyébként a tá csak egy példa volt, mert azzal jól tudtam szemléltetni a dolog lényegét. Jelesül: lehet hogy az "energiával" nagyon is meg tudsz valósítani full anyagi dolgokat. Ez esetben valójában az enerdzsi dominál a világban, vagyis fordítva van mint ahogy írod. De mondom, ebben úgysem fogunk közeledni.

Amiben meg egyetértünk, hogy a világ szabadesésben zuhan és valamikor, valamekkora erővel és sebességgel becsapódik. Ebben benne lehet az élelmiszer, benne lehet a migráció amit említettél, stb. stb. (Bár ha jól emlékszem nem olyan régen pont te vitáztál velem, hogy márpedig nem lesz tömeges migráció vízhiány és élelmiszerhiány miatt.) Éppen ezért mindenki itt a fórumon készül, ahogy a lehetőségei/körülményei engedik.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    És erre utal az ellenenergiák tápértékének a vitatása is, erre írtam. Ugyanis ha MO-n van 10 millió ember, akik közül legfeljebb 100k van annyira produktív, hogy van fogalma az egy teljes évre elegendő saját élelmiszer előállításának a módjairól kőolaj, műtrágya, és bolti takarmány nélkül, akkor sokat mondtam. Ennek a 100k nagy részének viszont hiába van meg a tudása, nincs hozzá infrastruktúra, mert nem így működik a modern mezőgazdaság. Itthon ráadásul van termőföld, meg víz, tehát van remény a termésre. Észak-Afrika (ahol sem termőföld, sem víz, sem hozzáértés) 250 millió éhezőjét hogyan tervezi majd kezelni az ellenenergia, mikor hajóra, lélekvesztőre szállnak a Földközi tengeren?
    Ehhez még egy gondolat. Ha ott tartanánk hogy Magyarország teljes lakossága szó szerint nem tud élelmiszerhez jutni minimum egy évig, plusz soha nem látott tömegekben kontrollálhatatlanul özönlenek ide a szintén éhező migránsok, az kb. Walking Dead világ lenne. Vagyis akkor a felhalmozott konzervektől, saját termelésű élelmiszertől, sportlövő pisztoly meglététől, vagy bármi más fizikai prepper tényezőtől teljesen függetlenül közvetlen életveszélyben lenne mindenki. Kivéve ha már annyira fejlesztette a prepperkedést, hogy saját titkos bunkerben él.
    Last edited by P. Dude; 06-29-2022 at 09:23 PM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    az kb. Walking Dead világ lenne.
    Szóval akkor kezd leesni, hogy mi a terv?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A Trump, Clinton, háború, járvány, pártokra szavazás, stb, az mind tévedés, porhintés, a függöny, hogy senki ne nézzen a dolgok mögé. Rágógumi, hogy nehogy foglalkozni kelljen a valódi kérdésekkel. (...) Szóval akkor kezd leesni, hogy mi a terv?
    Elbeszélünk egymás mellett. Én tudom hogy porhintés. Mit gondolsz miért nem regisztráltam az oltásra, és miért éltem ugyanúgy az elmúlt két és fél évben, mint ahogyan a "járvány" előtt éltem? Úgy volt hogy szavazni sem megyek, és nem is bízom az MHM-ben meg nem is érdekelnek különösebben. De mivel a játéktéren belül volt néhány értelmes kommunikációjuk és kezdeményezésük a covidcirkusz ellen, amit másnál nem láttam aki reális eséllyel bejuthat a parlamentbe, így voksoltam rájuk.

Amiről viszont én beszélek, hogy ezek a porhintések közvetlenül nagyon rosszul érintettek nagyon sok embert. Ezért az, hogy valahogyan egyik ilyen porhintésből sem lett SHTF, sőt mára mindegyik kedvezően alakult, és így már sokkal kevesebb embert érintenek rosszul.

Azon nincs mit vitatkozni, hogy "járványügyi" intézkedések tömkelegével nehezítették meg vagy lehetetlenítették el rengeteg ember mindennapi dolgait világszerte (az enyémeket nem), most pedig nincsenek ilyen "intézkedések". Szerinted ez is a színjáték része, és valóban, lehet hogy újrakezdik a coviddal/majomhimlővel/stb. De azért valószínűbb hogy ha teljesen rajtuk múlott volna, akkor a mai napig karanténban lenne a világ, csak ez nem jött nekik össze.

Azon sincs mit vitatkozni, hogy az oltásos hülyeség miatt mondjuk én x hónapig nem tudtam érdemben állást keresni. Most pedig tudok, és ehhez nem kellett böketnem magam. A cél nyilvánvalóan az lett volna hogy bökessem magam, tehát akár porhintés akár nem, ez részükről megint egy kudarc.

Vagy az is tény, hogy Oroszország bement Ukrajnába és lövik egymást. Nehezen vitatható. Arra is kezdettől mondom hogy porhintés. De attól még az elmúlt 4 hónapban alakulhatott volna sokkal durvábban ha a porhintők eszkalálni tudták volna, vagy egyszerűen kicsúszott volna a kezükből a gyeplő. Legalábbis valószínűsítem, hogy nem volt véletlen a globális médiában februártól kezdve a 3. vh. és az atom témák napi szintű futtatása. Lehet hogy az volt az eredeti elképzelés, és nem az hogy június végén álljon a front, és az amerikai lakosság a háborút megunva a gazdaságról/élelmiszerről tegyen fel kérdéseket.

Ugyanez elmondható a 2020-as feszültségről is. Ha a porhintők háborút akartak az USA és Irán között (esetleg annak folyományaként 3. világháborút), az nem jött össze. Valószínű amúgy hogy azt akartak, mert eléggé precízen megtervezettnek tűntek az események, és bár lehet hogy ez neked komolytalan vagy véletlen, valóban megvolt még a bolygóállásokhoz időzítés is. Ha pedig csak figyelemelterelést akartak, akkor is kicsúszhatott volna a gyeplő és lehetett volna háború. Mert az megint tény, hogy amiről akkor beszéltek, annál jóval barátságosabb hírekből is lett már háború. Ennyit tudunk. És akár színjáték akár nem, ha akkor kitört volna a háború az nagyon sok embernek lett volna nagyon rossz, és rengetegen belehaltak volna. Így pedig 0 embernek lett rossz és 0 ember halt bele.

Ahogyan az is tény, hogy mondjuk a középkorban teljes tudatlanságban tarthatták az emberiséget, most pedig ez láthatóan nem jön össze. Szerintem logikus hogy akkor az emberiség ellenségeinek ez egy kudarc, hogy már nem tudják fenntartani a középkort. Látszik ez abból is, hogy éppen egy új digitális középkor létrehozásán fáradoznak, ahol nem érhetőek el a hivatalos narratíván kívüli hírek stb. Abban persze igazad van hogy az ébredésen kívül tenni is kell valamit, amit az emberek nagy többsége nem tesz. És az valóban nem a szavazgatás látszattevékenysége (meg nem is a fingjunk szeretetenergiát hogy harmóniában rezegjen a bolygó - sokkal inkább a használt erők visszadolgozása a küldőkre, ill. az energetikai önvédelem elsajátítása egy ragadozó világegyetemben).

Bár az is tény hogy még a szavazás színjátékával is el lehet érni annyit, hogy a kisebbik rosszat juttatják be az emberek. Cirkusznak cirkusz, de attól még valószínűleg nagyon sok ember halt volna meg háborúkban, ha Hillary Clinton lett volna az elnök. Mivel a globális média másról sem szólt mint az ő győzelméről és arról, hogy Trump győzelme esetén vége a világnak, azért lehet sejteni hogy a rizitesek - színjáték ide vagy oda - Clintont kívánták győztesnek. És ez sem jött össze nekik. Az emiatti dühüket és a vehemens válaszreakciót pedig elég világosan láthatjuk: 4 évvel később már nem követték el azt a hibát, hogy az emberek kezébe adják akár csak a kisebbik rossz választásának a lehetőségét. Teljesen nyíltan elcsalva az amerikai választásokat, teljesen nyíltan beültettek egy biodíszletet az elnöki székbe, akinek köntörfalazás nélkül annyi beleszólása van az USA vezetésébe, mint neked vagy nekem. Ezzel viszont megint csak azt érték el, hogy még sokkal több embernek nyílt fel a szeme. Ez pedig a porhintőknek rossz. Ők nyilvánvalóan azt szeretnék, ha az emberek Trump helyett Clintonra szavaznának, és mindenki engedelmesen döfködné magába az injekciókat. De mivel a sötét középkort is elbukták, ez már nem jön össze. Így kénytelenek egyre nyíltabb lapokkal játszani.

