Oldala 81 of 81 ElsõElsõ ... 3171798081
Eredmény 801 to 802 of 802

Topic: Filmek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,219
    Given: 1,200

0 Not allowed!
    The fall guy (A kaszkadőr) 2024

Tegy teljesen jó romantikus akciófilm. Nem komoly az egész, de szinészileg ütős, van egy rakás jó kaszkadőrjelenet is benne. A története kicsit másabb a megszokottnál, meg az hogy romantika és akció, az úgy általában nem szokott lenni. Akciófilmben kis romantika igen, de forditva nem.

Ryan Gosling minden filmben jó, ebben is tökéletes filmszereplő.

IMDB-n 6.8/10, amit nem igazán értek. Szerintem simán rá lehet dobni 7.5-öt.

https://www.imdb.com/title/tt1684562/

De ahogy nézem bukott is pénzt. 181 milliót csinált a mozikban, aminek persze csak a fele megy a filmeseknek. Közben meg 300 milliót költöttek rá. Ez randizós filmnek is tökéletes, de közben izgalmas is, meg a karakterek kedvelhetők benne.

Magyarul fent van videán HD-ben.

White Line Fever (1975)

Valami tévéfilm, pár ismertebb szinésszel. Bár nem egy nagy produkció, de megvan a filmnek a hangulata.

A sztorija annyi, hogy valaki fiatalon gondol egyet, minden pénzét összerakja és vesz egy kamiont. Csak hát van egy kis gond, az egész áruforgalom bűnözők kezében van. Először a kisebbekkel balhézik össze, de aztán már a legnagyobb fejesekkel is. A kamionosok közül sokan összefognak, de végül is az egész balhét ő viszi el egyedül. Pontosabban a feleségével.

Van benne autós üldözés, lövöldözés, bunyó, dráma.

A film vége elég fura. Nem happy end az biztos.

Teljesen jó film, annyira nem is bonyolult. Néhány helyen furcsa a film, vagy inkább mondjuk ezeket filmes/sztoris hibáknak. Annyira azért nem zavaróak.

Elvileg egy kicsit kultfilm a kamionosok körében.

IMDB-n 6.1-en áll. Az úgy korrekt.

Youtubeon most fent van ingyen, magyar felirat bekapcsolható rajta:

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,219
    Given: 1,200

0 Not allowed!
    Az országút fantomja - The Hitcher (1986)

A totál értelmetlen magyar forditott cim ellenére ez nem egy fantom, csak egy zakkant sorozatgyilkos, aki az országúton szedi az áldozatait. Az egyik áldozatát megölés helyett idegileg akarja teljesen kicsinálni, folyamatosan csapdákat állit neki.

Túlzottan nem horroros, inkább thriller, de annak teljesen jó. A Sikoly filmeket pl. nagyon nem szeretem, szerintem ez a film sokkal jobb.

25 milliót csinált a mozikban, úgy nagyjából visszahozta a belefektetett pénzt és csinált a készitőknek egy minimumot.

A legismertebb szinész benne Rutger Hauer, de néhány másik ismerős is kapott helyet a filmben. (Pl. Dale a Walking Dead-ből.)

IMDB-n 7.2/10 . Végül is nem rossz film. 6.5-ös szerintem. Egyszer érdemes megnézni.

https://www.imdb.com/title/tt0091209/

Videára fel van töltve néhányszor, az egyik egész jó minőségben.

Az országút fantomja 2 - The Hitcher 2 (2003)

(Igazából azért néztem meg ma ezt a két filmet, mert észrevettem hogy ebben van Kari Wuhrer és őt meg birom...)

A film az elején 1 csavarral indul, de aztán van még benne néhány.

A második film egy szereplőn keresztül is kapcsolódik az elsőhöz, a sztorija hasonló, de sok visszautalás is van az első filmre. Viszont ebben a filmben Kari Wuhrer a hősnő, de ennek én örültem.

Ez nem mozis, hanem tévés produkció, összesen 10 millióból dobták össze. Viszont van benne sok akció, sok lövöldözés, megvan a hangulata, összetörnek benne egy rakás autót, kamiont, robbanások vannak, stb. Nem lehet panasz.

Ahogy az első filmnél nem lehetett tudni hogy ki hal meg, itt sem lehet tudni. Az elsőnél 1 valaki hal meg akire nem számitottam, itt viszont 2 karakter is.

Jake Busey (Gary Busy) fia is szerepel a filmben. Eléggé hasonlit az apjára.

IMDB-n 4.3/10, ami kissé igazságtalannak érződik. 5.5-öt adnék rá. Erős közepes.

https://www.imdb.com/title/tt0299988/?ref_=fn_t_1

Ez is fent van szinkronosan a Videán.

A topic keresõszavai: