Oldala 261 of 261 ElsõElsõ ... 161211251259260261
Eredmény 2,601 to 2,604 of 2604

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 178
    Given: 213

2 Not allowed!
    Az van, hogy szerencsére egy nagyon jó házidokim van, aki szögről-végről ismerős, ezért is mentem hozzá anno, már vagy nagyon sok éve.
    Több alkalommal voltam már nála, kb. alig-alig írt fel gyógyszert ha nem volt komolyabb problémám, kifejezetten a vitaminokat szokta ajánlani, épp ami bajom van arra megfelelő adagolással.
    Anno mikor jött a madárinfluenza vagy tök tudja milyen influenza akkor elemntem hozzá, hogy akkor erre kérek oltást. Kifejezetten elhatárolódott tőle, azt mondta akkor, hogy ő még pénzért (mert akkor lehetett kérni fizetősben háziorvosnál is) sem fogja azt beadni, engem lebeszélne róla ha tud. Megértettem, nem vettem fel.
    Viszont a covid alatt mikor valami bajom volt mentem hozzá, és soha nem látott módon maszkban, aggódó tekintettel mondta, hogy nem covid a bajom, de erősen javasolja a Pfizer oltását, a többit nem.
    Felvettem. 3x is. Az mellékszál, hogy nekem munkám miatt is kellett, hiszen csak ezzel hagyhattam el az országot, esélytelen lett volna még egy egyszerű ausztriai út is nélküle.
    Eddig szerencsére nincs bajom. Párom egyet sem vett fel. Melóhelyen bazgálták, beszólogattak neki. Kb. annyiszor lett beteg mint én, talán nála picit intenzívebb volt lefolyása, de szerencsére mind megmaradtunk.
    Én nem vagyok hozzáértő, csak laikus. Van nem egy és nem két betegség, amikre valós védelmet nyújt a védőoltás. Remélhetőleg ennek nem lesz bennem és sokakban mellékhatása. Ha igen, akkor így jártunk.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 440
    Given: 779

2 Not allowed!
    Bel írta anno, hogy általában azok az oltások, amik rövidebb távon nem váltanak ki komolyabb eü-problémát, azok jellemzően később sem szoktak.

Madárinfluenzára vagy sertés vagy mi volt, emlékszem én beadattam egyet, nem volt tőle semmi problémám, betegséget nem kaptam el. Covidnál már nem adattam be semmit, egy szó nem volt igaz a hírekből, nem voltak "egész családok lélegeztetőn", és nagyjából senki más és semmi más nem volt sehol, egy kemény, egyesekre intenzíven ható influenzaszerű megbetegedésen kívül. Úgy emlékszem, a hivatalos adatok szerint valami 30 velem egyidős férfi halt meg országosan a 2,5 év alatt akár a coviddal is összefüggésbe hozhatóan. Gondolom, annyian akár az influenzával összefüggésbe hozhatóan is meghalhatnak, passz... Az influs eseteket pedig teljesen nyíltan számolták covidnak, azért nem volt két évig influenza, a végére szépen látható volt a matek. A házidokidat sajnos bepalizták, mint annyi más orvost, tömegpszichózisnál sajnos nem számít hogy valakinek egyetemi diplomája van. Persze a hozzáértését és a jó szándékát nem kétlem.
    Last edited by P. Dude; 12-11-2024 at 03:30 PM.

Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Thumbs Up
    Received: 29
    Given: 0

0 Not allowed!
    Érdekes megállapítás egy szakembertől !
    Kultúrált beszélgetés közepette Szalai Piroska az NKE Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének munkatársa "elejt" egy érdekes gondolatot. Az : Ez itt a kérdés, 2023. 02. 03. , A demográfiai összeomlás lehet a következő a polikrízis korszakában? című műsorában hangzott el, gondolom nem sokan figyeltek fel rá. Az érdekes rész : 7:15-8:25 között hangzik el. A gondolatmenetet azzal fejezi be : " Volt is..." Érdekes, hogy egyesek előre tudták ( amit én is ).

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 887
    Given: 921

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló lewy77 Hozzászólás megtekintése
    Érdekes megállapítás egy szakembertől !
    Kultúrált beszélgetés közepette Szalai Piroska az NKE Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének munkatársa "elejt" egy érdekes gondolatot. Az : Ez itt a kérdés, 2023. 02. 03. , A demográfiai összeomlás lehet a következő a polikrízis korszakában? című műsorában hangzott el, gondolom nem sokan figyeltek fel rá. Az érdekes rész : 7:15-8:25 között hangzik el. A gondolatmenetet azzal fejezi be : " Volt is..." Érdekes, hogy egyesek előre tudták ( amit én is ).
    Itt a videó: