Oldala 6 of 10 ElsõElsõ ... 45678 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 51 to 60 of 93

Topic: Játékokról általánosságban

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,119

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Hát az új Postal minden cikk szerint kritikán aluli, szó szerint egy félkész játékot adtak ki teljes verzióként...

A cikkek úgy tűnik lehúzzák, de Steam-en 7/10, Google-n pedig 92%-on áll. Annyira rossz nem lehet.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 504
    Given: 933

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    A cikkek úgy tűnik lehúzzák, de Steam-en 7/10, Google-n pedig 92%-on áll. Annyira rossz nem lehet.
    Épp ma néztem róla videókat is. A hangulata biztos rendben van, de tényleg gagyinak tűnik az MI, és nagyon sok benne a technikai hiba amik miatt nehezen élvezhető. Az RWS jelezte hogy majd mindenféle packet kiadnak hozzá, amikkel feljavítják.

Meg nem tudom azokban az értékelésekben benne vannak-e az early acces játékra adott értékelések is. Mert az ment valami 3 évig és sokaknak tetszett, tehát felnyomhatja a pontszámot.
    Last edited by P. Dude; 06-29-2022 at 08:55 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A gog.com -on nagy téli leértékelés, közel az összes játék sokkal olcsóbb a szokásosnál. 4500 játék. Szerintetek én melyik játék leértékelésére vártam hónapok óta?

Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 94

1 Not allowed!
    Szerintetek én melyik játék leértékelésére vártam hónapok óta?]
    Egyértelműen a Lego Harry Potter lehet a befutó.
    Viccen kívül én Planescape Torment Enhanced Editiont és Tides of Numenera-t zsákoltam be csak eddig, de még nézelődök.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    GOG-on végül meglett a leértékelés és megvettem. Szépen fut a Windows 10-en.

Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nyomja valaki innen a War Thunder-t? Néztem, hogy van natív linuxos kliens és ugyan minimális beállításokkal de egész szépen fut a laptopomon, viszont nem egészen értem lesz-e valaha jobb a játékmenet, egy rakás csata után is csak olyan gépeket/tankokat tudok elérni amiket egyből kiszed bárki. Kicsit ilyen World of Warships érzésem van az egésztől, hogy egész nap kellene játszanom állandóan hogy kifarmoljak bármi értelmeset.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Teljesen logikus, hogy az AI jön és a játékokba bele lesz integrálva. Kicsit elgondolkoztam rajta. Az AI írhatná a történetet, folyamatosan új sztorikat, új küldetéseket. Új NPC-ket. Minddel lehetne beszélgetni, nem megírt szöveg alapján, hanem csak úgy... minden NPC-nek külön háttér történetet írna az AI, külön-külön mindnek stílust, beszédet, hangot, viselkedést, "mű-érzéseket" (gyűlölet, harag, ellenszenv, barátságosság), stb.

Lenne a játék alapja, és a többit az AI írná mellé. Lehet hogy bonyolult dolgokat mint a fegyverkészítés és tárgykészítés nem tudna megoldani, viszont tudna városokat és természetet építeni a meglévő dolgokból. (És ez még csak nem is lenne új dolog, mivel már régóta létezik olyan ami Doom 2 pályákat készített, illetve a Soldier of Fortune 2 játék ami 21! éve jött ki, az is tudott dombokat, erdőket, készíteni, végtelen terület generátorral.

Szerintem ezen a ponton már nagyon közel vagyunk hozzá, és végre lenne valami ami nagyon pozitív amit az AI adna. Csak egy programozó csapat kell aki ezt elkezdi, a többi pedig követni fogja.

Lehet hogy a valóságban néhol ijesztő dolgok menne az AI körül, viszont a játékokat forradalmasítani fogják.

Itt van egy videó ami kicsit megkapargatja a felszínt.

Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    [B]Teljesen logikus, hogy az AI jön és a játékokba bele lesz integrálva. Kicsit elgondolkoztam rajta. Az AI írhatná a történetet, folyamatosan új sztorikat, új küldetéseket. Új NPC-ket. Minddel lehetne beszélgetni, nem megírt szöveg alapján, hanem csak úgy... minden NPC-nek külön háttér történetet írna az AI, külön-külön mindnek stílust, beszédet, hangot, viselkedést, "mű-érzéseket" (gyűlölet, harag, ellenszenv, barátságosság), stb.
    Bolondok napján az egyik MUD amit látogatok néha kipróbálta ezt, elméletben jól hangzik mivel szöveges online játék mégis mi baj lehet? Persze szokás szerint végighazudozta a napot minden AI NPC. ChatGPT Connected to Non-Player Characters in an MMO Generate Amazing Conversations -- Even Sending One Player On a Fake Quest! Mondjuk a reddit thread alapján leginkább csak arra panaszkodnak, hogy exponenciálisan drágává válik a tokenszám növelésével.

Egyébként nem tudom emlékeztek-e, de 20 évvel ezelőtt meg a "procedural generation" volt az éppen menő buzzword, viszont tény hogy néhány évtized alatt megkerülhetetlen része lett a játékoknak.
    Last edited by sukran4fish; 04-29-2023 at 11:57 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    A ChatGPT csak egy a néhány közül. Olyat kell létrehozni ami korrekt és nem hazudozik, meg direkt a játékra lesz programozva.

"Even Sending One Player On a Fake Quest!"
    Mondjuk ez így elég poén, sőt, reális. Vajon ha logikusan nézzük, nem-e lennének hazug emberek egy elképzelt világban, sőt, olyanok akik simán csak kitolásból elküldenének valakit egy nem is létező munka elvégzésére?

Aztán ha kiderül, visszamész hozzá, esetleg lebukna, mert az AI sem tudná cáfolni az egyértelműt, és akkor jöhetne a bosszú.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Űűű... ezt meg most találtam.

ChatGPT mod a NewVegas-nak.

Nem csak lehetőség van velük beszélgetni, de a hangjukból szöveget csinál a játék, megjelenik a szöveg is, a szájuk is mozog.