Oldala 27 of 27 ElsõElsõ ... 17252627
Eredmény 261 to 268 of 268

Topic: COVID-19 napló

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 7
    Given: 43

0 Not allowed!
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 371
    Given: 657

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    7. Nap
    Senki nem lázas, vérnyomás véroxigén jó, az általános közérzetünk, étvágyunk jó.
    Az orrfolyásom gyakorlatilag megszűnt, a szaglásom 99%, ízérzékelés rendben.
    Az asszony szaglása visszatért..
    Olyan jó a közérzetem, hogy átkeresztelem wellness vírusnak
    Jó hírek, akkor már eltelt egy hét!

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 8

0 Not allowed!
    Hat en is elkaptam ezt a szart. A mult vasarnap kezdodott, faradekonysaggal, fejfajassal, kis izom fajdalom. Szaglas es izles vesztes nem volt. Ez tartott 2 napig. A 3-4-ik napon megmaradt a fejfajas, viszont egy nagyon eros torokfajas volt 2-3 napig es kohoges. A hatodik napra mar erosen enyhultek a tunetek, es mara szinte semmi sincs. Etvagyam volt folyamatosan.
    Nem vagyok beoltva. Tehat kb egy het kellett az immunrendszeremnek a beteseg legyozesehez.
    A lanyom is elkapta tolem. Hasonlo tunetei voltak, neki szerdan jelentkeztek. O nem kohogott, csak tusszogott, laz nem volt, es kicsit berekedt a hangja, de amugy O is konnyen atveszelte. O be van oltva.
    Gyogyszert csak sima fejfajas csillapitot szedtunk, a C es D3 vitamint szedtuk nagy dozisban, rengeteg gyumolcsot ettunk, mindenfelet ( narancs, black berry, blue berry, alma, granat alma), es egesz nap csak mezes citromos teat ittunk folyadek potlasnak.
    Ez a mi kis tortenetunk.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 371
    Given: 657

0 Not allowed!
    Na úgy látom, akkor jól van mindenki! Illetve Laci nem írt azóta. Remélem, náluk is jól vannak már.

Nemrég nálam torokfájás volt meg egy kis levertség. Nem csináltattam tesztet, minek. Ti egyébként csináltattatok, onnét tudjátok, hogy covid volt?
    Last edited by P. Dude; 02-14-2022 at 09:47 PM.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 8

0 Not allowed!
    Igen csinaltunk. A gyerekek 5-os csomagban kapjak az iskolaban a teszteket, hogy aki erez valamit az csinalja meg. nekem mar tegnap negativ volt. A gyereknek meg ma csinaljuk meg megegyszer.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Mi is átestünk rajta. Először a lányom kapta el a suliban. A gyorsteszt pár perc alatt kimutatta. Első nap magas láz, következő napokban torokfájás. Egy hét alatt rendbe jött. A pozitív tesztje után egy héttel én is belázasodtam, első nap magas láz, fejfájás, hányinger. Aztán csak torokfájás és hőemelkedés. A gyorsteszt nem mutatta ki csak a PCR. A feleségem tünetei kissé eltértek. A gyereknek nem volt oltása, nekem két Szputnyik tavaly tavaszról, az asszonynak három oltása volt.

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 69
    Given: 55

0 Not allowed!
    Mi karácsonykor estünk át rajta, valószínűleg még a delta-variánst sikerült elkapni. Kb. 10 napig láz (inkább este-éjszaka), gyengeség, étvágytalanság, köhögés. Szaglásvesztés is volt, de ez - hála Istennek - teljesen elmúlt.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 7
    Given: 43

0 Not allowed!
    Megint elkaptam ezt a nyavalyát, de most nem viseltem olyan jól (előzőleg csak íz és szaglásvesztés volt): Fej- és torokfájás, hőemelkedés, szédülés, gyengeség. Talán már úgy néz ki túl leszek rajta (2. nap), már csak egy enyhe torokfájásom van. Anyós (2x oltott) fertőzött meg mindenkit: apóst (3x oltott), páromat (nem oltott) és engem (én sem vagyok oltva). Rajtam kívül mindenki köhög, anyós több mint egy hete beteg, de még ma is pozitív tesztet csinált.
    A két oltott azért jobban viseli a betegséget, igaz anyós a második oltás után betegesebb lett.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"