Eredmény 1 to 10 of 10

Topic: Diéta

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    48
    Thumbs Up
    Received: 721
    Given: 796

1 Not allowed!

Diéta

Megvolt a 7 nap diéta. Se cukor, se kenyér, se rizs, se tészta, se sajt.

1. nap 2 tojás, nagy pohár tej + 2 sült csirkecomb, 1 kukoricakonzerv + 1 műzli szelet

2. nap 3 tojásból zsemlemorzsás rántotta (3 darab pepperonival) + 2 sült csirkecomb, 1 kukoricakonzerv + 1 tálka fagyott áfonya

3. nap 3 tojásból zsemlemorzsás rántotta (3 darab pepperonival) + 3 sült csirkecomb, 1 kukoricakonzerv + 1 műzli szelet

4. nap 3 tojásból zsemlemorzsás rántotta (3 darab pepperonival) + 3 sült csirkecomb, 1 kukoricakonzerv + 1 műzli szelet

5. nap 3 tojásból zsemlemorzsás rántotta (3 darab pepperonival) + 1 sült csirkeláb (akkora mint 2, talán 2 és fél csirkecomb), 1 borsókonzerv + 1 műzli szelet

6. nap 1 sült csirkeláb, 1 kukoricakonzerv + tojásleves 3 tojással

7. nap 1 sült csirkeláb, 1 kukoricakonzerv + tojásleves 2 tojással + kis adag zabkása

Az eredmény: lementem 85-ről, 83 kilóra. Derékbőség -2? centi

Ez így elég gyenge, valljuk be őszintén.

Közben tornáztam is persze.

Talán nem ártana minden hónapban 1 hét diétázás? Majd kigondolom hogy hogy legyen.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 41
    Given: 33

1 Not allowed!
    Nem gyenge. pont jó.
    Én a sok csirkeláb meg comb mellé, helyett betettem virsli, debreceni féléket, a kukorica felejtős, attól híznak a disznók, helyette rengeteg nyers, párolt zöldség, és gyümölcs is kell müzli helyett.
    Tojást ehetsz dupláját is. meg kevés rizst. Pepperonit hagyd ki, vagy ritkítsd, helyette savanyú káposzta, cékla.
    Ha kihagyod a borsót meg a kukoricát, a müzlit meg a zabkását, a zsemlemorzsát a rizst, akkor a többiből ehetsz 2x 3x annyit, meg szalonnát is bőven. Nem leszel éhes, bírod nem csak 1 nap, hanem akár hónapokig., de fogysz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    48
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    A csikecomb/csirkeláb azért az én választásom, mert az tiszta hús, nincs beletéve semmi, nincs benne tartósítószer, se más méreg. Csak kiolvasztom, megszórom fűszerkeverékkel és ropogósra sül. Tiszta fehérje. :-) A kukorica 150 kalória egy konzervvel, arra azért esett a választásom. Igaz az egyik nap borsót ettem. Talán zöldbabbal is jó lenne, majd kipróbálom. A párolt zöldség 2-3x -osába is belekerül egy konzervnek, úgyhogy ott felmerül az anyagi probléma is. A müzli szelet az többnyire csak zab, ami szintén egészséges. Meg pici kis szelet, filléres, csak 90 kalória. Lefekvés előtt nem is ennék többet igazán. Ha azt bevágom egy nagy pohár vízzel akkor az úgy jó vacsora.

A tojásból a 3 ami nekem kell egy nap, igazából az elég reggelire, aztán ebédre a hús, vacsorára meg nem ennék még egy rakás tojást. Az úgy túl sok volna. A rizs az engem nagyon hízlal, azért is kezdtem a diétát, mert volt 4 rizses napom és nem tett jót, rögtön pár kilóval többet mutatott a mérleg. Savanyú káposzta nem tudom van-e itthon. Előfordul hogy hozzájutunk, de nem szoktam külön azt venni. Savanyú uborka amit van hogy veszünk. A céglát úgy utálom mint Superman a kriptonite-ot. Mindig emlékeztem hogy gyerekként mennyire utáltam, de a múltkor arra gondoltam hogy kipróbálom újra, lehet hogy nem rossza az. De. Rossz.

"Ha kihagyod a borsót meg a kukoricát, a müzlit meg a zabkását" - Ez 4 laktató, alacsony kalóriás és olcsó, azért eszem ezeket. A zsemlemorzsa csak vagy 2 kanál volt / rántotta, mert a maradékot meg akartam enni, meg a zsemlemorzsától kicsit laktatóbb.

Igazából nem voltam éhes egyik nap sem, nekem ennyi kaja elég volt. Csak hiányzik a tejbegríz meg a kakaó. Meg a tejfölös dolgok. De a kiadós rántotta + nagy darab hús + 1 műzli kombó elég. Ahogy számolom 1000 ? kalória körül van ez.

"a roasted chicken leg with the skin on contains around 475 calories"

Tehát akkor 3 tojásos rántotta a hozzáadott dolgokkal, 350 kalória + 475 a csirkecomb + 150 a kukorica +szoktam inni egy almalevet 110 kalória + 90 a műzli.

Fele egy felnőtt kalóriabevitelének. Ezért számítottam kicsit jobb eredményre, főleg az edzés mellett.

Na mindegy, úgy öntöttem hogy még csinálom egy kicsit, addig amíg kedvem van. Meg az ötletem az hogy minden hónap 10-én csinálok egy 7 napost. Ártani nem árthat.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    Ott nincs az a fagyasztott szeletelt olcsó brokkolis zöldség? Azt szeretem, kis só, 10 perc a mikróban bármennyit megeszek belőle.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    48
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Olcsó nincs. 2021-től nincs olcsó. Régebben sokszor vettünk, azóta nem. Az asszony szereti a brokkolit, én a karfiolt, mindkettőnek az ára az egekbe szökött.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 106
    Given: 1

0 Not allowed!
    Nekem ennyi kukorica, tojás kikészítené a belsőmet, fizikai munka mellett is.
    A kukoricát nem tudom rendesen emészteni, a tojás meg erős gázképző hatású nálam...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 51
    Given: 127

1 Not allowed!
    Szia,

Minden ember mas, es nagyon kulonbozo, hogy kinek melyik fogyokura jon be, de nekem csak a kovetkezetes, hosszan.

Tehat a havi egy het dieta, attol szerintem en csak hiznek, mert amint vege, egybol tobbet ennek, mint maskor.

Amugy szerintem az 1 het alatt 2 kg az komoly fogyas, annal tobb nem is kell.
    Legalabbis en orulnek ilyen temponak. :-)

Bel

Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hát fingjál.
    Kukoricát meg ne egyél, azt a disznók eszik meg a tyúkok.