Sajnálom hogy ezt nem érzed eredménynek, és egyébként azért pofázok ezekről ennyit, mert a felelősségteljes prepperkedés mellett egy túlzott pesszimizmust is érzek a fórumon. (Illetve már azt sem, mert tulajdonképpen régóta áll a fórum.) Mintha eddig nem alakult volna minden jól. Persze ha szerintetek csak "véletlenül" alakult minden jól, akkor könnyű pesszimistának lenni.

A topic címeként szereplő "élelmiszerválság" pedig pontosan ugyanolyan porhintés, mint a többi. Vagyis pontosan ugyanúgy befuccsolhat nekik mint a többi. Volt már rá egyébként példa, mondjuk az ókori Rómában is eljátszották ugyanezt. Aztán a végén már annyira nyíltan dicsekedtek vele, hogy lebuktak és a császár felkoncoltatta őket. Most is eléggé nyíltan dicsekednek vele, konkrétan felgyújtogatják az élelmiszeripari létesítményeket stb., aztán röhögve közlik hogy véletlen volt. Ebbe is belebuktak már párszor, sanszos hogy belebuknak most is. Attól függetlenül ha megengedhetném magamnak, biztosan vásárolnék egy jó nagy készlet tartós élelmiszert.

Egyébként meg nem céljuk a teljes káosz és az emberiség kiirtása, nem céljuk a Walking Dead világ. Pedzegették ezt is már eleget, nagy létszámú rabszolgára van szükségük (meg a gyeplőt sem akarják elveszteni). Éppen ezért olyan dühösek, hogy az emberek Clinton helyett Trumpra szavaznak, vagy hogy nem bökdösődünk elég engedelmesen. Mert így durvább eseményeket kell beiktatniuk, mint például az orosz-ukrán háború stb.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elbeszélünk bizony, mert a jelek szerint nem azt nevezed porhintésnek, amit az ténylegesen jelent.
    A porhintés a színház, a manipuláció, a mentális lökdösés, hogy az ember megtegyen valamit. Az a valami pedig itt a félelem, hogy aztán a gondoskodó gazdákhoz lehessen futni védelemért.

A porhintés maga az irán-usa feszültség, a világháború fenyegetése, de ugyanez az ukrán orosz atomháború is, amellyel az oroszok fenyegetőznek. A valóság, amelyről a félelemkeltéssel el lehet terelni a figyelmet, az az, hogy a kormányzatoknak és az azokat pénzelő vállalatoknak rettenetesen jól jönne néhány nagyszabású fegyveres konfliktus, amelyre rengeteg pénzt (a miénket) lehet elkölteni, és rengeteg feudális törvénykezést bevezetni, ehhez pedig semmi másra nincsen szükség, mint a pénzrendszer manipulálására. A dolgok, amikre lehetséges shtf-ként lehet tekinteni, azok a konkrét porhintések. Nem azért nem eszkalálódtak, mert nem tudnának, hanem, mert a médiában sokkal nagyobb a füstjük, mint a lángjuk.

A porhintés az, hogy irántól kell félni, és csak a politikusok menthetik meg az usa-t. A valóság az, hogy irán semmilyen téren nem releváns az usa lakosságának a szempontjaiból. A magántulajdonban lévő központi bankjuk ellenben, amely 100 év alatt 98%-kal csökkentette le a dollár vásárlóerejét, az viszont lehet, hogy egy egészen aprót fenyegetést jelenthet az usa állampolgárokra.

Amúgy érdekesség, de az iráni központi bank azon maroknyi központi bank közé tartozik, amelyek NEM az usa központi bankját birtoklók kezében vannak. Még érdekesebb, hogy melyek ezek a bankok, például Bolívia, Szíria, és Oroszország központi bankja sem az ő tulajdonukban van. Ez a négy ország teljesen véletlenül a világ legnagyobb veszélye az emberiség és a demokrácia számára, azt mondják.
    Last edited by Dream_walker; 06-30-2022 at 10:51 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    (...)
    Ja akkor értem mire gondolsz. A miniszterelnök hasonlót csinál kicsiben: hol járványügyi veszélyhelyzetre, hol háborús veszélyhelyzetre hivatkozva megy a rendeleti kormányzás uszkve két és fél éve.

Az is biztos hogy a médiában nagy volt a füst, mert híroldalak nélkül egyik eseményről se tudnék. Egyébként viszont megítélés kérdése, hogy hogyan értelmezzük ezeket a történéseket. Én továbbra is úgy gondolom hogy ezeknek semmi sem lett volna elég, vagyis ha tudták volna folytatni a covid-sztorit, és kialakítani egy full börtönbolygót ami egyetlen nagy "karantén" (rabszolgatábor), a vakcinákat pedig a végtelenségig gyártani és böködni, akkor szemrebbenés nélkül megtették volna.

Irán, ez jó. Akkor úgy vannak vele mint nemrég Indiával, ahol a Pfizer nem tudott kaszálni - írtad is miért. Viszont Indiának a saját vakcinával ment a biznisz, exportálták és adományozták ezerrel (a világ összes oltóanyagának 60 százalékát India állítja elő), plusz a nonprofit Zenecát is helyben gyártották és nagy arányban alkalmazták. Erre rögtön ott jelent meg a legdurvább mutáns, és India egyből messzire kerülendő lett. (Az indiai kormány még közleményt is adott ki hogy ez rémhírterjesztés, de erről mindenki csak hallgatott.) Emellett gondolom Gates húsmentesítési projektjének is jót tehetett, hogy a világ egyik legnagyobb szarvasmarha exportőre lett a mumus.
    Last edited by P. Dude; 06-30-2022 at 11:52 AM.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 56
    Given: 142

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Mert hát valóban, az energiával nem lehet jóllakni. Ezt vajon ki nem tudja? Hol írtam, hogy majd energiával fogok jóllakni? Nem vagyok én fényevő. A #99 arról szólt, hogy az elmúlt két és fél évben valahogyan minden SHTF-veszélyes helyzetet elkerült az emberiség.
    Szia,

Te elkerultel minden SHTF helyzetet. De nem te vagy az emberiseg, hanem csak annak egyetlen tagja.

Es bizony vannak olyan tagjai, akik Kinaban es Olaszorszagban nagyon kemeny SHTF-ben voltak a covid-19 miatt.

Tovabb folytatva a sort, magyarok ezrei szamara mar azzal az aprosaggal vege lett a megszokott vilaguknak, hogy a korhazbol kidobtak a magatehetetlen szulojoket, es igy keptelenek voltak eljarni dolgozni, mert folyamatos felugyeletre szorult. Valahol a szazak es a tizezrek kozott van azoknak a szama, akik belehaltak abba, hogy 2020 tavaszan nem mutottek meg oket. Es rengeteg olyan ember is volt, aki egyszeruen elvesztette a munkajat a lezarasok miatt. Ezeknek az embekereknek bizony SHTF helyzetet okozott a covid-19 HIRE (hiszen az elso hullamban Magyarorszagon jarvany nem volt, csak a hire, de ez eleg volt ahhoz, hogy osszemoljon a gazdasag, es az egeszsegugy is osszeomlott - igy, mult idoben).

Ukrajnaban azok a 10 000 es 100 000 ezrek, akiket megoltek az agresszorok, azok szamara sem kerdes, hogy az elet ugy megy tovabb, mint eddig, vagy sem. Es az a nehany millio (!) ukran szamara se, akiknek el kellett menekulniuk az otthonukbol. Szoval nekik is SHTF volt az elmult idoszak, igen kemenyen. Persze ok csak nehany millionyiran vannak, es nem ebben az orszagban, hanem a szomszed orszagban, igy ez neked mar nem az emberiseg resze.

Es kovetkezo lepeskent meg ott van az a nehany millio afrikai, aki az elmult evekben azert maradt eletben, mert ukran gabonat evett. Ok mar elkezdtek ehezni (mivel a tavalyi gabona jelentos resze bentragadt az orszagban). De a kovetkezo termest sok teruleten le se merik aratni (felnek, hogy az oroszok lelovik oket, illetve sok buzamezot elaknasitottak); ez brutalis ehinseget fog okozni. Es te se halnal csendben ehen ott, ahol nincs kaja, hanem elmennel egy olyan helyre, ahol van.

Bel

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bel Hozzászólás megtekintése
    (...)
    "Persze ok csak nehany millionyiran vannak, es nem ebben az orszagban, hanem a szomszed orszagban, igy ez neked mar nem az emberiseg resze."

A helyzet egyszerű: nem olvastad el figyelmesen amit írtam. De legalább következtetést vonsz le arról, hogy szerintem ki ember és ki nem. Te meg börtönbe akartad záratni emberölésért az "oltatlanokat", az is funky.

"Es bizony vannak olyan tagjai, akik Kinaban es Olaszorszagban nagyon kemeny SHTF-ben voltak a covid-19 miatt."

