Oldala 170 of 177 ElsõElsõ ... 70120160168169170171172 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,691 to 1,700 of 1767

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 956

0 Not allowed!
    Én a zsírt és a fagyott disznóhúst vágom vele. A kés nem arra való hogy az ember comb vastagságú fákat vágjon. A videók lényege hogy látványos legyen, régen sok ilyen tesztvideó volt. Kifizették a 30-50-80-100 dolláros késeket, tönkretették őket ilyen értelmetlen tesztelésekkel, aztán több százezer néző után kerestek 500-600 dollárokat. Amióta nem fizet jól a Youtube, azóta valahogy nagyon megritkultak a tesztvideók.

Én biztosan nem tenném tönkre a kabarom. Persze a kisujjnyi vastag ágat vágja, de tönkökkel csak "tönkre lehet tenni". Van baltám, van csákányom, van fűrészem.

Az AR-emen van egy távcső, igaz csak egy UTG. Van hozzá 22-es átalakítóm is. (arról még nincs videó a magyar csatornámon, de egyszer majd sort kerítek rá)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

1 Not allowed!
    Én azért megvenném azt a Wilkinsont már feltéve ha készülnék bármire is
    Nyilván jobb a fűrész meg a csákány (bár a magyar gyalogsági ásót be lehet csákánynak is hajlítani)
    Mutasd majd be azt a 22-es átalakítót egyszer

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    De jó, át akar minket q-rni a vízvezeték-szerelő cég. Nem elég hogy éveken át hívogattuk őket, de nem jöttek ki soha. Telefonon mondták először hogy 300 dollár. Aztán 700 dollár. Most végül idejön a fazon, megnézi, mondja hogy 2000. Talán 3000 dollár. Belemegyünk. Küldi a papírt 5000. Kiakaszt, de mondjuk neki hogy oké, csak csapjon hozzá egy kis csőcserét még a konyhában aztán oké. Erre küldi hogy 6500. Hogy mi van? fél órás munkáért, meg pár dollárnyi csőért? Megnézzük, még valami luxus csap-kompozíciót is hozzárakott. 30 dolláros csap helyett 450 dollárost. Ez hülye! Látja hogy nem vagyunk gazdagok és ezt akarja velünk csinálni? Ezek szerint az 5000 dolláros ajánlat is ilyen volt? Hogy rádobott még 2000-et, azért mert csak? Muszáj a szájába rágnunk hogy nem keresünk évi 1 millió dollárt? Ezt az agyatlan embert... Kezdem azt gondolni hogy bármilyen kókányoló akárkit is érdemesebb lenne idehívni mint ezeket. Eleve milyen cégnek tart vagy 5 évig hogy kimenjenek egy címre?

Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 94

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    De jó, át akar minket q-rni a vízvezeték-szerelő cég. Nem elég hogy éveken át hívogattuk őket, de nem jöttek ki soha. Telefonon mondták először hogy 300 dollár. Aztán 700 dollár. Most végül idejön a fazon, megnézi, mondja hogy 2000. Talán 3000 dollár. Belemegyünk. Küldi a papírt 5000. Kiakaszt, de mondjuk neki hogy oké, csak csapjon hozzá egy kis csőcserét még a konyhában aztán oké. Erre küldi hogy 6500. Hogy mi van? fél órás munkáért, meg pár dollárnyi csőért? Megnézzük, még valami luxus csap-kompozíciót is hozzárakott. 30 dolláros csap helyett 450 dollárost. Ez hülye! Látja hogy nem vagyunk gazdagok és ezt akarja velünk csinálni? Ezek szerint az 5000 dolláros ajánlat is ilyen volt? Hogy rádobott még 2000-et, azért mert csak? Muszáj a szájába rágnunk hogy nem keresünk évi 1 millió dollárt? Ezt az agyatlan embert... Kezdem azt gondolni hogy bármilyen kókányoló akárkit is érdemesebb lenne idehívni mint ezeket. Eleve milyen cégnek tart vagy 5 évig hogy kimenjenek egy címre?

Tiszta magyarország... Épp ma cseréltem öblitő tartályt a wc-hez csővel mindennel, főleg úgy volt extra szopás hogy a festők annó szétfurkálták a gipszkartont a wc mögött. Össze-vissza melegitettem és vagdostam a csövet mire jó lett, hely meg alig volt mögötte, káromkodtam rendesen de legalább kész lett 20 ezer forintból. Elképzelni sem szeretném mennyibe került volna ezért kihivni valakit.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én is sokat gondolkoztam rajta, csak minél több videót néztem meg a vízvezeték szerelésről, annál inkább elment tőle az önbizalmam...

Írtunk neki hogy küldjön egy rendes árajánlatot és hagyja ki belőle a baromságokat. Meg hogy nem akarunk sem luxuscsapot se más, csak egy vezetéket ami nem repedt, meg vizet ha megnyitjuk a csapot. Rosszul is írtam, nem 30 dolláros a legolcsóbb csap, hanem $14.

