Oldala 21 of 21 ElsõElsõ ... 11192021
Eredmény 201 to 208 of 208

Topic: Macskák

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 410
    Given: 720

0 Not allowed!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    52
    Thumbs Up
    Received: 815
    Given: 873

1 Not allowed!
    Kicsit elhúzódott a buli... 14 év. Vajon mit mondana ha tudna beszélni?

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 36

3 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Kicsit elhúzódott a buli... 14 év. Vajon mit mondana ha tudna beszélni?
    Faszom! Ott vártalak, tudod! Te meg basztál jönni, kénytelen voltam én hazamenni. :P
    Amúgy én is megmacskásodtam.
    micó.jpg

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    Na gyerekek, indul 2025... Az ünnepekben rám talált még egy macsek. Több mint 20 éves az öreg kópé, a szomszéd lesza@ja, idejött és dorombol ezerrel amikor simogatom, és azt eszi meg, amit én adok neki... Tessék, az Omniverzum kiadta az irányt, ahogy barinő mondotta úgy látszik megtalálnak a hajléktalanok... Őt beengedni ugye nem tudom, de itt kinn a kis udvari melléképületekben bőven talál helyet. Meleg eledelt, vizet és simit kap. Meg neve is lett.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    52
    Thumbs Up
    Received: 815
    Given: 873

1 Not allowed!
    Ha nagyon hideg van azért engedd be, vagy készítsz neki téli helyet. Néhány éve anyámnak is volt ilyen fél-fogadott macskája, de az egyik éjjel megfagyott szegény. Fontos hogy legyen nekik biztos óvóhely ha 0 fok alatt. (Főleg hogy mondod hogy idős a cicca.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Ha nagyon hideg van azért engedd be, vagy készítsz neki téli helyet. Néhány éve anyámnak is volt ilyen fél-fogadott macskája, de az egyik éjjel megfagyott szegény. Fontos hogy legyen nekik biztos óvóhely ha 0 fok alatt. (Főleg hogy mondod hogy idős a cicca.)
    Köszi, persze, meg amúgy két étkezés között egyelőre visszajár a szomszédban kialakított meleg helyére. Van esze...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Na gyerekek, indul 2025... Az ünnepekben rám talált még egy macsek. Több mint 20 éves az öreg kópé, a szomszéd lesza@ja, idejött és dorombol ezerrel amikor simogatom, és azt eszi meg, amit én adok neki... Tessék, az Omniverzum kiadta az irányt, ahogy barinő mondotta úgy látszik megtalálnak a hajléktalanok... Őt beengedni ugye nem tudom, de itt kinn a kis udvari melléképületekben bőven talál helyet. Meleg eledelt, vizet és simit kap. Meg neve is lett.
    És az Omniverzum humora... Tudom lehetne 40 pluszosan is dreadlock (nekem szerintem csak hajpótlással), nem is ez a lényeg ugyebár, hanem amit belül érez az ember, na mindenesetre úgy alakult, hogy nekem sosem volt dreadlock. És bár soha ne mondd, hogy soha, azért meglepődnék, ha még lenne...

Na erre a nagy Omni küld egy 20+ éves - most tessék figyelni - raszta macskát... Jó napot kívánok. És úgy, hogy itt régóta a raszta cica a profilképem.

Csak így a hátáról küldök egyet, nem tudom ebből mennyire látni, meg oldalt is dreadlock amúgy, sose láttam még ilyet, és olyan szép... Kezd gömbölyködni, amióta itt eszik.

macsek.jpg