Oldala 19 of 19 ElsõElsõ ... 9171819
Eredmény 181 to 189 of 189

Topic: Önvédelmi mellények, lövedékálló (golyóálló), szúrásálló

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 171
    Given: 337

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    Klasszikus Van itthon egy 8-as lemezből vágott 40x40 centis lap, szerintem az okés lenne. Bár lehet, hogy az ölne meg előbb, ha hordani kéne
    Loco en el coco

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 6
    Given: 1

0 Not allowed!
    szerintem a 223rem átvinné, elvileg a 223hoz való popper is 10-es vastag.

Member grindrise86's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 19
    Given: 5

0 Not allowed!
    Kiolvastam a témát viszont nem jutottam előrébb, főleg mivel korosabbak a hozzászólások. Ezért szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek ajánlása vágás és szúrás elleni mellényre? Nem házilag tákolt vagy gagyi kínai megoldás érdekelne hanem egy minőségi darab ami megbízható és tudja amit tudnia kell. Bónusz ha könnyű és kényelmes netán vékony így nem áll el nagyon. Ha jó a cucc a pénz nem érdekel.

Abszolút vakon vagyok ezzel kapcsolatban de tavaly is motoszkált már bennem, hogy beszereznék egy ilyen mellényt. Bújtam/bújom a netet de tanácstalan vagyok. Nagyon korlátozott számban van egyáltalán infó erről a termékkategóriáról.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,064
    Given: 1,084

0 Not allowed!
    Gondolom ebben a britek járnak élen, ott az iskolások is szúrásálló mellényt vesznek. Nem tudom hogy Magyarországon árulnak-e olyat, de angol online boltokban talán.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Szerintem kifejezetten katonai felhasználású, lövedékálló mellényt sok országban (nálunk is) tiltják, nehogy a bűnözőknek is legyen. Az ilyen országokba nem is küldenek az amerikai webshopok. Viszont nem minden kínai cucc gagyi, szóval lehet, hogy a tízezer forintos plate szärt se ér, de egy drágább talán jobb lehet a semminél. Drága, márkás cuccokat egyetlen youtuber sem tesztelget. Még nem láttam, hogy valaki szétlő egy amerikai mellényt, elég szokott lenni a gyártó által lobogtatott certificate-je. Az olcsó kínait könnyebben feláldozzák. Azt hiszem a Kalibernek is volt ilyen tesztje, meg talán a loveszleszek.hu egyik videóján is volt ilyen. Ezek alapján én korábban vettem ilyen kínai cuccot, nem a legolcsóbbat.
    Viszont ha az ár másodlagos, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi cuccot. Izraeli, ők is értenek hozzá:

https://www.zfi-inc.com/product/masa...oof-vest-iiia/

Persze, ennek is csak akkor győződhetsz meg az alkalmasságáról, ha leteszteled. Vagy elhiszed, hogy jó.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem is akarok én lövedékállót mert ebbe az országba felesleges. Ezért írtam a vágást és szúrást, na azok ellen viszont piszkosul kéne...
    Tudom, hogy nem minden kínai cucc gagyi de elsősorban mindig törekszem arra, hogy ha lehet nem szeretnék nekik pénzt adni semmiért.
    Az extra felesleges költség de inkább a vámos hercehurca miatt szeretnék EU-n belülről szerezni.
    Köszi, megnézem azért!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,064
    Given: 1,084

0 Not allowed!
    Elvileg a lövedékálló sem tilos, csak próbálták betiltani, de aztán még sem. Viszont az biztos hogy boltok nem árulják valamiért. A szúrásállót nem tudom lehet-e venni, de Angliából talán lehet rendelni, mert ott népszerű. Igaz a vám nem tudom hogy megy most a brexit után.

A lövedékállókat nagyon tesztelték régen, mostanában nem látok olyan videókat. Igaz a legtöbb lőfegyveres Youtuber el is tűnt. Tekintve hogy a Youtube nem engedte őket érvényesülni, demonetizálás, videók blokkolása, stb. De annak idején az AR500 mellényeket szanaszét lőtték. Szerintem a cég osztogatta az ismertebb fegyveres csatornáknak hogy azzal népszerűsítse magát.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Angoloktól lehetne, persze vakon de mióta kiléptek macerás tőlük is minden. Hosszasabb keresgélés után találtam egy német verziót. Ígéretesnek tűnik, van többfajta is. https://www.proteqbodygear.com/en/products/
    Elvileg a német rendőrség is ilyenekben rohangál. Írtam nekik, hátha...
    Nyilván amerikait is találtam alapáron 1200-1300usd közt. Az mire ideérne benne lenne Maduro kokainjának árában...

Régen nem néztem ezeket, tavaly vetettem magam bele először ebbe a mellényesdibe. Nyilván rangsoroltam, hogy nagyjából mik élveznek elsőbbséget beszerzésben és ezt valahogy nem az elejére tettem. Lehet hiba volt, már mindegy.

Neked is kellett volna adniuk egyet tesztre aztán ment volna a puffogtatás!