Oldala 2 of 2 ElsõElsõ 12
Eredmény 11 to 13 of 13

Topic: A 100

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    52
    Thumbs Up
    Received: 822
    Given: 874

1 Not allowed!
    Jajj ne... szövetséget kötnek megint, aztán mi történik, elárulják a szövetségesüket, mert közben a másikkal is szövetkeznek. De előtte meg azokat árulták el.

Valahogy nem is csodálom hogy egyik őslakos törzs sem bízik az "égből érkezett emberekben". Igazából én sem bíznék bennük.

A sorozat új szakaszba lépett. Most hirtelen Éhezők Viadala lett.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    52
    Thumbs Up
    Received: 822
    Given: 874

2 Not allowed!
    Ok, ez simán csak egy ilyen túlélős sorozatnak indult de ez minden is lett.

Végig néztem, A 100 sorozatot. Mind a 100 részét.

Az előzőleg leírtak után a sorozat átváltott galdiátor filmbe az egyik vonalon. A másikon pedig predátorba. Aztán most meg hirtelen alien film. Emberek belsejéből törnek ki lények. A 6. évadra pedig Star Trek lett. Akkora kanyart vett az egész hogy meglepett az új nagy csavar a történetben. Majd végül valami 3. dimeziós dolog. Ráadásul minden-mindennel összefügg ami a legvégén kiderül.

Ez a sorozat aztán jól összeszedett mindent. Nem győzöm kapkodni a fejem.

Igazából az 5. évad végéig azt hittem hogy csak nyomorultan élnek majd a Földön, de a sorozat NAGYON túlszárnyalta a feltevésem, teljesen más irányba húzott el pár nagy történetváltoztatással.

A vége sem volt rossz, bár én máshogy írtam volna meg.

A karakterek hol jók, hol nem, hol fejlődnek, hol jó, hol rosszabb irányba, vagy hullámoznak a szerint hogy hogy alakulnak a történések. Amelyiket utálni lehet az elején, belőle lesz a legjobb karakter a végén. A színészek nagyon ott vannak.

Az hogy van egy szoros csapat, arra azt mondanám hogy lehetne olyan mint a Walking Dead... Viszont a Walking Dead zuhanórepülésbe kezdett, mert ismétlődött minden. Ebben a sorozatban nem csak 2 féle ellenség van, nem csak bandák és zombik. Tekintve hogy mik történnek ebben a sorozatban, a zombiapokalipszis túlélése ehhez képest gyerekjáték.

Ha van időtök rá, szeritnem nézzéktek, mert nagyon jó. Ritka hogy egy sorozat nem laposodik el idővel, de ez is ilyen. (Igaz, ahogy nézem az IMDB rész-értékelőjét, az utolsó 4 rész nem kapott magas pontszámot.

Hozzáteszem hogy persze, vannak benne ilyen-olyan hibák, meg logikai és erkölcsi bukfencek. Melyik sorozatban nincsenek.

https://www.imdb.com/title/tt2661044/

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 78
    Given: 63

2 Not allowed!
    Köszönöm az ajánlást! Ez a sorozat eddig nekem kimaradt. Tegnap elkezdtem az első évadot, és tetszik.