Azt akkor úgy hívják, hogy egy veréb vagy egy idióta
Minek küldenék én pénzt?
Maradjon az ember a valóságban, ezek a nők nem az átlag fickókat keresik hanem azokat akiknek van nem kevés dohányuk és sosem fogsz vele összejönni

Én is a természetesen szép nőt szeretem ami ritka bár épp kifogható azért nem lehetetlen a dolog
Tetoválás piercing nekem nem tetszik, a haját a legtöbb nő egyébként is festeti, a műkörmöt se szeretem hanem a talán közepes hosszúságú lehetőleg francia manikűrt és ugye a lábon a normál francia pedikűrt preferálom
Vannak nagyon komoly japán nők: én láttam párat a médiában kifejezetten nagyon szépek voltak, bár ugye gyereket sosem csinálna nekik az ember mivel ázsiaiak de azért némelyik tényleg elég szép nő volt
Mittudomén nekem ezek itt szépek
japanese-hair-care-400x400.jpg
Japanese woman.jpg
how-to-know-if-a-japanese-girl-likes-you-1597658520075-730x378.jpg
Szerintem a Dallasból a Victoria Principal is félig japán ha jól tudom bár nem tűnik fel rajta a dolog (Patrick Duffy aki most egy jó kérdés, hogy akkor Robert vagy Bob vagy Bobby jól felgyúrta magát a végére)
És a Kill Billből is a Julie Dreyfuss aki épp nem japán, hanem félig zsidó is nagy karriert futott be Japánban mivel valószínűleg azért mert tényleg úgy néz ki mintha japán lenne kissé
A japán talán az áll a fehér emberhez a legközelebb bár van egy érdekes stílusuk ami japánban megy, hogy kékre zoldre meg őszre (nagy divat az ősz még a 18 éves lányoknál is japánban) festetik a hajukat és mindenféle kontaktlencsét beraknak van egy érdekes stílusuk ami az európai embernek igen szokatlan lehet
Nekem ha valakinek nagyon húzott a szeme az nem tetszik mert akkor leginkább koreai lesz vagy kínai fajilag, a szemátalakító műtétek már régóta nagy divatok Japánban, tetszik nekik az európai ember szeme
A tetoválást nem szeretik japánban ,mivel egyből bűnözőnek néznek és például fürdőkbe be sem engednek csak akkor ha esetleg leragasztod a tetkódat csak akkor mehetsz be, egyébként nem (bár tény, hogy a japánok gyönyörű munkát végeznek tetoválás téren, volt egy könyvem amiben csak japán tetkók voltak)
Én értékelem nagyon a kultúrájukat, sok szépérzék szorult azokba az emberekbe és intelligencia, ez már a kínaira és a koreaira nem nagyon mondható el
Van Jútúbon Zsírosdeszka néven csinál csatornát egy fickó aki magyar létére kiment Japánba aztán kinn is maradt, japán felesége is van szoktak érdekes videói lenni bár néha szörnyülködök a stílusán mert egy az egyben olyan néha mint nővérem amikor beszél hahaha
https://www.youtube.com/@ZsirosDeszka