Oldala 221 of 222 ElsõElsõ ... 121171211219220221222 UtolsóUtolsó
Eredmény 2,201 to 2,210 of 2211

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 127
    Given: 1

2 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Én vettem 200 darab 1.3 kilós Nesquiket. Folyamatosan megy fel az ára, ezzel kihúzzuk vagy 10 évig. Még fel kell tornásznom a búzadara készletem is. Az is eláll éveken át ha nem éri nedvesség. Nálam ez az egy van amire rá vagyok kattanva. Se cigi, se kávé, se semmi ilyesmi. Jobbnak látom előre bevásárolni, mert rossz előérzetem van az inflációt illetően...
    A búzadara felénk nehezen tárolható, valamilyen moly szerű apró dögök lesznek benne idővel, mint a lisztben.
    Ha befóliázom, vagy esetleg Vákuumzárolom, akkor jó lehet..
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Thumbs Up
    Received: 52
    Given: 0

2 Not allowed!
    Pár hete történt, szerencsére nem a készlettel, csak a kamrában. Minden tele volt zsizsikkel, napokig porszívóztam, majd mindent egyenként átnéztem (sokmindent kidobtam), kipakoltam, kifertőtlenítettem, bogárírtóztam, kimeszeltem, visszapakoltam. Az egész invázió 3 csomag Gyermelyi reszelttésztából indult ki, ami le sem volt járva. Mindhárom lisztté volt rágcsálva. A környező tasakok szintén fertőzöttek voltak. Azóta figyelem, de úgy látom jól dolgoztam. Szóval a zsizsik vagy a tojása már benne volt a csomagban.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 202
    Given: 236

3 Not allowed!
    Az esetek nagy részében a boltból kerül haza a fertőzött áru, érdemes a megvásárolt lisztet, kakaót(nálunk azt kepték el) és minden egyéb tésztafélét és hasonlót betenni a fagyasztóba pár napra (bezacskózva, akár vákuumfóliázva). Ezzel a termékben lévő lárvákat hatékonyan kinyíhatjuk.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

4 Not allowed!
    Meg is érkezett.

IMG20250616193644.jpg

Így már egyben a friss gyűjtés:

IMG20250616194550.jpg

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 957

1 Not allowed!
    5 gázspray? Azok nem romlanak meg néhány év alatt?

A kés tetszik, meg a napszemüveg is.

A többi micsoda?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 957

2 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    A búzadara felénk nehezen tárolható, valamilyen moly szerű apró dögök lesznek benne idővel, mint a lisztben.
    Ha befóliázom, vagy esetleg Vákuumzárolom, akkor jó lehet..
    Nálunk úgy volt hogy a búzadara vagy 3-4 éven állt a kamrában, és papírdobozban volt. 12-ből 3 romlott meg, nedvességet kapott és megzöldült. A többi ehető volt 4 év után is. Azóta nem hagyom a kartonpapír dobozukban, hanem üres műanyag zárható flakonokba teszem. 1 kakaósflakonba pont 2 doboz búzadara fér bele. De azt sem a kamrában, hanem a konyhában tárolom. Meg a kamrába beszerzett az asszony egy páraelszívót. 2 hetente megtelik vízzel.

Azóta a rizs meg a többi sem ment tönkre. (1 rizsnek lett baja, még a páraelszívó-vétel előtt.)

A kakaópor az eláll, sose ment bele nálunk semmi. Többnyire cukor. Van olyan mokka-kávé izé itthon amit vagy 8 éve vettünk. Megkeményedett de azt leszámítva ízre pont olyan mint volt. Néha szoktam abból is készíteni egy italt, ha épp valami lájtosabb espresso kávéfélére vágyom.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    5 gázspray? Azok nem romlanak meg néhány év alatt?

A kés tetszik, meg a napszemüveg is.

A többi micsoda?
    Ez ugyanaz amit pénteken lájkoltál, csak fotón.

Kivéve a könyv és a napszemüveg, azok már régebben megvannak, csak a hangulat miatt kerültek a kés mellé.

Hát, a szavatossága a legtöbb dolognak lejár valamennyi év alatt... Még nekünk is. Most ilyen 3XCS spray 10 db van itthon, abból öt 2027. dec. 31-ig áll el, öt meg 2028. december 31-ig. Inkább legyen, mert csak Pesten kapni, ott is csak az Önvédelmi Bolt négy üzletében, már ha éppen van készleten.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 50
    Given: 53

0 Not allowed!
    Sokat vásárolok a temuról, az oldalon eleinte szerepelt, de eltűnt, ha megint lenne innen indulnék vásárolni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 68
    Given: 48

1 Not allowed!
    Knipex 125, 150, 180 as vízmumpa fogó+ a legkisebb is megvan már.
    Így kész a sor, nagyobból van pár otthon már.
    Nagyon hasznosak, a 125-öst pl pont tegnap használtam kerti csap mahinálásnál.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 68
    Given: 48

0 Not allowed!
    A lényeg, ezeket cégen belül meg sikerült oldani, úgy hogy egy valag lóvé a zsebben maradt....
    Nem hátrány, ha legalább szerszámot be tudok így szerezni, sokat tudok így spórolni.
    Raktárosi melónak is vannak előnyei...de csak ennyi ...... ha 1x lelépek ezt sajnálni fogom...