Oldala 160 of 162 ElsõElsõ ... 60110150158159160161162 UtolsóUtolsó
Eredmény 1,591 to 1,600 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 209
    Given: 243

2 Not allowed!
    Az Olantern-nél figyelj arra, hogy a készenléti fogyasztása nem túl alacsony, ezért kb. 1 hónap alatt leszívja az akkut. Ez sajnos mivel beépített akkus csak későn, a cikk megírása után derült ki számomra is. Amúgy űber izmos lámpás. Ha szeretnéd, hogy sokkal melegebb (5000K helyett 2500K) akkor húzzz a tetejére egy Air Wick Botanica légfrissítős flakont. Én csak levágtam a tetejét és így húztam rá, mert állítva használom, nem függesztve. Nagyon hangulatos lett a fénye
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 79
    Given: 68

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Az Olantern-nél figyelj arra, hogy a készenléti fogyasztása nem túl alacsony, ezért kb. 1 hónap alatt leszívja az akkut. Ez sajnos mivel beépített akkus csak későn, a cikk megírása után derült ki számomra is. Amúgy űber izmos lámpás. Ha szeretnéd, hogy sokkal melegebb (5000K helyett 2500K) akkor húzzz a tetejére egy Air Wick Botanica légfrissítős flakont. Én csak levágtam a tetejét és így húztam rá, mert állítva használom, nem függesztve. Nagyon hangulatos lett a fénye
    Köszönöm a tippet! Majd rendszeresen ellenőrzöm és újratöltöm.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 458
    Given: 814

1 Not allowed!
    A decemberi költségvetésből futotta némi készletezésre is. Nem brutál mennyiségek, de kicsit jobban feltankoltam állateledelből, vettem gyógyszereket, takarítószereket és higiéniai termékeket, ajándéknak két doboz G-Bomb, ilyesmik.

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 130
    Given: 259

1 Not allowed!
    Készülök lassan a télre. Megjavítottam a növénynevelő ládák alatt a konzolt, mert már eléggé le volt gatyásodva. Lecsutakoltam a növényházat, már sokkal több fény jut be, de szerintem szükség lesz még egy menetre a jó eredmény érdekében. Terveztem, hogy építek bele még extra polcokat, de meglátjuk, hogy mennyi időm lesz rá
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    A decemberi költségvetésből futotta némi készletezésre is. Nem brutál mennyiségek, de kicsit jobban feltankoltam állateledelből, vettem gyógyszereket, takarítószereket és higiéniai termékeket, ajándéknak két doboz G-Bomb, ilyesmik.
    Mennyire furcsa ezt olvasni... És mennyire jó. Ez egy éve volt, siralmas fizuval. Holnap jön az új fizum az új karácsonyi prémiummal, és ahogy látom, kb. mindenből tudok készletezni, és csodás ajándékokat venni. Végre... Hogy a héten (még a novemberi költségvetésből, és ezzel ezt 2023-ra le is tudtam) mit is készleteztem... Hát, a világ egyik legcsodálatosabb növényéből (természetesen legálisan forgalmazott gyógynövényről beszélek) egy - biztosíthatlak benneteket - igazán prepperhez méltó készletet. S egy fél literes csatos üveget, amelybe a Természet másik legcsodálatosabb (félreértés ne essék, szintén legálisan forgalmazott) forrásából került egy prepper becsületére váló készlet. Hmm. És akkor decemberben most már felszabadultabban tudok fordítani egy hát hogy is mondjam, talán némileg hagyományosabb prepperkedésre. (Habár én ezt prepperkedésnek is tekintem, legalábbis a magam részéről.) TMIB, köszi ezt a fórumot, tényleg. Hajts fel egy kis kupica decemberi pálinkát, vagy amit szoktál, respect neked a fórumért, és kapcsolj ki te is néha kicsit. Hány fok van nálatok?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Mennyire furcsa ezt olvasni... És mennyire jó. Ez egy éve volt, siralmas fizuval. Holnap jön az új fizum az új karácsonyi prémiummal, és ahogy látom, kb. mindenből tudok készletezni, és csodás ajándékokat venni. Végre... Hogy a héten (még a novemberi költségvetésből, és ezzel ezt 2023-ra le is tudtam) mit is készleteztem... Hát, a világ egyik legcsodálatosabb növényéből (természetesen legálisan forgalmazott gyógynövényről beszélek) egy - biztosíthatlak benneteket - igazán prepperhez méltó készletet. S egy fél literes csatos üveget, amelybe a Természet másik legcsodálatosabb (félreértés ne essék, szintén legálisan forgalmazott) forrásából került egy prepper becsületére váló készlet. Hmm. És akkor decemberben most már felszabadultabban tudok fordítani egy hát hogy is mondjam, talán némileg hagyományosabb prepperkedésre. (Habár én ezt prepperkedésnek is tekintem, legalábbis a magam részéről.) TMIB, köszi ezt a fórumot, tényleg. Hajts fel egy kis kupica decemberi pálinkát, vagy amit szoktál, respect neked a fórumért, és kapcsolj ki te is néha kicsit. Hány fok van nálatok?
    Azt hiszem nem is kellene külön mondanom: szombat és vasárnap délutáni meló után ma este kezdtem.meg a 4 napos szabadságomat.

Last edited by P. Dude; 12-03-2023 at 11:29 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    Qrrrva jó lóvét kaptunk, hazudnék ha azt mondanám, hogy ezzel most nem támogatták kellően a hajléktalanokkal dolgozókat. Ebből sokat fogok tudni prepperkedni decemberben.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 972

2 Not allowed!
    Akkor bejött az élet.

Én is készleteztem most egy nagyot. Télire megpakoltam a kamrát. Egy videó jön majd amiben érintőlegesen megemlítem, csak nem akarok minden évben külön videót csinálni róla. Nagyjából úgyis mindig hasonló dolgokat veszek tél előtt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Akkor bejött az élet.
    Végre be, ezért megérte tanulni... Macsek már prepperkedik:

3 havi eledel 1 havi helyett (plusz a tartalék kajái)

6x4,5 kiló alom 1 vagy 2x4,5 kiló helyett (kb. fél évre elég lehet szerintem)

még egy nagy alomtálca (így van itthon 3)

legnagyobb tubus szőrlabda elleni paszta (az itthoni minimum másfél nagy tubus mellé)

legnagyobb doboz cicafüves rágcsa (szintén van itthon bőven)

nagyon menő karácsonyi fekvőszőnyeg, majd a fűtőtest elé teszem

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 131
    Given: 1

3 Not allowed!
    Összedobtam a céges kocsiba egy kisebb, fél-egy napra elegendő ételcsomagot, tanulva múltkori félnapos várakozásból.
    Spirituszos melegítő, zacskós étel, instant kávé, műzliszelet, és egy "bögrés leves" por.

Ahogy látom az autópályát, egyre elkeserítőbb a hazai közlekedés(i morál)...
    Mindennaposak a dugók, balesetek, várakozások.
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.