Persze a weboldalukon ott van a drága csap márkája feltüntetve, mert a cég és a csapgyártó kapcsolatban vannak egymással. Azért akarják a luxusbaromságokat ránk sózni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    Na, meséltem az asszonynak hogy hogy jártam a boltban... jót nevetett rajta.

Mentem a városba, hogy vegyek 20 x 2 literes kólát, úgy számoltam hogy pont annyit bírok el a robogóval. Megpakoltam a bevásárlókosarat, de előttem volt egy nő, 22 körüli, emo kinézetű, fekete hajú, kihúzott szemű, világos fűzőben, melle kint. Erre fogja magát és elkezd előttem lehajolgatni a bevásárlókocsiját pakolgatja ki én meg belátok mindenhová. Mondom ilyen nincs, forgolódok, "ne nézz oda, ne nézz oda, ne nézz oda". Végez, fizetne de nem jó a kártyája, kimegy a boltból, de én elfelejtettem mindent, számolni is, úgyhogy a végén kiderült hogy bár 20 kóláért fizettem, véletlenül, 28 helyett. Már a parkolóban vettem észre, mehettem vissza a boltba fizetni. Ezzel jár ha az embernek elveszik a figyelmét a boltban.

A következő meccs az volt, hogy hogy hozzak haza 28 kólásüveget. A végén 24-nek találtam helyett, 10 a nagy hátizsákban, 5 a kisebben, 6 a másikban, 3 a csomagtartóban... ÉS nagy mázlim volt, mert vittem egy vászonszatyrot. Az ráment nagy nehezen a kormányra, de képzelhetitek hogy 4 kilós szatyorral a kormányon nem volt egyszerű művelet hazaérni. Még 10 darab tésztaszószt is vettem, annak is kellett hely, a hátizsákok minden kis öregét megtöltöttem velük. Ráadásul egyszer valami pukkant a hátam mögött, azt hittem elhagytam egy tésztaszószt, de nem. Egy megfagyott kóláspohár volt, tele kólával. Ott nem értettem, valaki megpróbált megdobni? Vagy mi? Mindegy, hazajöttem.

Igaz, odaúton sebességrekordot döntöttem, 46 és fél mph, ami 75 km/óra. Na, visszafelé eléggé cammogott a motor, 40 km/óránál nem bírt gyorsabban jönni a motor. 28 liter kóla + 10 üveg tésztaszósz. 62 kiló plusszal jöttem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Megtankolom a motort itthon kannából, beöltözök, rákészülök, indulás a boltba. 40-nél többet nem akart menni valamiért, kicsit gyanús volt. Végére érek az útnak, megállok, mondom mi ez... LAPOS A HÁTSÓ KERÉK.

Tolhattam haza kb. 2 és fél km. Motorozáshoz jó a réteges öltözködés, de így kabátban, 2 nadrágban, el se kell mondanom hogy csavarhattam az izzadságot mindenből mire hazaértem.

Gondolom marad a másik motor, holnaptól. Meg szereznem kell másik gumit. Legalább az első kerék kapott volna defektet, azt egyszerűbb lenne kicserélni, de nem... muszáj volt a hátsónak kilyukadnia.

Hát, remélem nem haladja majd meg a szerelői képességeimet.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap este 10-kor lefeküdtem aludni. Erre valami horrorfilmes sikolyokat hallottam kintről, mintha egyszerre 8 nő üvöltött volna fájdalmában, elég hátborzongató volt. Néha kiakasztanak az erdei állatok. Szerintem kojotok voltak.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Tegnap este 10-kor lefeküdtem aludni. Erre valami horrorfilmes sikolyokat hallottam kintről, mintha egyszerre 8 nő üvöltött volna fájdalmában, elég hátborzongató volt. Néha kiakasztanak az erdei állatok. Szerintem kojotok voltak.
    Akkor mondd meg annak 8 nőnek vagy kojotnak, hogy legközelebb vagy becsengetnek és nem kinn hisztériáznak és csinálják a műsort maximálisan feleslegesen

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    Ú, hát az EDC videó az egyik egyik legkevésbé nézett videóm lett. Úgy tűnik ez pont nem érdekelt senkit. Pedig megosztottam a legnagyobb prepper FB csoportokban is. Igaz, érdemes hozzátenni hogy a FB-on van egy olyan egy ideje hogy a Youtube videókat eldugja. Ezért szokták úgy mostanában, hogy KÉPET tesznek ki posztban, majd a poszt alá teszik ki a linket. De ez igencsak körülményes. Na mindegy. Bonyolult dolgok vannak nálunk, háztatarozás meg ilyenek, talán majd lesz arról is videó. Elég fárasztó. Meg télre készülés és egyebek is, így az utolsó néhány héten amikor még tűrhető az idő.