Oldala 63 of 63 ElsõElsõ ... 1353616263
Eredmény 621 to 628 of 628

Topic: The Walking Dead

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 957

0 Not allowed!
    Megnéztem a Daryl Dixon első részét.

Franciaország... eh... apácák... eh... irritáló gyerek... eh... lőfegyverek helyett muskéták... eh...

Ami érdekes hogy vannak speciális zombik, meg elvileg más fajták is lesznek még.

Volt benne eddig egy adag zombiharc, meg volt ember-ember csatajelenet is, kettő. A végén meg előkerül valami rejtély szál is.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Komolyan amikor ezt megnéztem, hogy ebben zombik ellen van valami túlélős lövöldözős valami, jól van gondoltam hagyjuk rá
    És erre még kiderült, hogy ez a sorozat sikeres is az USA-ban
    Már elnézést de hány éves korosztály az aki úgy gondolja, hogy rothadó hullák fognak feltámadni és embereket megtámadni?
    Láttak ezek már hullát élőben?
    Nem úgy néznek ki azok mintha fel akarnának támadni egyáltalán
    Pont ugyanaz a téma mint az MMA pont ezen gondolkodom már egy ideje
    Ezek annyira élvezik nézni ahogy már teljesen feleslegesen fojtogatják egymást a földön meg rugdossák
    Az kéne ezeknek az öreg Mike Tysonnál sorbaállni aztán meglátnák, hogy két ütésből is azonnal úgy lesérülnek, hogy nincs erre az MMA-ra egyáltalán szükség ha tisztában lennének azzal amit néznek

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Persze hogy sikeres volt, nagyon jó sorozat.

A sorozat a preppereknél is népszerű volt, mivel olyan helyzeteket mutatott be amiket meg kellett oldani, rákészültek dolgokra, ételhiány, vízhiány, védekezés, áram, stb.

Senki nem gondolja hogy hullák fognak mászkálni, ez egy szórakoztató sorozat. Azt sem hiszi senki hogy a Star Wars az egy történelmi dokumentumfilm. Meg a sorozatban egyre inkább kiderül hogy a zombik csak úgy ott vannak, de valójában az ember embernek farkasa, és az élőkkel vannak a nagy gondok.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    az ember embernek farkasa, és az élőkkel vannak a nagy gondok.
    Valahogy gondoltam, hogy neked tetszik
    Nyilván az ilyen túlélős sorozatnak annyi értelme van, hogy aki érdekelt a túlélős témában azt foglalkoztatja de ott a zombik nem stimmeltek
    De ha nincsenek zombik és ők sem hittek benne akkor miért azok vannak a sorozatban?Miért nem BLM anarchista bandát lövik benne?
    A Star Warst azt hagyjuk az egy nagyon politikailag megbízhatatlan film és mégis nagyon sikeres volt az is (Dárt Véder ugye egyből német rohamsisakban)
    A Blade Runner nekem tetszett (nem ez a katasztrofális 2043 hanem az első rész) noha az is az de mégis jóval szebben elkészített film, jobb maga az alapvető történet elgondolása is
    Ebben aztán igazad van, a holtaktól már nem kell félni az élőkkel viszont annál több a baj

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezen a francia témán nem tudok túllépni. Az új Daryl részben is volt ilyen nagyon kínos humor, ilyen erőltetett bohóckodásnak tűnt, mintha a franciák kiparodizálása lenne, vagy nem is tudom. Vagy tényleg ilyen a humoruk? Nem értem... Talán azért ott játszódik, mert a sorozat készítői úgy gondolták hogy kell új célközönség és Franciaország nagy, tehát sok néző lesz majd onnan? 68 millió fős lakosság...

Azt írják hogy az első részt 631ezren látták, a másodikat 564 ezren. Gondolom ehhez még hozzájönnek az ilyen olyan online fizetős helyek, BluRay eladás, meg amikor a tévécsatornák országonként lefordítva vetítenek, stb. Viszont ha azt vesszük hogy az eredeti sorozatból volt olyan epizód amit 17 millióan is megnéztek, az kemény. Ez kb. csak 5%-a ahhoz képest amikor a Walking Dead a toppon volt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    A Daryl sorozat legutóbbi epizódja kiakasztott, hogy akár haza is mehetett volna, de...

A Rick-Michonne sorozat meg most indult a hétvégén. Az alapsztori amire számítani lehetett, meg amire utalt az előzetes is annak idején. Kicsit talán lassan indult az első rész, de legvége az első résznek elég jó lett, szóval várom a következő részt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A Rick Michonne sorozatról nem írtam? A végét kicsit gyorsan lerendezték, de attól függetlenül nem volt rossz egyáltalán. Csak furcsa hogy a Rick-Michonne sorozatra volt kíváncsi mindenki és pont azt fejezték be 1 évadban, a másik kettő meg legalább 2 évados, de lehet több is lesz. Persze lehet hogy a Rick-Michonne sorozat egy kicsit nagyobb költségvetést kapott...

Daryl Dixon második évada kint van, mind a 6 rész. Igazából észre se vettem, csak valaki írta hogy kint vannak részek, erre mikor megnéztem már az összes fel volt töltve. Orosz oldalon néztem, a francia felirat csomó helyen hiányzott. De azért túl sokat nem vett el belőle...

Eléggé tetszett, 2 nap alatt megnéztem a 6 részt. A probléma a szokásos, Daryl morogva beszél, nehéz érteni az angolját, erre jött hogy Franciaország és a franciák még ha beszélnek is angolul a színészeket alig érteni az akcentusuk miatt. Legalábbis nálam ez így van.

Anélkül hogy spoilereznék, van benne rakás akció, lezárták benne a dolgokat, kinyírtak egy rakás gonoszt. A legvégén volt vagy 20 perc amit feleslegesnek éreztem. Azt kihagyhatták volna belőle. De tudom ajánlani, nézzétek meg ezt is. Kicsit nyitva maradt a vége, tehát simán lehet egy 3. évad is...