1

Na közben volt egy kis technikai zavar a felirattal, de már elhárult, szóval jöhet a két utolsó évad! (Egyszer filmet is akartak csinálni a soriból, de aztán az nem valósult meg.) Pont tegnap estére lett kész, mire lebetegedtem. Úgyhogy ma az ágyban fetrengek, szedem a NAC-ot meg a rózsagyökeret, és hamarosan kezdjük a macsekkal a 6. évadot. Alig aludtam valamit, szerintem éjjel átvonult a hőemelkedés.
Reggel bong, majd egy adag a kis üvegpipából. A legjobb gyulladáscsökkentő, amit ismerek, komolyan mondom. Múltkor toltam egy nagyon intenzív kúrát, és az megmentette a fogamat, nem kellett se húzás, se gyökérkezelés. Mondta a dokim, hogy amire legközelebb találkozunk, próbáljam levinni a gyulladást, hát én levittem...A szememmel is nem tudom mi van, de elhagytam a szemüveget, nem kell se szemüveg, se kontaktlencse meg semmi... Most meg rendbehozom vele ezt a vírust vagy mit. Múltkor amikor beteg voltam, éppen nem volt itthon. Ezúttal nem követtem el ezt a hibát, és időben megkezdtem a fitoterápiát. Nem mellesleg a 6. évad ferge - most figyeljetek - teges lesz így, már érzem...
Nem tudom azt említettem-e, hogy az első olyan mozi ez a sorozat, amiből úgy veszem észre, hogy egy kicsit spontánul ragad rám belőle az angol.
![]()