Oldala 76 of 76 ElsõElsõ ... 2666747576
Eredmény 751 to 755 of 755

Topic: Filmek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 972
    Given: 996

1 Not allowed!
    Robbanáspont (2024)

Jessica Alba film. Van benne akció, verekedések. A sztorija kissé gyenge, de nézhető.

Alba valamiféle speciális egységnél van a hadseregnél vagy hol, aztán hazalátogat és rendet tesz a tanyavilágban. (A helyi bűnözők közé csap.)

5/10-et adnék rá.

https://videa.hu/videok/film-animaci...qrRDSvwlFQO5rr

A másik film amit néztem:

Apokalipszis Z (2024)

Valami spanyol Netflixes film. Kicsit előítéletes voltam vele, de nem kellett volna. Indul a film, bemutatja spanyol szemszögből a vírusterjedést, az egyre eluralkodó káoszt, a fosztogatást. Igazából nem a zombikon van a hangsúly meg a trancsíron. A film többet akar mondani, élelmiszerhiány, használható dolgok után kutat a főszereplő, közben a cicáját is ellátja, próbál eljutni a nővéréékhez akik elutaztak, de elmegy a mobilhálózat is.

Van benne akciózás, menekülés is persze. A főszereplő szimpatikus, kicsit bemutatják a háttértörténetét is.

Nem tudom hol van kint a film. Valhol megtaláltam feliratosan.

Azt mondanám hogy 7/10. Nagyon jó. Kicsit több pénzből még jobb is lehetett volna. De szerintem zombis filmek szempontjából ez eléggé toppon van.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A bosszú (2017) (REVENGE)

Újabb meglepően jó film.

A film címéből sejthető hogy bosszúfilm. 1 nő, 3 elvetemült férfi. A helyszín a semmi közepe, valami sivatag. Talán Nevada lehet? A 4 személy bulizik, jól érzi magát, de aztán halálosan elszabadulnak az indulatok.

Gondolom nem került 200 millióba a film, mégis jól néz ki vizuálisan is, a szereplők is jók, a nő nem csak hogy gyönyörű, de nagyon jó a főszerepben mert bosszúállónak is nagyon menő.

Emellett van benne brutális jelenet, olyan erőszak, hogy többször is felszisszentem közben. Az első halál különösen, de a nő sérülései is durvák.

Azt írják hogy (francia akcióthriller). Szerintem néhol már horroros volt, már a vérmennyiséget és hasonlókat tekintve.

Nézzétek meg, nagyon felpörög a végére.

IMDB-n 6.4-en áll. Nem tudom miért. Mi hibát találnak benne? Szerintem ez akár 8-as is lehet, mert valószínű hogy én újranézem a jövőben. IMDB-n vernyognak hogy nem eléggé tudományos, túl sokat kibír a nő, stb. (Van akiknek semmi se jó.)

Itt van HD-ben magyarul:

https://ok.ru/video/2972185922096

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A Függetlenség napja 2. - Feltámadás (2016)

Majdnem 10 éves film, de nekem teljesen kimaradt. Ma megnéztem, egész jó. A régi karakterek mellett újak is vannak, mindegyik szimpatikus.

Sok harc, egész jó CGI.

Volt néhány furcsa dolog benne. Pl. az idegenek épp kiirtanak több százmillió embert, erre viccesen megszólal Jeff Goldblum karaktere, hogy az idegenek "elpusztítják a műemlékeket".

Igazából a következő rész érdekelnek. Ebben a másodikban feléptették a sztorit és kinyitottak egy kaput egy lezáráshoz. De 9 év eltelt, viszont nem készült új rész. Tavaly volt egy elszólása a készítőknek hogy lehet hogy lesz, de az már lassan másfél éve történt. Nincs semmi róla.

IMDB-n csak 5.2-re van értékelve. Rengeteg az 1-2 pontos értékelés aminek semmi értelme. Szerintem olyan 6, esetleg 6 és fél lehetne. Erős közepes.

A 2. itt van HD-ben:

https://videa.hu/videok/film-animaci...start=2.332039

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 141
    Given: 276

1 Not allowed!
    Pár napja a Mortal Kombat (2021) c. filmet néztem meg, ami az azonos nevű játék alapján készült. Vállalható, tisztességes iparosmunka, számomra teljesen ismeretlen színészgárdával, kivéve a japán színészeket. A MK-rajongók számára fura lehet, hogy beleszőttek egy, a játékban nem létező karaktert, de nem zavaró vagy erőltetett. Sokan kifogásolták a viadal hiányát, de mivel ez inkább egy felvezető filmje a franchise-nak, szerintem teljesen belefér. Az majd a következő, jövőre megjelenő Mortal Kombat 2-ben várható, ami a bemutatója alapján elég jónak tűnik
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy ártatlan ember (1989)

Emlékszem hogy tizenévesként láttam ezt a filmet, akkor is tetszett. Kicsit másképp néztem rá, mert akkor úgy gondoltam hogy milyen ritkaság lehet az hogy valakit rendőrök bántalmaznak aztán a végén az áldozatuk kerül börtönbe. Na igen...

Tom Selleck film, tetszik ahogy az alap karaktere még a Magnum karakternél is gyámoltalanabb, de a film végére teljesen kiakasztják és megváltozik a jelleme.

A története annyi, hogy a rendőrök véletlenül egy ártatlan embert támadnak meg, aki ezek után végigjárja a Poklot, még úgy is hogy a bosszúállásnál megszeg néhány törvényt.

6,5-ön van IMDB-n, én adnék rá egy 8-ast. (Mert szubjektív vagyok a témát illetően. Vannak a filmben kisebb hibák, de a történet az teljesen jó, a színészi játék is, de még egy kis akció is van benne, bár a lényeg a sztori és az hogy mit él át a főszereplő.)

https://www.imdb.com/title/tt0097579/

Tűrhető minőségben van fent szinkronosan a Videán.

https://videa.hu/videok/film-animaci...YgTON3PrwxA5PF

A topic keresõszavai: