1
| Thumbs Up |
| Received: 11 Given: 3 |
Végigmentem és nem találkoztam vele meglepetésemre így mindenképp ajánlom olvasásra!
Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.
Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek. Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?
1. rész: Egy másodperccel később
2. rész: Egy évvel később
3. rész: Az utolsó nap
[ATTACH=CONFIG]9566[/ATTACH]
| Thumbs Up |
| Received: 242 Given: 286 |
Nekem nagyon tetszett ez a sorozat, szerintem filmnek is jó alap lenne.
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!
| Thumbs Up |
Tényleg fantasztikusan jó trilógia. Nekem is nagyon bejött.
Nem is értem, hogy miért nem vitte még senki vászonra. Pazar 3 filmet lehetne csinálni belőle és tuti kasszasiker lenne így a zsebek is megtelnének...
| Thumbs Up |
Közben rábukkantam, hogy mégis volt már bejegyzés erről a könyvről (1. rész) csak One Second After elnevezéssel ami fölött elsiklottam így elnézést!
Ha az ilyen témák tetszenek neked, akkor vélelmezem, érdeklődéssel olvasnád azt is, amit én írtam erről a témáról, vagy ha nem is pont erről, de az Összeomlás beköszöntéről – van benne szó az EMP-ről is sok! Ugyanis író (is) vagyok. Igazság szerint az utóbbi években már sokkal többet írok, mint olvasok, hehehe...
Tehát, az említett könyv címe: „A világvége már elkezdődött!”. és INGYEN, JOGTISZTÁN letölthető (és másolható, megosztható, feltölthető, stb, egyedül az tilos hogy megváltoztasd vagy hogy azt mondd hogy te írtad) e linkről, a Magyar Elektronikus Könyvtárból:
https://mek.oszk.hu/25900/25910/
Még regisztrálnod SEM kell a letöltéséhez...
Láttyátuk feleim szömtükkel, én nem csinálok segget a számból, amit én jól megaszondok az úgy van: extrém minimalista vagyok, annak meg nem kell sok pénz, emiatt megengedhetem magamnak még azt a luxust is, hogy ingyen adjam a műveimet! Ez tulajdonképpen egy kézzelfogható (vagy legalábbis, mert letöltésről van szó, „elektronikusan fogható”...) bizonyítéka annak hogy valóban minimalista vagyok, és nem az anyagi javak felhalmozására törekszem az életben!
Na sóval s tetvvel, tehát a fentemlített mű nem sci-fi, de remélem, ennek ellenére (vagy talán épp ezért...) tetszeni fog. Igazság szerint afféle humanitárius küldetésemnek éreztem e könyv megírását, s a terjesztését is annak érzem, hogy figyelmeztessem az embereket a leendő (sőt már folyamatban levő...) katasztrófára, s ötleteket nyújtsak nekik arra, miként élhetik azt túl nagyobb eséllyel.