Oldala 177 of 177 ElsõElsõ ... 77127167175176177
Eredmény 1,761 to 1,766 of 1766

Topic: Tulelo blogja

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 65
    Given: 8

0 Not allowed!
    Ma már ez nem igaz, inkább arról szól ez, hogy jobb minőséget kapsz, mint a boltban

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 921
    Given: 954

1 Not allowed!
    Igaz, ha a szomszédról van szó, nem az út végen lakó nőről. Ha felmegy a tojás ára hozzá nem megyünk, inkább szomszédot kérdezem majd meg. Szomszédok mindig 2 dollárt kérnek érte, csak egy ideje nincs kint a "Tojás eladó" tábla. Most kivételesen azért mentünk az út végi valakihez. Hát ez van, ez volt a tanulópénz...

Ja, tegnap történt valami más is.

8 éve volt egy olyan, hogy befizettünk a szemétszállításra, de annyira kevés szemetünk volt, hogy utána nem fizettünk többet. Aztán egyszer csak kaptunk egy 100 dolláros felszólítást 5 hónap elmaradásért. Asszony bement velük beszélni, és kijött hogy le kellett volna mondani és 50 dollárt elvettek tőle, mert szerintük ha nem visznek el szemetet akkor is fizetni kell. (Mire?) Ez idegelt azóta is, hogy a semmiért 50 dollár... Meg ha annyira szabályzat, miért engedtek el 50-et? Volt egy mondom, 8 éve. Na, tegnap mi történt? Csak nem volt tisztességes az az 50 dollár lehúzás. Ugyanis tegnap kaptunk egy 50 dolláros visszatérítést a cégtől. Pedig nem is kértük. Tehát valaki a cégnél 8 év után visszanézte, valószínűleg rá volt írva hogy valaki befizetett 50 dollárt a SEMMIRE, és visszaküldték a pénzt.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 49
    Given: 50

1 Not allowed!
    Itt a házi tojás drágább.
    Nagy a kereslet, felmentek az árak, valamiért azt hiszik, hogy a házi jobb minőség.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap a postán, bekerekeztem, de nem vittem a testkamerát. Pedig mit láttam? Egy Cybertruck-ot! Az első alkalom hogy élőben a városban láttam egyet.

Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Thumbs Up
    Received: 52
    Given: 0

0 Not allowed!
    Érdekes egy jószág. Első látásra egy szemeteskonténer jutott eszembe. Két hónapja voltunk Dubajban, ott láttam párat. Aztán egy nap egy egész sor (kb 5-6 darab) vonult végig az úton. Kicsit bandáztak a fiúk...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elvileg van a városban egy e-jármű töltő. Lehet hogy "tankolni volt. Elég csöves a megyénk, de néha van hogy látok drága kocsikat, egyszer kétszer, Lambo-t, Ferrarit. De Cybertruck-ot most először. Nyáron gondolom feljönnek délről a pénzesebbek mert itt kicsit hűvösebb van. Van egy "félszomszédunk" is, aki van hogy nyáron idejön és a lakókocsijával beparkol a szemben lévő telekre.

Tényleg, az e-"motorom"-ról. Másik fajtát akartam venni, de az a cég annyit tökölt (csomószor elhalasztották a Pro verzióját a régi járművüknek), meg annyian panaszkodtak az eredeti ilyen-olyan bajára, volt néhány funkció is ami nem tetszett benne, meg töröltek panaszos kritikákat is. Úgyhogy végül emellett döntöttem. Hiába tetszett jobban kinézetre a másik. Röhej, hogy amikor megvettem ezt, 2 napra rá egy kicsit javított verzióval előállt a másik cég a másik kétkerekűvel. Ez van. Viszont ezzel egyelőre meg vagyok elégedve. Masszív, de nem annyira nehéz. Nem aluminium hanem acél. Ha kibír kb. 10.000 mérföldet, akkor annyival behozza az árát. De közben azért nem ártana a két robogóba és életet lehelni.

Boltba mentünk az asszonnyal, egy 10 éves kislány meg szólt egy kocsóból hogy "tetszik a sapkád". A Vault-Tec sapka volt rajtam. Ott elgondolkodtam. Vajon akkor a kislány játszik a Fallouttal? Vagy a sorozatot nézte meg? Igazából egyik sem túl fiatal gyerekeknek való...