Aljas utcák (1973)

Arra számítottam hogy ez valami komoly maffia-film lesz. Az elején is néztem, Harvey Keitel, DeNiro, rendezte Scorsese... De tévedtem. Nem tűnnek nagy maffiának, inkább egy csapat suttyó bűnözőnek, akik nem tudnak uralkodni magukon, meg hülyegerekeket húznak le fillérekkel.

Volt sok üresjárat is a filmben. Közel 2 órás, de rakás jelentet ki lehett volna belőle vágni. Nem is igazán történt benne semmi.

7,2/10 IMDB-n, de nem tudom mire fel. Színészek jók, színészkedés jó, de a forgatókönyv is gyenge, a sztori is úgy általában, meg az üresjáratok a filmben unalmasak. (Pl. részeg ember fetreng, zenés betét ahol részegeket mutogat a film).

Utánanéztem, 500.000 dollárból készült, mozikban nem is igazán mutatták be, csak pár New York-iban elvétve, de azokról sincs forrás. A terjesztők nem akartak hozzányúlni, mert B kategóriás. Úgyhogy bukott egy nagyot a film. Két ekkora név egy filmben, és nem tudtak volna jobb sztorit meg párpeszédeket írni? Esetleg több akciót. De a vége is olyan semmilyen a filmnek...

VIDEÁN fent van a film szinkronosan, de túl sokat ne várjatok tőle:
https://videa.hu/videok/film-animaci...DSXaoEpAmZESCj