Oldala 219 of 219 ElsõElsõ ... 119169209217218219
Eredmény 2,181 to 2,186 of 2186

Topic: Off topic

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 36

0 Not allowed!
    Nálam a videó lejátszások akadnak be. lejjebb görgetek, majd vissza, és megy tovább.
    Lehet ezt frissíteni? Javítani?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up
    Received: 765
    Given: 827

0 Not allowed!
    Nálam is van gond a videókkal. Van amelyiket lejátsza, de vannak amik nem indulnak el, vagy darabosak. Nem a géppel van gond, hanem a FB-al. Most elindítottam egy videót, tölt, a videót elindítja, de a hozzászólásoknál csak tölt, de nem jelenik meg, csak beragad töltésnél.

De az is jó amikor egy kép-posztra klikkelek és 5 képernyőnyit felugrik és görgethetem vissza. Miért csinálja? Ki tudja...

Annyira agyon van bonyolítva az egész weboldal, hogy képtelen a működésre.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nikocado Avocado, Youtuber. Átlagos arcként kezdte, zabálós videókkal futott be, 8 éve folyamatosan zabált és hízott, az Internet azóta alázza, gyalázza, mondja hogy mekkora semmi egy ember, stb.

Aztán most felrobbantotta az Internetet. A legutóbb dagadt videót töltött fel, szokásos téma, leült a kamera elé a hatalmas zsírtestével és zabált, vagy 300-350 kilósan. Igen ám, de most mi történt? Leült a kamera elé mint egy 60 kilós arc. Kiderlt hogy 2 éve nem is készített videót, csak a régi videóit töltögette fel rendszeresen, annyit csinált előre, a 2 évét meg arra használta fel hogy leadja magáról az összes zsírt és lefogyjon, ami sikerült is neki.

A legújabb videóját 38 millióan nézték meg, ami a legnézettebb lett a csatornáján.

Annyi biztos hogy mindenki megdöbbent a helyzeten. Én nem voltam a nézője, de anélkül is vele volt tele az Internet, az összes csatorna ami youtuberekről, netes celebekről is szól, az mind emlegette az utóbbi 8 évben.

https://www.youtube.com/@NikocadoAvocado/videos

https://www.instagram.com/real_nikocado

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 371
    Given: 657

1 Not allowed!
    Szép, sportszerű gesztus (a hátteret nem tudom).

https://www.facebook.com/share/r/TPvU1VRL5TD2C2bR/

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 36

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Nálam is van gond a videókkal. Van amelyiket lejátsza, de vannak amik nem indulnak el, vagy darabosak. Nem a géppel van gond, hanem a FB-al. Most elindítottam egy videót, tölt, a videót elindítja, de a hozzászólásoknál csak tölt, de nem jelenik meg, csak beragad töltésnél.

De az is jó amikor egy kép-posztra klikkelek és 5 képernyőnyit felugrik és görgethetem vissza. Miért csinálja? Ki tudja...

Annyira agyon van bonyolítva az egész weboldal, hogy képtelen a működésre.
    Hehe, megjavult, hogy a reklámok beszúrásával a videók közepére kész lettek, már szinte tökéletesen működik.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Most néztem meg ezt a videót és elgondolkodtatott.

Itt van most ez a fickó (P-Diddy), gazdag rapper, orgiákat szervezett meg ilyenek, illegális bulik és egyéb bűncselekmények kötődnek a nevéhez, le is tartóztatták. Justin Beibert is ezekre a bulikra hurcolászta amikor Bueber ő még csak egy kissrác volt. Videóban látszik hogy mintha félt volna tőle, főleg akkor amikor az idősebb férfi megkérdezte tőle hogy "miért nem jársz már hozzánk bulizni, úgy mint régen...), akkor Bieber elkezdett dadogni, nem bírt beszélni hirtelen...

De érdemes megnézni ahogy rakás nő, meg férfi is taperolja, szagolgatja, fogdossa, az egyik híres nő a s3ggét markolássza tánc közben (holott Biebernek akkor barátnője is volt), a másik nő lesmárolja csak úgy, engedély nélkül, azért mert csak. Pasas szagolgatja a haját, hogy "hú de jó illatod van, de szép szemed van, rádióműsorokban meg tévéműsorokban mindenféle sz3xuális kérdéseket tettek fel neki már akkor amikor még csak kissrác volt, és hiába mondta hogy kényelmetlenül érzi magát emiatt, nem törődtek vele, tovább kérdezgették ezeket tőle, stb...

És ez csak az amit a tévé mutatott, ki tudja hogy mi lehetett még a háttérben.

Aztán ehhez hozzájött hogy megkapta a kegyetlen gyűlöletet is, mert ezek a dolgok akkor nem szúrtak szemet senkinek, és Bieber csak egy nagyképű gyereknek tűnt a legtöbb ember számára.

Amikor felnőtt lett akkor csak annyit mondott hogy szeretne másokat megvédeni bizonyos dolgoktól (sejthető hogy mire utalt) és sírt a kamera előtt.

Meg egy időben arról is beszélt hogy lehet hogy visszavonulna az egész sztár-életmódtól és inkább a a feleségével és a saját lelki nyugalmával törődne.

Elég esélyes hogy valami igen komoly "metoo" dolog van a háttérben, csak ő mint már felnőtt férfi nem akar róla beszélni.