Oldala 223 of 223 ElsõElsõ ... 123173213221222223
Eredmény 2,221 to 2,224 of 2224

Topic: Off topic

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 190
    Given: 375

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grindrise Hozzászólás megtekintése
    Valami kétkerekűt amire nem kell se biztosítás se rendszám se extra adó se semmi és bónusz ha üzemanyag sem.
    Egy komolyabb hagyományos hegyi kerékpárt biztosan beszerzek ezt már eldöntöttem. Plusz év végén majd lehet, hogy meglepem magam egy elektromos motorral (Surron, Freego, Talaria) de a zavaros jogi környezete miatt éshogy árammal megy annyira nem jön be. Barátkoznom kell a dologgal.
    Biztos megéri a befektetést? Annyit bringázol terepen, hogy tényleg ki is használod? Elgondolkodtál esetleg azon, hogy esetleg használt elemekből magad építesz egyet az igényednek megfelelőt?
    Loco en el coco

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 190
    Given: 375

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grindrise Hozzászólás megtekintése
    Legalább jó értelemben kaotikus? Már ha lehet ilyet kérdezni!
    Lehet, csak nem igazán tudok rá válaszolni, a káosz az káosz. Viszont azt figyeltem meg a saját életemben, hogy mindig egy új életszakasz előtt van nagy felfordulás. Remélhetőleg a végére összejön a költözés és végre lesz egy kis nyugalmunk.
    Loco en el coco

Senior Member Grindrise's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 81
    Given: 42

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Biztos megéri a befektetést? Annyit bringázol terepen, hogy tényleg ki is használod? Elgondolkodtál esetleg azon, hogy esetleg használt elemekből magad építesz egyet az igényednek megfelelőt?
    Na nem a több milliós példányokra gondoltam azért! Régen rengeteget bicóztam csak aztán valahogy alábbhagyott. Kell a mozgás illetve ezzel el tudok jutni olyan helyekre amelyekre autóval nem tudnék. Megjött hozzá az étvágyam! Viszont mindenes bringa lesz nem kimondott csak terepre. Azért monti mert ha kell akkor mégis tudjak vele bárhol ficánkolni. Már úton is van ha minden igaz, úgy izgulok mint annó gyerekkoromban...

Gondolkoztam az építésen azonban ahol tart már ez az iparág is, nekem túl sok. Meg időm sem lenne rá igazán így egy ár-értékben nekem megfelelőt kinéztem és a nekem jó vázmérettel elcsíptem az utolsót az országban ha minden igaz!

Senior Member Grindrise's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 81
    Given: 42

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Lehet, csak nem igazán tudok rá válaszolni, a káosz az káosz. Viszont azt figyeltem meg a saját életemben, hogy mindig egy új életszakasz előtt van nagy felfordulás. Remélhetőleg a végére összejön a költözés és végre lesz egy kis nyugalmunk.
    Ez általában nálam is így van. Kívánom, hogy meglegyenek a számításaid és kiadja a végére a képlet a megfelelő eredményt!
    A nyugalom egy nagyon értékes dolog. Átérzem!