0
Hi, kedves mindenki, pár hónappal ezelőtt feltöltöttem az összes regényemet és novellámat (de a filozófiai műveimet is, sőt a VIM szövegszerkesztőről írt könyvemet is) a Scribd-re! Elméletileg mind ingyen elérhető, de nem tudom pontosan, a Scribd hogy működik, elképzelhető hogy regisztrálni kell az olvasásukhoz, és ki tudja, talán az pénzbe kerül. Mindenesetre ____ÉN____ biztos hogy nem kérek pénzt értük, kifejezetten azzal a kapcsolóval töltöttem fel mindet, hogy ingyenes!
Itt a link az ottani profilomra, ahol elvben látható minden művem, persze görgetni-scrollozni kell, mert annyi van belőlük, összesen százvalahány... Szóval itt a link:
https://www.scribd.com/user/874241988/Carnivore-Caveman
(Igen, ott CarnivoreCaveman a nevem, mert a Carnivore diétát követem, s mert az ősemberek a példaképeim).
Megtalálható ott az Összeomlásról írt könyvem is, a minimalizmusról írt is, egy olyan is amit a sztoicizmusról írtam (ennek címe: A Nyugalom és Boldogság könyve), sőt, néhány olyan könyvem is fellelhető ott, ami már angolra is le lett fordítva.
Az igazi nevem Viola Zoltán, de némely művem álnéven került fel, ezek az álnevek:
Fossil Codger
Carnivore Caveman
Harold King
Ez ne zavarjon senkit, mindet én írtam.
Kellemes olvasgatást!