Maradjunk annyiban, hogy az elmúlt két és fél évben szerintem egyikünk sem járt se Kínában, se Olaszországban. De még azt sem gondolnám, hogy széles rokoni/baráti körünk lenne ezekben az országokban. Vagyis: ezt a témát le is zárhatjuk. Szerinted "a covid-19 miatt" voltak nehézségek. Szerintem a "covid-19-re" hivatkozva, a valódi funkció nélküli szabadságelvonó intézkedések és lezárások miatt. Amiknek egyébként még a hivatalos kommunikáció szerint sem volt semmilyen járványügyi hasznuk (állítólag minden lockdown ellenére konkrétan egymásba értek a "hullámok", és minden "hullám" súlyosabb volt az előzőnél, és minden "hullámban" "valósággal aratott" a "covid-19").

Magyarországról ugyanezt tudom elmondani. És itt jutunk el oda hogy nem olvastál figyelmesen. Azt ugyanis én számos alkalommal leírtam (szerintem ezen a fórumon is), hogy a kórházból kitett emberek, az elmaradó műtétek, a futószalagos globális vakcinagyártás miatti gyógyszerhiányok, a munkahelyek elvesztése, a mentális zavarok, öngyilkosságok, drog- és alkoholfogyasztás megnövekedése, az összeomló egészségügyi ellátás, stb. stb. miatt annyian haltak meg ill. süllyedtek szegénységbe, hogy azt el sem tudjuk képzelni.

Vigyázat: a felsoroltak egyike sem egy influenzával azonos halálozású vírus miatt történt. Ha járvány miatti SHTF-ről értekeznénk, akkor például a spanyolnátháról kellene beszélni. Azóta ugyanis nem volt járvány miatti globális SHTF a világon. A "covid-19" biztosan nem a hivatalosan 6 millió 300 ezer elhunyttal kettő és fél év alatt.

A felsoroltak mindegyike egy mesterségesen generált káosz miatti SHTF volt, egy emberiség ellen viselt háború részeként. És ha megfigyeled hogy mit írtam: minden jel szerint folytatták volna egy olyan szintig, amit jelenleg elképzelni sem tudunk. Ez pedig láthatóan nem jött össze nekik. (Lásd pl. a Rockefeller-elnök tavaly decemberi nyilvános hisztijét.) Ez esetben pontosabban úgy fogalmaznék: az emberiség elkerült (reméljük) egy sokkal súlyosabb SHTF-et, amit a covidkamu kiötlői szándékuk szerint kihoztak volna a helyzetből.

Ukrajnánál megint nem figyeltél. Leírtam, hogy ott van az orosz hadsereg és lövik egymást. Ez pedig nyilván nem jó. Viszont azt is leírtam, hogy az elmúlt 4 hónapról konkrétan ennyit tudunk. Ismétlem magam: feltételezésem szerint az elmúlt 4 hónapban egyikünk sem járt sem Oroszországban, sem Ukrajnában. Annyit tudunk amennyit a média mond, ill. a jelenlegi adatokból azt látjuk - TMIB levezette a háborús topicban -, hogy masszívan áll a front. Ettől függetlenül a háború borzalom, de nem értem hogy ez miért kérdés részedről. Ami pedig az SHTF-et illeti, ismételten az általam leírtak újraolvasására biztatlak. A globális média és a nagypolitika minden egyes megmozdulásából, nyilatkozatából, szagából és állagából napi szinten ordított február óta, hogy a háborút eszkalálni akarják. Nem múlt el nap provokáció, ordítóan szándékos szarkeverés, harmadik világháborúzás és atombombázás nélkül. Annyit bátorkodtam megjegyezni - és semmivel sem többet -, hogy most július van, és a háború minden mocskos és verejtékes igyekezet ellenére sem eszkalálódott február óta. Tehát: igen, az emberiség eleddig elkerült egy lehetséges sokkal súlyosabb SHTF-et. Amit az ukrán nép sajnos nem került el.

Végül Afrikával kapcsolatban sem téged nem értelek, sem Dream_walkert. Ennek a fórumnak 2020. március óta vagyok a tagja, és azóta írom hogy Afrikából és más helyekről hamarosan megállíthatatlanul, korábban elképzelhetetlen számban fognak jönni a bevándorlók. Igaz én a vízhiányt írtam. Anno pont Dream_walker szállt vitába velem, mondván hogy tárgy- és tényszerűen NEM LESZ sem vízhiány, sem élelmiszerhiány. Ezt persze lehet utólag magyarázni, de ott vannak a régi hozzászólások. Most pedig valamiért én magyarázkodom, hogy ide fog özönleni Afrika. Hát én voltam az első aki szólt.
    Last edited by P. Dude; 07-04-2022 at 05:26 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bel Hozzászólás megtekintése
    Szia,

Te elkerultel minden SHTF helyzetet. (...) Tovabb folytatva a sort, magyarok ezrei szamara mar azzal az aprosaggal vege lett a megszokott vilaguknak, hogy a korhazbol kidobtak a magatehetetlen szulojoket, es igy keptelenek voltak eljarni dolgozni, mert folyamatos felugyeletre szorult. Valahol a szazak es a tizezrek kozott van azoknak a szama, akik belehaltak abba, hogy 2020 tavaszan nem mutottek meg oket. Es rengeteg olyan ember is volt, aki egyszeruen elvesztette a munkajat a lezarasok miatt. Ezeknek az embekereknek bizony SHTF helyzetet okozott a covid-19 HIRE (hiszen az elso hullamban Magyarorszagon jarvany nem volt, csak a hire, de ez eleg volt ahhoz, hogy osszemoljon a gazdasag, es az egeszsegugy is osszeomlott - igy, mult idoben).
    Még az előző válaszomhoz.

Köszönöm az érdeklődést, nagyszerű élmény volt amikor a számomra egyik legfontosabb személy - más okból kifolyólag akkor valószínűleg gyengébb immunrendszerrel - elkapta a vírust (nevezzük bárminek), és borzasztóan megviselte. Írtam erről egyébként, ha nem bojkottáltad volna a vírus topicot akkor tudnád.

Továbbá remek érzés volt meghozni azt a döntést - és cseppet sem befolyásolta az elmúlt 1 évben az életminőségemet -, hogy friss summa cum laude jogász doktorival (amit a kiba..ott lezárások alatt, munkahelyi bizonytalanságban izzadtam ki) kizárjam magamat az ünnepelt oltáskötelezettség kockázatai miatt a szóba jöhető állások minimum 90 százalékából, és nettó 133 ezerért dolgozzam tovább. De majd próbáld ki egyszer, és akkor beszélgetünk róla hogy miként érinti a megszokott világodat, hogy a kiküzdött végzettségeddel egy influenza elleni, uszkve 3 havonta beadandó oltás miatt kell hónapról hónapra számolgatnod a minimálbért. Igaz szerinted nettó 133-ból is lehet éles fegyverarzenált tartani Magyarországon.

Végezetül, a topicban x ideje húzódó beszélgetést én továbbra sem értem. Tulajdonképpen milyen választ vártok, vagy mit szeretnétek kérdezni/mondani? Élelmiszerválság lesz? Gondolom azért gyűjtünk tartós élelmiszert. Aki tud gazdálkodik. Aki tud elmegy Magyarországról. (Bár kérdés hogy jelenleg hova.) Ezen kívül mit lehet ragozni ezen a dolgon? Külön topicok vannak a fórumon az élelmiszer gyűjtéséről, tárolásáról, befőzésről, növénytermesztésről, saját gazdálkodásról stb. Amúgy én is rendszeresen elolvasom - van hogy terjesztem - Dream_walker ezzel kapcsolatos kutatásait, jól megtalált hírközléseit. És annyit tudok hozzátenni, hogy tovább gyűjtöm a tartós élelmiszert. Plusz ahogy mondtam, a magam szintjén és tudásom szerint dolgozom az enerdzsivel, hogy kisebb legyen a becsapódás. Ti mit tudtok még hozzátenni? Vagy miért vált ki ennyi értetlenkedést az a részetekről, hogy élelmiszerválság veszélye esetén a lehetőségeimhez mérten megpróbálok spájzolni, főzni tanulni stb.? Ez hol ütközik a prepper fórum elveivel?

A bevándorlókkal kapcsolatban ugyanez. Jönnek? Menj ki a kerítéshez ha gondolod, védeni a határt. Olyan számú emberrel szemben, amennyi várhatóan érkezni fog előbb-utóbb, semmilyen falnak vagy kerítésnek nincs semmi értelme. Ostobaság lenne odamenned. Vagy fogd a családodat, és menjetek el Magyarországról egy olyan helyre amit jónak gondoltok (ha megtehetitek). Ha sem az aktív határvédelem, sem Magyarország elhagyása jelenleg nem jön szóba a részedről, saját bunkert pedig szintén nem tudsz most építeni, akkor szépen csináld tovább az eddigi prepperkedésedet, amit magas szinten csinálsz, és amiért sok ember megirigyelheti a felkészültségi szintedet.