Oldala 220 of 220 ElsõElsõ ... 120170210218219220
Eredmény 2,191 to 2,200 of 2200

Topic: Off topic

Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Thumbs Up
    Received: 61
    Given: 0

1 Not allowed!
    Nekem a ragasztós lap vált be, (lehetőleg fal mellé kell tenni, mert ott közlekedik a kliens ). Persze Marcit nem zárhatom be egész napra szórakozni, ha neki nem sikerül elsőre jöhet a ragacs ( max 1-2 nap ).
    https://ecofamily.hu/biostop-egerfog...sztos-lap.html

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 216
    Given: 254

1 Not allowed!
    +1 a ragasztóra. Nem túl humánus, de ha vonulási útra teszed és még egy kis csali is lesz benne, akkor meg lesz az eredménye. Érdemes haribot és csokit tenni középre, szeretik.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 139
    Given: 275

0 Not allowed!
    Köszi a tippeket! Kipróbálom a csokit és a haribot az egérfogóban, hátha azzal is menni fog. A ragasztó marad utoljára, régebben használtam, nem túl humánus módszer. Nem szeretnék olyan véget magamnak sem
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Nálunk Jake és a 3 másik dolgozó intézi az ilyen ügyeket.

Egérfogókkal próbálkoztam annak idején, de simán kilpták belőle a kaját. Nem tudom hogy hogy. A saját ujjam sikerült vele majdnem eltörni, de az egerek kijátszották...
    Az egérfogóban simán körbetekerem a csalit valami ragasztószalaggal, abból nem tudják kilopni
    Loco en el coco

Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Thumbs Up
    Received: 61
    Given: 0

2 Not allowed!
    Igazad van COCO, én sem szeretem a módszert, de tuti.
    Akkor inkább ez? https://www.youtube.com/shorts/ewtqw61vE1I

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló lewy77 Hozzászólás megtekintése
    Igazad van COCO, én sem szeretem a módszert, de tuti.
    Akkor inkább ez? https://www.youtube.com/shorts/ewtqw61vE1I
    Hú, kösziköszi, ez nagyon szexinek tűnik!

Feljebb elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik csoki és haribo vált be leginkább?

Ti hogyan védekeztek a drazségyárosok ellen? Mindent zárt ládába vagy dobozba raktok?
    Loco en el coco

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 216
    Given: 254

1 Not allowed!
    Ami kéznél van/aminek a maradékát elfogyasztod.
    Védekezés: kint tartjuk őket
    Viccen kívül: 3 macska, ha szükséges akkor pedig fogó/ragasztó/csapda. Faternál kis terrier aminek vérében van a vadászat, rendre fogdossa őket ha szagot fog. Mérgeket nagyrészt már ezek elkerülik, tehát én kész fogóba való csalit nem vennék. Fontos, hogy érezzék a biztonságot. NE csak a fogóba tegyél csokit/gumicukrot, szórj mellé is kicsit (apróra vagdosva), hogy tudja ízlelgetni. Ha rákapott akkor menni fog a fogóba is ha a többi elfogyott. Esetleg érdemes néha fa/fém/műanyag fogót is cserélgetni, hátha okosodnak és tudják, hogy mondjuk a fa fogó az megöl, nem szabad megközelíteni. Akkor jöhet a műanyag vagy a fém. Ha ennyire gáz a helyzet nagyon feküdj rá a témára, mert a fejedre nőnek, ha nem megy akkor kérj segítséget rágcsálóirtótól, nem vicces ha elkezdenek szaporodni a környékeden, mert mindent tönkrevágnak.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Köszi, de nem gáz a helyzet Csak volt egy, amelyik kis híjján az őrületbe kergetett, az ihlette a kérdéseimet. Itt az ősz, itt a szezon, szóval minden becsapdázva, rendszeres ellenőrzés, figyelek a behozott cuccokra és a nyílászárokra és sokat imádkozom
    Loco en el coco

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 963
    Given: 989

1 Not allowed!
    Régen is próbáltam meg most is, rákerestem a békési iskolám tanáraira. De abszolút semmit nem találtam. 20-30-40 évet lehúztak ott, az igazgató is, de egy névsor sem maradt meg róluk. A régi osztályfőnökömet talán megtaláltam, de őt is csak azért mert a bizonyítványomban ott a neve amit olvashatóan írt bele. De egyetlen másik tanár sincs.

Nem voltam régen sem tanár-fan, de azért volt néhány tanár a sok között akiket bírtam. Pl. a szakmunkásban a történelemtanárom. Rendes nő volt, beszélgetett velem és nála lehetett érezni hogy aggódott értem. Kedvelt, mert a többiek nagy része totál bunkón viselkedett, hangoskodott, de én csak ültem csendben és figyeltem. Régi politikai nézeteim miatt mondta hogy óvatos legyek, mert sosem lehet tudni.

Ott volt az angoltanár is, ő meg csak pár évvel volt idősebb tőlünk. Sokat szemétkedtek vele a többiek, mert nagyon csinos volt. Motorja volt, volt hogy bőrszerkóban jött iskolába. Aztán rá lett szólva fentről, gondolom az igazgatóiban, utána nem jött többet bőrszerkóban. Pályát tévesztett, fotómodellnek kellett volna mennie, nem tanárnak egy lepukkant iskolába.

Azért elég kemény hogy tényleg voltak akik egy életet ledolgoztak ott és nem maradt meg semmi. A város annyit nem tett meg értük hogy fennmaradjon a nevük akár egy eldugott PDF fájlban, vagy egy szerveren tárolt HTML-ben vagy TXT-ben. Feltúrtam mindent, de nincs. ChatGPT-t is bevetettem, az sem volt képest rátalálni semmire.

Ez van.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Úgy tűnik, senkinek nem volt fontos, hogy megörökítsék. Sem ők, sem a munkájuk. Névtelen fogaskerekek a rideg gépezetben
    Loco en el coco