Oldala 79 of 79 ElsõElsõ ... 2969777879
Eredmény 781 to 784 of 784

Topic: Filmek

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 510
    Given: 951

1 Not allowed!
    Amíg várjuk a Postal 2 VR-t és Reduxot, addig sem kell ám alantas élvezetek nélkül maradni. Például ilyen is van:

Nude Nuns with Big Guns (2010)

CineGore 10-ből 5-öt adott rá.

810I3scLtQL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

AAAABc_tONjaLYRqIWLr6_FVu7_qdU2peB_g0FI5cLabEZ_B1DG2z3jA7QXLcHETpTYWplepsXdeRjPWT8kBPqH_yBfnn_uc.jpg

MV5BMTA0NTcyNjYwNzJeQTJeQWpwZ15BbWU3MDg1MDg0NDc@._V1_.jpg

Ezen a ponton nem is mennék tovább meredekebb képekkel, mindenkinek a fantáziájára bízom.

Redditen írja valaki, hogy szerinte ez a 2008-as Nun of That koppintása. Nem tudom, azt még nem láttam, nem is találom.

Közben meg azt is kinyomoztam, hogy a Nude Nuns with Big Guns rendezője, Joseph Guzman 2009-ben már alkotott egy másik katolikus témájú művet, Run! Bitch Run! címen. Mindkét filmnek ő és Robert James Hayes II írták a forgatókönyvét. Itt a 444 ír az RBR-ről.

Ezt most szereztem be, magyar feliratot nem találok hozzá, megpróbálok angol feliratot lefordíttatni MI-vel.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,115
    Given: 1,131

1 Not allowed!
    Rossz álmok - The gift (2000)

Sam Raimi film, tele van kiváló ismert szinészekkel.

A történet lassan indul, kisváros, kártyajós nő. Vannak benne ijesztő jelenetek, egy bűncselekmény, aztán lesz nyomozás is. Illetve van egy mellékszál egy részt igencsak felkavaró, másrészt a film végén szivbemarkoló is.

Nem horror film, inkább thriller és dráma keveréke.

Rákerestem, de a videán valami rossz minőségű videó indult el. Yandexen találtam meg a filmet. De feliratozottat keressetek, mert eléggé déli tájszólással beszélik benne az angolt. De egyszerű a szöveg, úgyhogy közepes angollal is nekivághattok. (Már ha nem találjátok meg magyarul is, szinkronnal vagy magyar felirattal.)

IMDB-n 6,7/10-en áll. Én azért többet adnék rá. Mondjuk 8/10... Lehet hogy lassú, de igy bontódik ki a fő szál, és a filmhez pont ez passzol.

https://www.imdb.com/title/tt0219699/

Amit még észrevettem az a sárga kocsi. Mondom Sam Raimi film és pont úgy néz ki a kocsi mint a Gonosz Halott 2-ben, és a Gonosz Halott sorozatban. És nem tévedtem, kiderült hogy az Sam Raimi anyjának ak kocsija és MINDEN filmbe belerakja. A Pókemberben Ben bácsi vezette.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 149
    Given: 2

2 Not allowed!
    Megnéztem a War machine című filmet.

Magyar címen: Ismeretlen támadók.

Nekem tetszett, bár voltak benne túltolt akció jelenetek.
    Egyszer-kétszer meg lehet nézni.

A folytatásra-ha lesz- kíváncsi vagyok.

A videján magyar szinkronnal, jó minőségben meg lehet találni...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,115
    Given: 1,131

0 Not allowed!
    Túl jó nő a csajom - She's Out of My League (2010)

Romantikus vigjáték, fiatal felnőtt szereplőkkel.

Srácot elhagyja a barátnője, 2 éve, és még mindig próbálja magát visszakönyörögni hozzá, de aztán megismerkedik egy másik nővel és hirtelen "túl jó" helyzetbe kerül. Nincs a filmben gyűlölködés, elég ártatlan az egész sztori, van benne sok vicces jelenet, néhány gusztustalan is, de csak 2, pár másodpercig. Gondolom bele akartak tenni valami "Amerikai pitéset", bár az igazat megvallva felesleges volt bele.

A sztorija jó, elég laza a film, szórakoztató. A vége felé van egy kis megbicsaklás a szerelmi szálban, aztán viszont happy end.

Nekem nagyon bejött.

Angolul néztem, de most látom hogy Videán fent van magyarul is.

IMDB-n 6,4. Én egy 7-est adnék neki.

https://videa.hu/videok/film-animaci...wISoYSiARzBnim

A topic keresõszavai: