Oldala 13 of 13 ElsõElsõ ... 3111213
Eredmény 121 to 122 of 122

Topic: https://login.aliexpress.com

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up
    Received: 718
    Given: 795

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló darxide21 Hozzászólás megtekintése
    Én egy 1700 forintos védőplexit rendeltem airsofthoz. A csomagkövető szerint a postán volt, de ott nem is hallottak róla semmit. Az eladó azt mondta, ő elküldte, kérdezzem meg a postán, a postán meg azt, hogy kérdezzem meg az eladót.... Szóval buktam, de megcsináltam magamnak és jobb lett, mint amit rendeltem.
    Nem lehet hogy a posta hazudott? A magyar posta is sunyi, nem lehet bennük se megbízni.

Nálam most fogták vissza a 3. csomagot. Ez így már 3x$11.70 lesz, talán. Egyelőre semmire se jutottam az Ali vásárló-segítőivel. Az Ali azt mondja hogy kérjem vissza a pénzem az eladóktól, de az eladók meg azt mondják hogy szóljak az Ali-nak. Közben az Ali sara annyiban, hogy olyanokat foglalkoztatnak postázásra akik itt az Államokban csomagolnak egybe rendeléseket és küldik tovább, de hamis bélyeggel. De hogy azok kik azt csak az Ali tudja. Hogy fogom így működtetni a boltomat, ha nem rendelhetek többet az Ali-ról?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up
    Received: 718
    Given: 795

0 Not allowed!
    Az új számla a másik csomagért $12.15 .

Folyamatosan küldözgetem az Alinak a bizonyítékokat. Van hangfelvétel, van videó felvétel is, postai számla, stb. A mostani nő azt írta hogy intézi a két számláért a pénzátutalást. Majd meglátjuk...