Oldala 23 of 23 ElsõElsõ ... 13212223
Eredmény 221 to 222 of 222

Topic: Ruházat

MPF támogató Arroyo2077's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2022
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 92

0 Not allowed!
    Aliról rendelt már valaki GORKA 3-t? Megéri?

Senior Member Sztoikus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2025
    Thumbs Up
    Received: 20
    Given: 27

1 Not allowed!
    Az én favoritom az Arktis B211 Mountain Smock. Sajnos itt az USA-ban rém nehéz hozzájutni, mert Angliában gyártják. Na de nekem mázlim volt, mert nemrég (oké, tavaly...) találtam egyet az eBay-en. XXL méretűt. Ez igazából nagy rám, de mégse baj, egyrészt mert szeretem a bő öltözéket, másrészt mert... szóval, akartam venni egy másik példányt is, de már nem volt. Végül vettem egy B221-est, ez lényegében ugyanaz csak álcaháló nélkül, de ennek is rengeteg zsebe van. Ez XL méretű. Na és most figyeljetek barátaim, mit műveltem! Nos, azt, hogy nálam a réteges öltözködés nagyjából azt jelenti, hogy felveszem az XL-es B221-et, majd RÁ, ennek a tetejére (azaz abba is belebújok!) a B211-es Smockot ami XXL-es!
    És ekkor az van hogy tényleg és igazán teli vagyok eszméletlen mennyiségű zsebbel, kívül is, belül is... Lényegében ezekben elfér MINDEN, még messze több is mint akár egy igen-igen nagy EDC készletben! Sőt, ezek alá akár egy hoodiet is felvehetek ha akarom, hogy még rétegesebb legyek, hideg elleni védelemül.
    Ennél jobb megoldás egyszerűen NINCS, legalábbis ha nem mínusz 40 fokos hidegben kell caplatnunk valahová! Bár arra az esetre meg van Arctic Parkám, meg arctic overallom is, hehehe... És még azokra is ráhúzhatom legalábbis az XXL méretű B211 smockot, ha nagyon akarom!