Szavazási eredmény megtekintése: Kutya vagy macska?

Szavazók
27. Te nem szavazhatsz
  • Kutya

21 77.78%
  • Macska

6 22.22%
Oldala 5 of 5 ElsõElsõ ... 345
Eredmény 41 to 47 of 47

Topic: Kutya vagy macska?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    52
    Thumbs Up
    Received: 823
    Given: 874

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MaRee Hozzászólás megtekintése
    Na az ilyen nemhiábaszületett "ember"társaimmal minimum ugyan ezt csinálnám. Beraknám szépen egy nagy kemencébe ahol szép lassan ropogósra sütném õt is, az egészet pedig élõben közvetíteném.
    Erre nekem azt írták hogy az ember élete többet ér. Én nem tudom de szerintem némelyik ember nem ér annyit mint egy kutya vagy egy macska.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Erre nekem azt írták hogy az ember élete többet ér. Én nem tudom de szerintem némelyik ember nem ér annyit mint egy kutya vagy egy macska.
    Sajnos mennyire igaz...

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 36

0 Not allowed!
    Nem lehet az életek értékét hasonlitgatni. A szunyog élete is ér annyit mint egy elefánté.
    Szoktam mondogatni hurkaevéskor, hogy bekem egy ebéd, a desznyónak meg egy tragédia.
    Ezentól nem javitgatom az elütéseket bocsi.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 36

0 Not allowed!
    A macsek kezd átszokni az étrendjére ami kutyatáp lesz, majd veszek két félét? Marhaság, ha éhes megeszi, és csirkefarhát.
    A farhát nagyon bejön neki, forrüvizben felmelegitem 37 kb fokra, és akkor olyan mintha most deglett volna meg a csirge.
    Száraz meg folyamatosan van kint neki, meg állottviz, én is azzt iszom. nincs benne clor
    Szoktam mondogatni, ha püspök lesz kap libamájat meg zsenge nyulhóst friss hallal.
    Főzéskor azért dobok neki hóst, marhát csirgét nyersen, gyesznyót meg főzve, sütve.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    52
    Thumbs Up
    Received: 823
    Given: 874

1 Not allowed!
    A kutya és macskatáp között vannak lényegi különbségek, a macskatápban jóval több a kalória, a protein, zsír, a macskáknak szüksége van még 3 összetevőre ami a kutyatápban nincs. Én is gondolkoztam rajta hogy kutyatáp az valamennyivel olcsóbb és hogy logikus lenne azzal etetni a macskákat, de (sajnos) nem ugyanaz a kettő. Persze ha minden nap adsz nekik egyszer húst is, akkor (gondolom) hogy az úgy pótolja azt ami a kutyatápban nincs benne. Persze ezt nem tudom biztosra, csak nem lepne meg.

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 78
    Given: 63

3 Not allowed!
    Így van, a macskák taurinszükséglete nagyobb, ezért nem javasolt őket kutyatáppal etetni.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 410
    Given: 728

2 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    A macsek kezd átszokni az étrendjére ami kutyatáp lesz, majd veszek két félét? Marhaság, ha éhes megeszi, és csirkefarhát.
    A farhát nagyon bejön neki, forrüvizben felmelegitem 37 kb fokra, és akkor olyan mintha most deglett volna meg a csirge.
    Száraz meg folyamatosan van kint neki, meg állottviz, én is azzt iszom. nincs benne clor
    Szoktam mondogatni, ha püspök lesz kap libamájat meg zsenge nyulhóst friss hallal.
    Főzéskor azért dobok neki hóst, marhát csirgét nyersen, gyesznyót meg főzve, sütve.
    Te vagy itt az egyik legjobb arc Rozsomák, ezt neked csináltam. Persze csak amit megfogadsz belőle! Egy 4 oldalas kis pdf-ben minden fontosabb infó a macskák étkezéséről, bonyolítások nélkül, hogy a természetüknek megfelelően mire van szükségük, mi a jó nekik. A szerző nagy tapasztalattal bíró állatdoki, én csak átküldtem a pdf-et DeepL fordítón, és feltöltöttem

ide

, hogy el tudd, el tudjátok olvasni.

BÚÉK!

Ja, bővebben bármiről:

https://catinfo.org/
    Last edited by P. Dude; 01-05-2025 at 11:59 AM.

A topic keresõszavai: