Á, van egy Echo láncfűrészem. Felvágtam már vele néhány fát.

Ma kijött a gázos hogy megvan az alaplap, tök jó. Erre tökölt vele egy kicsit és megszólalt hogy "ööö... nem is ez a baja, csak ki kell cserélmen a gyójtószálat, mindjárt hozok egyet". Elugrott az irodájába, visszajött, kicserélte 10 perc alatt. Nem tudom mennyi lesz a számla, de a múltkor 120 dollár volt a semmiért. Most biztos több lesz...

A túlfogyasztásról kérdeztem a gáztankos céget akik mindig újratöltik a tárolót. De azok nem akarnak válaszolni semmire. Egyre sunyibbak minden évben, kezd belőlük elegem lenni hogy bújkálnak, meg lehúzogatnak.

Elmondták hogy ha 0%-os a tároló, akkor le kell ellenőrizniük hogy van-e szivárgás. 3%-on volt. Mégis 0%-ot irtak be rá. és 30 dollárral többet számláztak. De nem nézték meg hogy szivrágásmentes-e, holott ezt törvény irja elő. És hiába próbálom őket emailben elérni, nem válaszolnak, mert csak.

És ez csak a fűtés dolog, van 5-6 hasonló problémám, az egészségem tönkremenetel mellett is. Lenulláz, meg nem haladok semmilyen ötletemmel, mert mindig van valami más ami hátráltat.