Oldala 208 of 220 ElsõElsõ ... 108158198206207208209210218 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,071 to 2,080 of 2200

Topic: Off topic

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 65
    Given: 8

0 Not allowed!
    Mikor esedekes valami fizetni Valo?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

1 Not allowed!
    Egy ideig most menni fog, mivel kevesebb mint 1 éve volt a költözés az új szerverre. De ha valaki akar dobni a működésre, azt bármikor lehet. A domain-t ez úttal nem 2 évre vettem meg, hanem sokkal tovább lesz jó (10 évig). Igaz, annyival többe is került. De legalább nem kell majd cserélgetni mint eddig.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Készítettem már róla videót, de újra ledöbbentem.

Danielle Bregoli azt mondja hogy 1 év alatt 52 millió dollárt ! (21 milliárd forintot!) keresett Onlyfanson. És most fog 1,7 millió dollárt belőle és ösztöndíj programot indít belőle olyanoknak akik tanulni akarnak. Amellett hogy már eddig is rengeteget adományozott.

https://news.yahoo.com/bhad-bhabie-a...200943023.html

Az milyen hogy 4 éve még rajta röhögött mindenki hogy hogy beszél, meg hogy nem fogja vinni semmire?

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 463
    Given: 826

0 Not allowed!
    Tudom gyakran jövök ezzel, de megint az autók... Esti lazításnak nézek egy sorozatot, nyitva az ablak. Hiába van este tíz, fél tizenegy vagy tizenegy, 5 percenként nyomom fel a hangerőt mert autók/motorok mennek el az ablak alatt. Mindez a nagyobb forgalmon kívül eső, afféle kertvárosi részen. Most is amikor ezt írom.

Nincs hétvége. Hétfő este tizenegy óra van. A benzin ára az egekben (ha az ember éppen tud normálisan tankolni). Most tényleg hova mennek? Ennyien, és ilyenkor? Még aki tízig dolgozott valahol, tizenegyre már az is biztos hazaért kocsival. Aki tízre ment dolgozni, az meg már rég ott van a munkahelyén. Hétköznap este tizenegykor gondolom már a plázák meg ilyen helyek is zárva vannak. Meg amúgy sem hinném hogy hétfő éjjel valaki útnak indul shoppingolni.

Engem tényleg érdekelne hogy hova mennek... Lehet hogy csak beül a kocsiba, céltalanul megy egy kört a városban, aztán megy vissza oda ahonnan indult? Szó szerint mint egy NPC egy számítógépes játékban?

Az jutott eszembe hogy a kijárási tilalom alatt egyik ilyen NPC sem ment sehova. Nem berregtek, nem tekergették a kormányt, nem gurultak. Meglettmonva nekik hogy este nyolc vagy tíz után otthon ülnek a pi@ájukon, és hihetetlen módon az összes be tudta tartani. Következtetés, de javítsatok ki ha tévedek: ezeknek valójában tényleg nincsen céljuk. Véletlenszerűen bolyonganak és köröznek. Nincs fontos dolguk, hiszen az ugyanúgy lett volna a kijárási tilalom időszakában is. Egyszerűen csak hajtja az idegeiket valami, de maguk sem tudják hogy mi. És ha választani kellene hogy tankolásra költsenek vagy a gyerekük ebédjére, szerintem sanszos hogy inkább megtankolnának.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jó kérdés. Nálunk 5-10 percenként van 1 darab autó. Van hogy fél órán át egy sem. Csak akkor járnak erre autók, ha a főúton baleset történik és erre terelik őket.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 463
    Given: 826

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Jó kérdés. Nálunk 5-10 percenként van 1 darab autó. Van hogy fél órán át egy sem. Csak akkor járnak erre autók, ha a főúton baleset történik és erre terelik őket.
    Vajon ha holnaptól megdupláznák a lakossági benzinárat, az megállítaná ezt a céltalan mászkálást?

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 131
    Given: 1

4 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Vajon ha holnaptól megdupláznák a lakossági benzinárat, az megállítaná ezt a céltalan mászkálást?
    Nem. Sokan inkább esznek parizert, hogy autóval járjanak mindenhova..

Sokaknak viszont a munkába jutását tennék kérdésessé.
    Sok helyről egyszerűen nem lehet "értelmezhető" időn belül bejutni műszakos munkarendbe.
    Nem állapot, hogy kb. 18km távolságból 3.30-kor induló busszal kell menni, míg autóval elég elindulni 5-5.15 között, hogy beérj reggel 6 előtt...

Nekem pl. a du. műszakból nem lenne járatom hazafelé a jelenlegi munkahelyemről. Nem jutnék be a városba sem busszal...

Alap kérdésedhez kiegészítés:

Nem lehet, hogy munkából mennek haza?
    Nálunk is sokan 11 felé(vagy később) érnek haza délutánosból kocsival, mert budapest külterületein dolgoznak, onnan ingáznak.
    (meglepő, de a lakás elől előbb feljutok budaörsre céges kocsival, mint busszal egyik másik ipari parkba...)
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Apám beszélgetett a szomszédasszonnyal, erre a nő megszólalt hogy "rosszul vagyok", hirtelen összeesett és meghalt. Apám próbálta újraéleszteni de nem nem sikerült. Felhívta az orvost, az meg elvitette a nőt. Apám mondta hogy még a rendőrség se ment ki, pedig azt hittem hogy az mindig helyszínel ilyen esetekben is, de úgy tűnik hogy mégsem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

1 Not allowed!
    Az orvos valószínűleg elég ilyent látott az utóbbi egy-másfél évben, hogy tudhassa, nem sok értelme lehet a helyszínelésnek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "Elhunyt 85 éves korában Wittner Mária '56-os szabadságharcos, a Fidesz volt országgyűlési képviselője - tudatta a család az MTI-vel szerdán."