2

Thumbs Up |
Received: 202 Given: 236 |
Egy Cobra XS és 125 nekem is nagyon jól jönne. Csak azok a fránya anyagiak... nagyon nem olcsó. Ha tudsz "okosba" akkor írj priviben és megbizniszeljük, ha nem akkor meg előbb-utóbb majd csak megveszem őket valami szerszámboltban. Nekem is pont a héten kellett a szomszéd csövezését javítgatnom, szégyen szemre a másik szomszédtól kellett hozzá csőfogót kérnem, mert azom pont nincs. Erre pont tökéletes lett volna a Cobra XS is.
Most egy újabb élezőt szereztem be: WorkSharp Precision Adjust
Napi karbantartásra Spyderco triangle van használatban, és ugyan van köves és gyémántos Lansky szettem is, nagyon érdekelt a WS készlete mit tud. Amint megkapom ki is próbálom, hogy stabilabb-e, mint a Lansky. A DMT gyémántost nagyon szeretem, de az meg sajnos nem komplett szettként került hozzám, a Lansky-val tudom használni, bár ha beválik a WS akkor csak az marad és a Triangle. Ezekkel kb. le van fedve a teljes élezési igényem.
Óra:
Ez is egy olyan kérdés, hogy kinek mi a fontos. Nekem nem presztízsnek van órám, bár az Apple Watch napi töltögetését hamar (3-4 év) alatt meguntam. Kisebb értékű Casio órákat vettem, a BT funkciós G-Shockot árulom is, rájöttem, hogy nekem ennyire minimálisan okos óra sem kell, inkább az elem élettartama legyen hosszú. Szóval most a quartz és 10 év elem élettartamú modellek vannak szemem előtt. Egyet beszereztem mindennapi hordásra, de még egy, max. kettő ellenállóbbat is be fogok szerezni, plusz hozzá ezüst oxid elemeket tartalékba. Fontos a kompatibilitás, talán én vagyok az egyetlen, aki elemméret alapján vesz órát
Szúnyogriasztó:
Vízparton lakok, szóval itt elengedhetetlen. Thermacell a leginkább hatásos lapka, de most nyakamba vettem az internetet és után olvastam a hatóság oldalán. Elvileg a VAPE Classic és Odor lapkák ugyanakkora tömegszázalék és ugyanolyan hatóanyaggal rendelkeznek. Eddig kínából Nitecore lapokat rendeltem, már így is fele volt mint a Thermacell. Ezek a VAPE lapok most tesztelés alatt vannak, ha beválik akkor 120Ft és kb. 10 órát bír két lapka. Ezzel gyakorlatilag az elektromos készülék egyébként is elenyésző üzemeltetési költségét gyakorlatilag a 0-ra fogom tudni redukálni, ha beválik.
Lámpa fronton még mindig jó vagyok, plusz egy powerbankot szereztem be EDC-re, msot ebben is elégedett vagyok a készletemmel. Kéne egy agregátor, de egy normálisat lehetetlen megfizetni, használt Honda is 3-400e Ft. Akkusban egyelőre nem gondolkozom, bár lehet egy napelem és egy akkus mini erőmű lenne a nyerő, de eettől sürgetőbb kiadások is vannak, meg össze is kellene rá kuporgatni.
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!