Junior Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 0

1 Not allowed!
    Na ide muszály hozzászólnom.
    (Annó elolvastam az egész blogot, de keveset szóltam hozzá)
    16 éves koromtól 64 kg voltam (175 cm magassággal), ez kicsit soványka.
    1. Hízni SOKKAL nehezebb mint fogyni.(Egy hónapos hízókúrát tartottam ... valamikor ...napi 5 kg-ot zabáltam és 1 azaz EGY kilót híztam, amit le is adtam.Pld: minden nap megettem egy 0,6 kg-os házi kenyeret a kajákhoz, reggeli 10 tojásból rántotta, munkahelyen: 0,25 kg házi szalonna hagymával,paradicsommal és egy üveg olaszrizling, otthon: két tányér leves, második fogás dupla adag (magyar kaja), délután 1 liter tej tejporral és cukorral dúsítva, vacsora előtt bekanalaztam egy üveg házilekvárt, majd lenyomtam egy szál házikolbász egy kis nasival.Ez kb. 150 kg kaja volt egy hónap alatt.)
    2.Igaz, hogy drasztikus, DE Ausvicban nem volt kövér fogvatartott, vagyis ha nem eszel lefogysz.
    Most 70 kg (+/- 1kg) vagyok már vagy 20 éve.
    Meghízásom története: elolvastam José Silva: Gyógyíthatsz - Az öngyógyítás és gyógyítás döbbenetes módja c. könyvet. Igaz, hogy már gyerekkorom óta meditálok, de ezt is kipróbáltam.A meghízás menete: elképzeltem, hogy 6 hónap alatt 6 kg-ot fogok hízni ( ez reális), mikor letelik az idő ráállok a mérlegre és 70 pont nullát fog mutatni. Ez így is lett.
    3.Szerintem ez ugyanúgy működik a fogyással is.(Nehogy azt mondd, hogy könnyű így beszélni, mert a zabáláskor egyszerűen nem lehet többet enni mint amennyi belédfér, koplaláskor meg ha NULLÁT eszel egyszer csak elfogysz)
    4.Sajnos most már nem csak a kaja mennyiségével van probléma, hanem a minőséggel is.
    Egészséges táplálkozás a megváltozott világunkban - Mester Károly agrármérnök előadása
    www.youtube.com/watch?v=rs5-60Z-DPM&t=422s
    Sajnos nem ngedhetjük meg magunknak, hogy egészségesen táplálkozzunk, de törekednünk kell rá.
    Ezen a csatornán sok érdekességet lehet tanulni a táplálkozással és a fogyással kapcsolatban is (a hozzászólásokból is )
    Perfect Smile Fogászat: www.youtube.com/@perfectsmilefogaszat4787/videos
    Innen egy érdekesség : glükózmérős órával figyelheted milyen kaja emeli meg a vércukorszintadet és ezeket a kajákat mellőzöd az étrendedből
    pld: http://www.emag.hu/okosora-glukozmer...eviews-section
    Két évvel ezelőtt csináltam egy Dr. Tamasi József féle tisztítókúrát. A lényeg az, hogy ha a szervezetet nem tömjük reggeltől-estig a moslékkal akkor elkezdi feldolgozni a rejtett zsírtartalékokat. Ami ebből megmaradt : 12-kor eszem, meg 17 órakor, sok vitet iszom, csak hétvégén eszem húst és napi 6 óra alvás is elég,evés előtt egy fél órával nem iszok , hogy termelődjön a gyomorban sósav, evés után egy egy órát nem iszok, hogy a sósav megeméssze a kaját )
    Na még sok "okosságot" tudnék mondani, de ha érdekel valakit majd még írok.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elkezdtem egy hét káposztadiétát.

Van benne:
    Káposzta
    Savanyú káposzta
    kevés rizs,
    1 tojás,
    hagyma,
    fokhagyma, só, bors, babérlevél, kevés pirospaprika.
    Sertés nyelv 3 darálva
    Darált sertéshús 1 kg
    füstölt csülök egy egész
    Szalonna fél kiló darálva.

Megfőzöd a káposztát egyben, leveleire szeded, a lábos aljára a resztli meg a savanyú fele. Másik fele a tetejére, levével együtt.
    A húst és a szalonnát a nyelvet fűszerekkel rizzsel összekevered betöltöd a levelekbe,
    Leteszed sorba, középre a csülök, felöntöd a lével amiben a káposztát főzted, lassan főzöd, sok tejfellel tálalod.
    Ha elfogy a töltelék, főzöl egy nagy adag pörköltet, tegyél bele rengeteg hagymát, és pár paradicsomot paprikát is. belekevered a maradék káposztába, és kész a székelykáposztád a jövő hétre, sok tejfellel tálalod.
    Kenyér nélkül edd! Mást ne egyél, gyümölcsön kívül.
    2 hét, 2-2,5 kiló garantált fogyás éhezés nélkül.

A topic keresõszavai: