Oldala 20 of 20 ElsõElsõ ... 10181920
Eredmény 191 to 196 of 196

Topic: Sorozatok

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 342
    Given: 614

1 Not allowed!
    Új kedvenceim:

After-Life-Mogottem-az-elet-3.-evad-Netfix.jpg

Ricky Gervais. Csak eredeti hanggal. Ez egy dramedy, és ha egy mondatot kellene írnom róla, nem gondoltam, hogy lesz olyan sorozat, amin röhögök majd pár másodperc múlva sírok. Netflixen elérhető magyar felirattal, eddig egyszer néztem meg.

After-Life-08.jpg

Második és harmadik szezon bakijai, aki végignézi egy nevetés nélkül, az vendégem egy Thumbs Upra:

És egy elég objektív kritika a sorozatról:

https://kortarsonline.hu/aktual/after-life.html

---------------

Daria

MV5BYTM3MWQ5MGYtN2M4My00Mjg4LTkwNGEtOWE1YWVhZTc2ZjM1XkEyXkFqcGdeQXN3aWZ0dw@@._V1_.jpg

Animációs, most kezdték a Comedy Centralon. Aztán meglepődve látom, hogy mikori: 1997-től 2002-ig ment, 5 évad volt, Daria pedig a Beavis és Butt-head egyik karaktere, akinek ez lett az önálló sorozata. (Amúgy Beavis és Butt-head nekem eddig nagyjából kimaradt.) Szerintem az első két részbe futottam bele tegnap a Comedy-n, kb. végig vigyorogva, közben valahogyan álmélkodva néztem, és nagyon jókat röhögtem is rajta.

"Sokan vádolták meg Eichlert azzal, hogy Daria rossz szerepmodell a tizenévesek számára, mivel kompromisszumot nem tűrő hozzáállása, éleslátása, megkerülhetetlen egysoros be-beszólogatásai, és érvmeneteinek némi nihillel és egyfajta zsírmentes mizantróp felhanggal vegyes vaslogikája nem épp megkívánt a középiskolákban. Az igazság – épp ellenkezőleg – az, hogy Daria tökéletes példakép azok számára, akik elveszetten kóborolnak a suli-folyosón, akiket nem hagynak békén a tahók, akik túl olvasottak a tesi-öltözőkhöz, akiket nem érdekel az éppen adott trendhullám (a sorozatban ezt tökéletesen példázza a Fashion Club tagjainak folyamatos süketelése a szempillaspirálokról). Daria magatartása a túlélés eszköze, a fogás a tinédzser-agónián."

(Filmvilág blog)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Na ezt már vártam! Itt a That '90s Show 2. évada.

https://index.hu/kultur/cinematrix/2...aming-kritika/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Na ezt már vártam! Itt a That '90s Show 2. évada.

https://index.hu/kultur/cinematrix/2...aming-kritika/
    Második állítólag kiforrott, beindultak az új fiatal színészek is. Persze én néztem anno az anyasorozatát, úgyhogy nálam üt a nosztalgiafaktor. (A régi színészek is szerepelnek az új soriban.) Tök jól összehozták szerintem, nagyon kíváncsi vagyok, hogy a fiatal színészek tényleg megérkeznek-e a buliba, az első évadban is jók voltak, de mondom én elfogult vagyok.

Másik. Megvan végre a Superstore két utolsó évada, tegnap kezdtem el nézni az ötödiket, hát megunhatatlan.

https://www.sorozatjunkie.hu/2021/12...sorozatnak-is/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Hát a Workaholics az Workaholics... Régebben megnéztem az első két évadot magyar szinkronnal, azóta a gépen abból van a háttérkép, és az intrója a csengőhangom. Aztán valahogy mindig mást néztem, de közben betáraztam mind a 7 évadot. Azok már eredeti hanggal vannak, plusz magyar felirat. Most vagyok túl a harmadik szezon első két epizódján, és már tudom mit fogok nézni mostanában. Szerintem ez valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem, de az egész biztos, hogy a maga nemében egyedülálló.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Hát a Workaholics az Workaholics... (...) Most vagyok túl a harmadik szezon első két epizódján, és már tudom mit fogok nézni mostanában. Szerintem ez valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem, de az egész biztos, hogy a maga nemében egyedülálló.
    Az új Beetlejuice film nem volt egy nagy élmény, de ebből a sorozatból mindjárt végzek az ötödik évaddal. Vagyis megvolt a negyedik is, ami állítólag a legrosszabb volt az összes közül. Valójában az lehet itt, amit valahol a Sorozatjunkie is írt, van ennek a jelenségnek egy neve is, hogy ez olyan sorozat, ahol ha a hatodik vagy bármelyik évaddal kezdenénk, akkor a végére mondjuk az első évadot éreznénk fárasztónak. Az biztos, hogy főleg a negyedikben voltak gusztustalan jelenetek, ilyen szempontból sokalltam én is azt az évadot.

De nekem eddig mindegyik szezon hozza a visítva röhögős jeleneteket. Maratonban nézve sem egysíkú vagy fárasztó, bár biztos sokan lezsibbadnának tőle. Kár, hogy nem tudok itt videót feltölteni, néha kimentek egy-egy jelenetet.
    Last edited by P. Dude; 10-26-2024 at 02:33 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Az új Beetlejuice film nem volt egy nagy élmény, de ebből a sorozatból mindjárt végzek az ötödik évaddal. Vagyis megvolt a negyedik is, ami állítólag a legrosszabb volt az összes közül. Valójában az lehet itt, amit valahol a Sorozatjunkie is írt, van ennek a jelenségnek egy neve is, hogy ez olyan sorozat, ahol ha a hatodik vagy bármelyik évaddal kezdenénk, akkor a végére mondjuk az első évadot éreznénk fárasztónak. Az biztos, hogy főleg a negyedikben voltak gusztustalan jelenetek, ilyen szempontból sokalltam én is azt az évadot.

De nekem eddig mindegyik szezon hozza a visítva röhögős jeleneteket. Maratonban nézve sem egysíkú vagy fárasztó, bár biztos sokan lezsibbadnának tőle. Kár, hogy nem tudok itt videót feltölteni, néha kimentek egy-egy jelenetet.
    Na közben volt egy kis technikai zavar a felirattal, de már elhárult, szóval jöhet a két utolsó évad! (Egyszer filmet is akartak csinálni a soriból, de aztán az nem valósult meg.) Pont tegnap estére lett kész, mire lebetegedtem. Úgyhogy ma az ágyban fetrengek, szedem a NAC-ot meg a rózsagyökeret, és hamarosan kezdjük a macsekkal a 6. évadot. Alig aludtam valamit, szerintem éjjel átvonult a hőemelkedés.

Reggel bong, majd egy adag a kis üvegpipából. A legjobb gyulladáscsökkentő, amit ismerek, komolyan mondom. Múltkor toltam egy nagyon intenzív kúrát, és az megmentette a fogamat, nem kellett se húzás, se gyökérkezelés. Mondta a dokim, hogy amire legközelebb találkozunk, próbáljam levinni a gyulladást, hát én levittem... A szememmel is nem tudom mi van, de elhagytam a szemüveget, nem kell se szemüveg, se kontaktlencse meg semmi... Most meg rendbehozom vele ezt a vírust vagy mit. Múltkor amikor beteg voltam, éppen nem volt itthon. Ezúttal nem követtem el ezt a hibát, és időben megkezdtem a fitoterápiát. Nem mellesleg a 6. évad ferge - most figyeljetek - teges lesz így, már érzem... Nem tudom azt említettem-e, hogy az első olyan mozi ez a sorozat, amiből úgy veszem észre, hogy egy kicsit spontánul ragad rám belőle az angol.