Oldala 96 of 96 ElsõElsõ ... 4686949596
Eredmény 951 to 952 of 952

Topic: Sokáig elálló ételek, tartós élelmiszer

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,218
    Given: 1,199

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grindrise Hozzászólás megtekintése
    Ez az ember sem százas valószínű de abban igazat írt, hogy legalább nekünk ezt már nem kell megtenni.
    Igaz nem konzerv vagy mre de tartós és sokáig elálló cuccok ezek is. Ha valakinek bejön simán lehet alternatíva.

Én néhányat kóstoltam még régebben de nem nyűgöztek le semennyire sem. Egykettő nem mondom ehető de nálam felejtős. Inkább bármely középszerű konzerv vagy mre mint az ilyen ázsiai tésztás csodák. Nyilván ha nincs más jobb mint a semmi.

https://www.youtube.com/watch?v=wqTvArr6_aA&t=0

Mi esszük, de én csak feljavitva szeretem. Szalámi, zöldségek, főtt tojás bele és levesnek. Vagy tejföllel, esetleg sajttal, hússal és tésztaszósszal.

A lényege az lenne hogy nagyon olcsó, csak hát Magyarországon ez sem olcsó. Nálunk 100-150 Ft átszámolva, otthon meg mennyi? 500 Ft körül? Szóval annyiért tényleg nem éri meg.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 68
    Given: 88

1 Not allowed!
    200 ért már kapni. Én több vizet teszek bele, és egy húsleves kockát meg némi szárított zöldséget.
    Maradékkal is nagyon finom, pld.: rakott káposzta, borsófőzelék, kis pörkölt, körömpörkölttel nagyon jóóóóó a fűszere kimondottan illik hozzá. Tejföllel is nagyon jó.