Oldala 3 of 3 ElsõElsõ 123
Eredmény 21 to 26 of 26

Topic: Az ököl mindig kéznél van, de... (boxer, vipera, ütõkesztyû, tigriskarom)

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Kis kiegészítés: olyan anyagokhoz jó, amin elcsúszik a sima penge. Például mûanyagok, esetleg indák vagy kötelek. Próbáltam a Ka-Barral csontot is vágni, szépen belekapott de nem erõltettem. El lehetett volna fûrészelni vele, de fölöslegesen nem akartam használni.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Kis kiegészítés: olyan anyagokra jó a recés él, amin a sima elcsúszik. Például mûanyagok. Próbáltam csonton a Ka-Bar fogazását, vitte, de nem vágtam el vele (fölöslegesen nem kínzom a késeim).

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Kárpát-medence
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Minden nagyváros piacán megtalálhatóak ezek az eszközök.
    A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up
    Received: 768
    Given: 827

0 Not allowed!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Ez itt a videón egy elég hitvány boxer kb 2500 Ft és spiáterből készült ami ugye azt jelenti, hogy bármikor elrepedhet vagy eltörhet
    A régi csendőrboxerek voltak a jók a PATENT meg a REX igaz, hogy 1kg körül mozgott a súlyúk de azzal egy blokktéglát is szét tudtál törni nemhogy egy másik ember arcát
    Boxert csak abban az esetben érdemes használni ha nálad jóval nagyobb darab az ellenfél vagy ha többen mennek rád mert egyébként nem fair munka a dolog verekedés terén
    Egyébként az első vagy oldalsó fogsort már egy ütésből is kompletten rendbe lehet rakni vele egy ütésből is hullanak a fogak kifelé, meg egyből nyílt sebet okoz ha megütsz valakit vele úgyhogy óvatosan a dologgal, mert könnyen átmehet a boxerrel való verekedés 8 napon túl gyógyuló súlyos testi sértésbe a rendőrségen amit már komolyabban vesznek a rendőrségen is mint egy síma ököllel történő verekedést

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Az ütőkesztyű ami most "taktikai kesztyű" néven kapható a katonai boltokban szintén egy jó megoldás mivel egyrészt legális és keményített műanyag van az ököl részén amivel azért egy fokkal nagyobbat oda lehet ütni mint síma ököllel
    Viperából érdemes a drágábbikat venni mert az ilyen 5000 Ft-os viperák egyből elhajlanak aztán egyből kuka de vigyázni kell vele mert ha nem vagy gyakorlott viperával való verekedés terén akkor azt kiveszik a kezedből gyorsan.
    Nagyobb darab ellenfél esetén hatásos a vipera gyorsan rommá lehet vele verni valakit de csak akkor ha tudod is használni
    A karambit nem jó mert vágni biztos jól vág de szúrni nem lehet vele így mindenképp egy éles egyenes pengéjű kést ajánlanék karambit helyett önvédelemre