Oldala 175 of 175 ElsõElsõ ... 75125165173174175
Eredmény 1,741 to 1,747 of 1747

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up
    Received: 717
    Given: 795

2 Not allowed!
    A zöld motorom még mindig nem tökéletes. Nem indult, babráltam, most megint megy. Reggel pöccre indult, oké, de kicsit mintha rángatna, néha elfogyna egy-egy pillanatra az ereje. Meg a berúgókar is fura. Nem ugrik vissza, hanem mintha egy tál langyos zsírban lenne fakanál, lassan mozdul visszafelé. Pedig olajat most cseréltem benne amikor beletettem az új karburátort.

Az asszony ment rokonokhoz, vihettem reggel. 5 fokban, vizes úton motorozni. Nagyon nem vagyok oda ezért. Rendőröket is láttam, még jó hogy nem állítottak meg. Vettünk egy csokit a Walmartban, aztán elvitte a busz. Akkor kezdett el esni az eső, motorozás a postára, aztán onnan meg haza. Megáztam. Még szerencse hogy rajtam volt a gumikesztyűm. Ha hideg van villámgyorsan szétfagy a kezem aztán úgy nem tudom a gázt meg a féket kezelni. Elég veszélyes hidegben motorozni, volt hogy télen mentem, hó, jég, brutális hideg, a kezemen nem volt gumikesztyű csak sima, alig láttam, és áthajtottam a stop táblán, de szerintem hirtelen meg se bírtam volna állni, mert az ujjaim nem tudtam mozgatni. Azóta inkább kihagyom ezt, nem akarok annyira hidegben motorra ülni.

Na mindegy, most 4 napig egyedül leszek itthon. Illetve a macskákkal.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 342
    Given: 613

1 Not allowed!
    Először azt olvastam: vettünk egy kocsit a Walmartban.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Szuper ahogy dolgoztam egy csomót az új videón, meglegyen a hétvégére, erre feltöltöm és mit csinál a Youtube? Leszedi róla a reklámot. Oké, épp csak ha nincs reklám, akkor teljesen el is rejti, 100% hogy nem fogja senkinek ajánlani és még a szokásos 300 néző se lesz meg rajta. Úgyhogy fellebbeztem, de 5 óra eltelt és a Youtube nem ellenőrizte le.

Nem mondtam benne semmi durvát. Nem használtam csúnya szavakat. Nincs benne se vér, se erőszak, se semmi. Egyszer kimondtam azt a nevet hogy "Trump". Ezért tilthatta le?

Várok, de általában a hétvégi megosztás a jó, péntek vagy szombat délután, ebből így már nem lesz semmi... Bekapcsolom, talán holnap, ha addig megvizsgálják és visszarakják rá, a kutya se fogja megnézni vasárnap este.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 342
    Given: 613

0 Not allowed!
    Áhh, én is csináltam youtube csatornát, csak mert sehol nem találtam a neten egy Workaholics jelenetet, gondoltam felteszem. Na azt még fel is tette, de tegnap már nem engedett feltölteni egy második jelenetet, mert lefuttatott egy ellenőrzést, és kiírta hogy szerzői jog, feltölthetem, de senki sem fogja tudni megnézni... Oké szerzői jog, de tele van a youtube jelenetekkel filmekből/sorozatokból, és az elsőnél semmi gondja nem volt a rendszernek a szerzői jogokkal. Hogy működik ez az egész a youtube-on...?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Számít a hossza, számít hogy hány %-a a feltöltésnek, hogy beszélsz-e róla előtte, közben, utána, hogy egy rövid bevágás van-e viccnek, esetleg kritizálod a a bevágást, filmrészletet, vagy kontextusban beszélsz róla, stb. Abban az esetben TALÁN meghagyják, de az sem biztos. Én egyszer egy South Park részletet teljesen megmásítottam, humornak, a szerzői jogok szerint és a Youtube szabályok szerint sem kellett volna hogy probléma legyen vele... de leszedték.

Meg volt két filmrészlet. Az egyik egy régi Chuck Norris filmből, de az is szanaszét vágva, hang megváltoztatva, vicces videónak elkészítve. Mégis rátette a copyright dolgot a film kiadója... :-/ Szóval még ha be is tartod az összes szabályt, akkor is van esély rá hogy törlik, vagy korlátozzák a feltöltést.

Vagy 30 óra telt el a feltöltésem óta, a Youtube nem nézett rá a mostani videómra, nem ellenőrizték le, nem vették le róla a korlátozást. Úgyhogy csak így tettem közzé. Úgyhogy esélytelen hogy sok ember lássa, amin nincs bevételszerzés, azt rögtön hátra rakja a keresések között és nem ajánlja senkinek a rendszer. De ha meg nem tettem volna nyilvánossá akkor a mostani téma irrelevánssá válik és még kevesebben nézik meg. Twitteren írtam rá a Youtubera, de persze válaszra sem méltattak. Pedig elvileg ott kell hozzájuk beszélni...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Halloween jelmez 2024 lol #vicces #magyar #magyarország #halloween

https://www.youtube.com/watch?v=Jui3AIdpxvU

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    47
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    De érdekes a kormány pont ma, választások napján küldött ki egy olyan értesítést hogy "figyejjé má, lehet hogy tudnánk neked adni állami egészségbiztosítást".

Micsoda véletlen hogy a Biden-Harris kormány pont erre a napra időzítette ezt.

De ez nem választási csalás, mert nem hívjuk annak.