0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Szemezek már egy ideje a mátrai sütõdiszkosszal, abból is a 2 személyessel.
Van valakinek tapasztalata vele? Túrázáshoz ideális lenne.
http://www.meska.hu/ProductView/index/772264
http://www.youtube.com/watch?v=NHbILPWOz_E
Thumbs Up |
Nem fogod meg báni,az étel 30-45 perc alatt kész és különös oda figyelést sem igényel.A 2 személyes szerintem kicsi 2 embernek,én a 4 személyest használom és szerintem az a 2 emberes.
Thumbs Up |
A sütõdiszkoszt jónak tartom, bár személyes tapasztalatom még nincs vele. A gondom csak annyi, hogy szerintem kicsit túlárazott, illetve nem az én pénztárcámhoz szabták, nem tudnám kihasználni. Akinek van, kérem írja már meg mennyi a súlya! Mennyire BOB barát?
Thumbs Up |
Tényleg jól néz ki és praktikus is lehet.
A héten benézek egy lerakatba és veszek 2 saválló egyforma edényt. Csuklópántot ráfúrok, szegecselek és kész is. Az alsó résznek a szélére kell szegecselni, akkor a folyékony ételt is megtartja. Meg lehet úgy is csinálni, hogy szétszedhetõs legyen és egymásba rakva szállításkor kevés helyet foglal el.
És kb. fele akkora a súly..
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Az enyém kb. 25 cm átmérõjû. Jó holmi, de vannak hátrányai. A tömege kb. 70 deka, nem sok. Eleinte én is azt gondoltam, hogy a maradék kajával együtt majd berakom a hátizsákba. Aztán beláttam, hogy ezt legfeljebb végszükségben, ugyanis a parázstól csupa korom és hamu lesz a külseje, amit nem könnyû terepi viszonyok mellett letisztítani, nem is beszélve a belsejérõl. Jó ötlete van Ordinisnek azzal, ha levehetõ a fedél, mert akkor könnyebb a tisztítás. Egyébként egy remekül záródó fémdoboz az egész. Annyira azért nem zár jól, hogy tutira ne folyjon ki belõle nedvesség. Szerintem nem egy túlélõ-, hanem inkább egy ínyenceknek való felszerelés. Ez utóbbira viszont merem ajánlani.
Thumbs Up |
Köszi a válaszokat.
Nekem a 16cm-es bõven elég lenne, azt 3700ft-ért láttam, annyit megér, fõleg, hogy nem multi csinálja, hanem egy kézmûves.
Azt hiszem beszerzek egyet.
Ilyen Multifunctiós kis vackot vennék, de nem vagyok biztos benne, hogy elég masszív lenne. Vélemények, esetleg tapasztalat a termékkel kapcsolatban?
Thumbs Up |
Ezért az árért már kapni noname kínai multitoolt is.
Inkább azt vegyél szerintem.
Nekem egy 1000ft-os pecabothoz ajándékba adott multitoolom van évek óta, és elég jól bírja a strapát, pedig minden nap használom, EDC szerves része.
Én bicikli, motor és egyéb gépezetekhez keresek 1 esetleg 2 (dekoratív) kulcsot. Minél kevesebb fölös sújt szeretnék magammal cipelni! Vettem annó 2 állítható csavarkulcsot, de ügyebár ami olcsó az olyan is (terhelés alatt eldeformálódott). A biciklikulcson sok méret van, de feleslegesen, mert nem férek hozzá a csavarokhoz azzal a terebélyes lapjával.
Ez ugyan drágább, de ebbõl ki is nézek valamit:
Stainless Steel Multi-tool Pliers + Wrench + Knife + Screw Drivers Set