Oldala 12 of 12 ElsõElsõ ... 2101112
Eredmény 111 to 117 of 117

Topic: Motorok, motorozás, motor szerelés, javítás

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up
    Received: 718
    Given: 795

0 Not allowed!
    Megint szórakozik a zöld robogóm. Beindul, leáll. Tekerek rajta egy csomót, ha tekerem balra végig, akkor beindul, de nagyon gyenge és alacsony fordulatszámon és leáll. Ha kicsit balra viszem akkor elindul, puttyog is, de folyton túráztatni kell hogy ne álljon le. Aztán semmi, tekerhetem balra. Ha végig balra viszem akkor meg beindul, felpörög 1 másodpercre és leáll. Hála az égnek természetesen simára van reszelve a benzinadagoló csavar, tehát nem lehet azon állítani. A légszűrőt levettem, kicsit olajos volt az alja. Azt felitattam papírral, áttapogattam, az egészet kiporoltam, visszatettem. Szerintem holnap átmosom a benzinszűrőt. Vagy lecserélem, nem tudom. Kaptam egyet a karburátorhoz amit régen vettem... Hát ha retkes a benzinszűrő valamiért.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 8

0 Not allowed!
    Lehet, hogy csak megromlott a benzin. Le kellene engedni az egeszet es frissel feltolteni. De lehet gondoltal mar erre

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Á, annyira nem régi, a másik robogóban 3 évig állt, aztán tökéletesen ment vele. Ebben a másikban csak néhány hónapig volt. A motorja meg kell hogy igya, mert ugyanaz a GY6-os kínai motor van benne. Talán a benzinszűrő takarítás majd életre kelti. (remélhetőleg)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Beküldtem a Visegrádi motoros ügyet BlackDragonnak, ő meg egy teljes órát szánt rá. Jól utánajárt, még fordított is magyarról angolra. Valódi oknyomozás.

Thousands of Hungarian Bikers Unite Against Mayor of Visegrad

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az egyik robogó defektes, azt meg kell majd oldanom.

Az asszony ebicaja megdöglött, 250 km se volt benne. Most próbáljuk a gyártóval megbeszélni hogy mi legyen.

Gondoltam hogy mindegy, akkor előveszem a zöld robogót és hajrá... persze nem indult be. Kicseréltem a gyertyát. Elég fekete volt. De akkor se indult be. Nem úgy hogy köhög, vagy majdnem beröffen, hanem egyáltalán nem csinál semmit.

Persze a benzin-levegő mix izé alapból le van rajta reszelve, nehogy véletlenül állítani lehessen rajta. Úgyhogy most vettem egy másik karburátort. Remélem ha lecserélem akkor működik majd vele, ahogy a csere a másik robogót is új életre keltette.

Fárasztó hogy bármilyen járműről van szó, az nem működik és kész. Lerohad, elromlik, kínja van. Gőzöm sincs mit kezdenék azzal ha kocsit kéne így bütykölnöm. :

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    Beletettem az új (20 dollár+ingyen házhoz szállításos) karburátort, kicsit rugdosni kellett, de beröffent és nagyon szép hangja van.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Tengap szerelnem kellett. Gyanús volt hogy a benzin nem folyik. levettem a gumicsövet, egy csepp se jött belőle. Abba a kis kütyübe szurkáltam egy drótot, meg meglazítottam ott valami csavart a tank alatt, akkor kezdett jönni a benzin. Utána indult is. Ma is pöccre indult többször is. Megjártuk a postát, meg boltba is mentünk. Nem lehetett rá panaszom.

Az mondjuk furcsa hogy a tankból nem akart kifolyni a benzin. Vajon a múltkor is ez lehetett a gondja...?

A topic keresõszavai: