Oldala 80 of 80 ElsõElsõ ... 3070787980
Eredmény 791 to 794 of 794

Topic: Filmek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,135
    Given: 1,144

0 Not allowed!
    Robotzsaru (2014)

Megláttam az Youtubeon hogy ingyen nézhető, úgyhogy megnéztem. Igazából kellemes csalódás volt. A történet hasonló, ebben is vannak érzések, morális dolgok is felmerülnek benne. A humor vissza van fogva, és jobban fókuszál a film Murphy családjára. A karakterek szerintem kevésbé kidolgozottak ez a film egyik negativuma szerintem. Akció van, bár nem érződik annyira valósnak hiába a CGI. Az eredetiben minden lövésnek súlya volt, itt mintha nem igazán lenne.

Viszont volt benne néhány hires szinész, jól játszottak. A rendkivül aljas médiát is megmutatja a film, az is tetszett. És persze az OCP mint szivtelen nagyvállalat is itt központi szerepben tűnik fel.

IMDB-n 6.1-en áll. Gondolom ez igy ok. Egy erős közepes. Legyen mondjuk 6.5 tőlem.

Biztosan fent van videán is, ott nem kerestem rá. Meg a Youtube-on lehet automata magyar felirattal is lehet nézni, bár én angolul néztem. Nem túl bonyolult benne a szöveg.

Érdekes ahogy a filmben arról beszélnek hogy "nem szabad megengedni hogy legyen egy újabb Irak vagy Afganisztán", erre most is kialakulóban van egy új háború. A film ezt nem láthatta előre...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,135
    Given: 1,144

0 Not allowed!
    Gengszterek sofőrje (1978)

Bűnözők rablásinál vezet a fickó. A rendőrség a nyomában, megpróbálják a csapdába csalni.

A film nem rossz, bár a vége nekem nem világos.

Az utolsó autósüldözés viszont eléggé bejött.

IMDB-n 7.1/10. Szerintem egy 6-os. Annyira nem kegyetlen jó, de azért érdemes megnézni, az autós jelenetek miatt. Azok ott vannak.

https://www.imdb.com/title/tt0077474/

Itt van a film magyarul:

Member grindrise86's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 50
    Given: 12

2 Not allowed!
    Greenland 2: Az új menedék (2026)

Az első része már volt itt ajánlva korábban, 2020-as, meteoros világvégés hangulatú. Annak folytatásaképp új menedéket kell keresníük...

Persze szubjektív vélemény de nekem éppenhogy egyszer nézhetős volt ez. Másfél órába nagyon sok mindent bele akartak erőszakolni ezáltal elég felületes lett még az első részhez képest is. Sokkal több potenciál volt ebben. Nem aknázták ki a lehetőségeket. Gerard Butler hozza a jó színészi játékot, a többiek felejthetők. Összességében gyenge. Én 3/10 pontot adnék rá.

https://www.imdb.com/title/tt14850054/

Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Thumbs Up
    Received: 93
    Given: 0

2 Not allowed!
    Igazad van, nem igazán érdemes időt pocsékolni rá, 10 perc alatt átfutottam rajta. Engem a gyakorlatias dolgok zavarnak egy ilyen filmben. 5 év telt el az esemény óta. Infrastruktúra szétTúrva. Talán volt víz, kaja ( mint láttam liofilizált meg egyebek),ruha + mosás, mosdás ( frissen borotválva mindenki, most jöttek a fodrásztól ), fűtés, stb. Áram... ( még a karácsonyi díszkivilágításhoz is ), meg úgy általában áram az csak úgy mindig van, talán maradt még a vezetékben. Üzemanyag minden autóban, mert azok fel voltak töltve még régen és senkinek nem volt szüksége rá, és meg sem romlik. Aksik remekül bírják ( garancia + 5 év ). Ha jól utána néznénk még a műszaki is rendben volna. Ja és a sok rendes ember aki mindig önzetlenül segít...
    Szóval ez a film nem nekünk való.

A topic keresõszavai: