Oldala 6 of 6 ElsõElsõ ... 456
Eredmény 51 to 59 of 59

Topic: Online játékok

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 904
    Given: 941

0 Not allowed!
    [⚠️ Suspicious Content]
    Idézet Eredeti hozzászóló BragBOL Hozzászólás megtekintése
    Talán hatékonyabbá lehetne tenni a harcot ha bevetnénk egy egy drágább, frontális esetleg középső alakzati pozíciójú erősebb egységet.

Támadó alakulat A.
    Zsoldos
    Motorizált gyalogság
    Motorizált gyalogság
    Felderítő jármű

Támadó alakulat B. (Ez csak szárazföldön képes mozogni)
    Zsoldos
    Tengerészgyalogság
    Motorizált gyalogság
    Felderítő jármű

Védekező alakulat A.
    Gépesített gyalogság
    Motorizált gyalogság
    Motorizált gyalogság
    (Felderítő jármű)

Ezeket tudom, először is ilyen kombókkal győztek le.

A gond hogy se pénzem, se nyersanyagom, úgyhogy csak ilyen teszkó gazdaságos csapatokkal tudok egyenlőre mozogni. Meg a helyzet Haitin az totál katasztrófaként indult. Ráadásul volt két csata a felkelőkkel is, rögtön a két nyugati város elfoglalása után. Azt hittem le is csapják a kezemről. Alig tudtam őket visszaszorítani.

Északra küldtem a vadászgépet, meg a föld levegő-gépet is. Igaz, csak egy kisebb szárazföldi csapatot tudtam egyelőre odatenni az északi határra. De talán több lesz a semminél. Igazából minden csak pénz és nyersanyag kérdés.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez meg mi a túró fent? Azt írja hogy "suspicious content".

(Rákerestem, úgy tűnik hogy a fórum szűrője azért tette rá, mert "spam gyanús".)

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 48
    Given: 46

0 Not allowed!
    Valheim el nem játszik senki? Egyedül már unalmas. Majd 2 ezer órám van benne, szégyellem is.

https://www.g2a.com/valheim-pc-steam...3203291&id=449

011.jpg

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

1 Not allowed!
    Ami pedig a nemzeti Gárdát illeti:
    CoN_gyalog.jpg

És az a gyanúm hogy 4! gárdista gyorsabban elhullik mint 2 motorizált gyalog.
    Last edited by BragBOL; 05-03-2025 at 12:11 PM.
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azért kedvelem őket, mert sokkal gyorsabban mozgósíthatóak. 8-10 óra alatt megvan egy, alap fokozaton. A motorizált egységnek majdnem egy teljes nap kell. De legalábbis kétszer annyi idő.

Motoros gyalogság (Motorized Infantry)

1. szint: 18 óra

2. szint: 19 óra

3. szint: 20 óra

4. szint: 21 óra

5. szint: 22 óra

Nemzeti gárda (National Guard)

1. szint: 8 óra

2. szint: 8 óra 30 perc

3. szint: 9 óra

⚖️ Összehasonlítás

Toborzási idő: A nemzeti gárda egységek jelentősen gyorsabban toborozhatók, mint a motoros gyalogság.

Költségek: A nemzeti gárda egységek olcsóbbak és kevesebb erőforrást igényelnek.

Harci képességek: A motoros gyalogság erősebb harci egység, jobb támadó- és védelmi értékekkel rendelkezik, különösen magasabb szinteken.

Használat: A nemzeti gárda ideális gyors védelemhez és városok garnizonozásához, míg a motoros gyalogság alkalmasabb támadó műveletekhez és területfoglaláshoz.

Kár hogy milíciát nem lehet toborozni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A szemét...

Nem bír velem, mert erős a védelmem és erős a légierőm is. Támadta a seregem egy ideig, de aztán taktikát váltott. Mivel nem bírt kinyírni egyetlen egységet sem, még a nemzeti gárdisták közül sem, így nekiállt és népirtásba kezdett. Bemegy területekre és a lakosságot lövi tömegsírba.

És sajnos működik neki. A légierőt megosztja hogy kis béna egységekkel megy civilek ellen, így bár folyamatosan kilövöm őket, de az időbe telik. A gárdisták lassan foglalnak vissza területeket, az is idő. De a lakosság kiirtását nem tudom így megakadályozni. Északon is foglalok el városokat de nem elég gyorsan.

Pedig az volt a tervem hogy ráeresztem a légierőt a fővárosára.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt hittem hogy végleg elbuktam, de nem... folyamatosan repülőkkel támadtam, sorra leszetem az összes motorizált gyalogságát, a zsoldosait, a tankjait, a vádászbombázóját, aztán egyszer csak megállt a támadás és az ellentámadásban mindent visszafoglaltam és beküldtem a területére a nemzeti gárdát, éket verve a védelmébe. A légierőt még a fővárosa ellen is bevetettem, miközben északról is elkezdtem támadni. Úgy begazolt hogy Floridának szólt hogy üzenjen nekem hadat. Florida próbálkozott, de levertem a gyenge próbálkozást amit dél-Amerika felől indított. Most megyek és bevonulok ott a városba, hogy többet onnan ne érjen támadás. Vajon tudok majd győzni egyedül 3 ellen?

Egy játékos szólt hogy ne menjek északra mert az túl messze van és akkor elbukok. De tévedett, szerintem csak az mentett meg hogy északon terjeszkedni tudtam.

Ha nem kezdett volna népirtásba a civilek ellen, akkor most tudnék sokkal több katonát toborozni, de így elhúzódik majd a háború...

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 118
    Given: 243

0 Not allowed!
    Hol van ilyenkor BragBOL, miért nem segít?
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vele másik térképen vagyunk.

De lehet hogy elbírok egyedül is vele. Gyártja a tankokat és a gyalogságot, meg próbálkozik légvédelemmel is, de nem győzi. Kifut a pénzből és az alapanyagokból. Közben északról egy egész hadosztállyal török előre. A közelében építek egy új repteret és akkor onnan fogom támadni a fővárosát.