Oldala 2 of 2 ElsõElsõ 12
Eredmény 11 to 12 of 12

Topic: Diéta

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 989

1 Not allowed!
    Nálam novemberben elfelejtettem, most meg ünnepek vannak, azért maradt el. Januárban összeszedem magam és újra elkezdem a havi 7 napos diétázást. Igaz nem lettem dagadtabb, csak 1-2 kiló jött fel. Ez gyorsan lemegy majd.

Itt meg egy kép a vegán Ariana Grande-ról. Nagyon csinos volt, de ahhoz képest 29 évesen úgy néz ki mint egy 60 éves nagymama. Szerintem jót tenne neki egy kis bulk+tornázás. Ha már a zsír nem jó, akkor mozduljon rá a sportos izmos testalkatra. 29 évesen még nem késő. Ahogy most kinéz szerintem egy vödör vizet nem bírna el.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 989

0 Not allowed!
    Tojás diéta, 7 napig csak azt evett az egyik, a másik meg félig azt, de ő evett mellé húst és zöldséget is.

Előtte-utána vérvételi eredményeket is mutatnak.

Brutálisan sok tojást ettek és egyértelmű hogy ez szélsőséges dolog, de érdekes módon a csak-tojást evő fickó eredményei jobbak lettek. Igaz, ő fogyott 5 kilót 7 nap alatt.

A koleszterinük ugrott meg, de amúgy a többi dologra kiterjedő vizsgálati eredmény nem igazán változott.

Napi 3-4 az nagyon jó, én mindig érzem magamon hogy jobban vagyok tőle és sok jele is van annak. De hogy naponta 30-40 darabot megegyen valaki, az durva. Meg egy helyben meenni 50-et meg ilyenek. Azt inkább kihagynám.

Most káposztázok megint. Az igen sokat segít ha kicsit vissza akarom magam fogni. Bevágsz fél kilót belőle és csak 125 kalória. Amúgyis családi vonás a káposztázás. A zöldséges nagyszüleim specialitása volt. Káposzta minden mennyiségben, nyersen, sósan, édesen, csalamádéként, árulták csak úgy fejeskáposztaként, de volt káposztavágójuk is, nem daráló, de ami kis darabokra vagdosta, úgy is árulták nagy nejlonzsákban. Boltból is, de háztól is.

Én most nyersen eszegetem, tévé előtt, de szeretek belőle levest is készíteni, vagy fele-fele bablevest készítek káposztásan, vagy káposztalevest, virslivel. Szerintem a legjobb diétás zöldség, mert megtölti az ember hasát, de vizes és rostos, kalória meg alig van benne.

A topic keresõszavai: