Oldala 95 of 95 ElsõElsõ ... 4585939495
Eredmény 941 to 943 of 943

Topic: Sokáig elálló ételek, tartós élelmiszer

  1. #941
    Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Hozzászólások
    687
    Thumbs Up
    Received: 68
    Given: 48

    0 Not allowed!
    Nekem a no name, már nem tudom milyen italpor kikezdte a gyomrom. Eltettem, hogy hisz ipari szutyok sose lesz baja...hát lett.
    4-5 év után bekevertem, fájt is a gyomrom rendesen...kuka lett a megmaradt pár tasak. Amúgy nem volt rossz, csak az évek nem tettek jót neki.
    Viszont a 2 éves cerbona szelet az patika volt, csak kicsit kiszáradt. Ejjj amikor csak 55 huf volt a lidlibe...mibdehová volt eltéve belőle...

  2. #942
    Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Hozzászólások
    53
    Thumbs Up
    Received: 52
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Fagyasztva szárítás:
    Wiki szerint : https://hu.wikipedia.org/wiki/Liofilez%C3%A9s
    Otthon : https://www.ferwer.hu/blog/hogyan-ve...-szukseg-hozza
    Hozzávaló gép : https://www.expondo.co.uk/goldbrunn-...watts-10070013
    Ami kb 100 000 ft... Ha ingyen van az alapanyag akkor talán megérné.
    Aszalógép : https://hu.gorenje.com/termekek/etel...00000000423353 valami hasonló, csak nem digitális vezérlésű (ritkábban romlik el és javítható, ami nálam fő szempont, mert háztartásgép szerelő voltam)

  3. #943
    Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Hozzászólások
    738
    Thumbs Up
    Received: 122
    Given: 250

    0 Not allowed!
    Köszi a sok linket! A fagyasztva szárítást mint technológiát ismerem, sajnos egyelőre gyakorlati tapasztalatom nincs A belinkelt gép vákuummal szárít, az kicsit más tészta. Szerintem simán megéri használni, mert az így tartósított kaja kb. egyörök életig jó marad és nagyon könnyen felhasználható, ellentétben pl. a szárított (aszalt) dolgokkal.
    Loco en el coco

Posting Permissions

  • Te nem nyithatsz új topicot
  • Te nem szólhatsz hozzá
  • Te nem csatolhatsz fájlokat
  • Te nem szerkesztheted a hozzászólásaid
  •