1
| Thumbs Up |
| Received: 89 Given: 53 |
Na nem a több milliós példányokra gondoltam azért!Régen rengeteget bicóztam csak aztán valahogy alábbhagyott. Kell a mozgás illetve ezzel el tudok jutni olyan helyekre amelyekre autóval nem tudnék. Megjött hozzá az étvágyam! Viszont mindenes bringa lesz nem kimondott csak terepre. Azért monti mert ha kell akkor mégis tudjak vele bárhol ficánkolni. Már úton is van ha minden igaz, úgy izgulok mint annó gyerekkoromban...
Gondolkoztam az építésen azonban ahol tart már ez az iparág is, nekem túl sok. Meg időm sem lenne rá igazán így egy ár-értékben nekem megfelelőt kinéztem és a nekem jó vázmérettel elcsíptem az utolsót az országban ha minden igaz!![]()
Én sem a többmilliós drótszamarakra gondoltam!Az építésnek olyan szempontból láttam volna előnyét, hogy az igényeihez igazíthatja az ember a bicót. Én valószínűleg arra mentem volna rá, hogy minél egyszerűbb és megbízhatóbb legyen, tehát mondjuk vezetéknélküli elektromos fék kizárva.
Nade mivel már úton van a kiválasztott, ezért sok boldog kilométert kívánok hozzá!
Viszont ha bringázni szeretnél és kell a mozgás, akkor NE vegyél motor hajtotta kétkerekűt. A kényelem nagy úr és belénk van kódolva, könnyű elcsábulni. Nem véletlenül csak az emberek 2%-a használja a lépcsőt a lift helyett.![]()
Loco en el coco
| Thumbs Up |
| Received: 89 Given: 53 |
Semmi vezeték nélküli váltó meg fék vagy bármi más nincs rajta. Ha elmegyek vele tekerni fontos szempont volt, hogy teljesen mechanikus és analóg legyen. Nem akarok akkukat töltögetni meg kijelzőket bámulni mindenféle applikációval. Ugyanúgy akarom élvezni mint gyerekkoromban!
Köszönöm! Szerintem meglesz!
A villanyos kétkerekű az csak valódi gyors helyváltoztatást elégítene ki megizzadás nélkül!
Én is köszönöm a rövid eszmecserét! Hajrá!![]()
| Thumbs Up |
| Received: 96 Given: 8 |
Szia. Bocs nagyon sok dolgom van, költözés, munka. A 150 km-t csak heti egyszer teszem meg, mert a kamionban leszek 5 napot aztán 3 nap pihi. A Subarura azért esett a választás mert ez lesz a 3. Subarum és nagyon meg vagyok elégedve vele. Még ez volt talán ebben a méretben az egyetlen típus ami nem ez a down sizing motoros. Tudod kis motor 1000-1500 cm3 turbóval. Amit veszek az 2.5 szívó benzines, és mivel autószerelő is vagyok tovább életben tudom tartani gazdaságosan mint egy átlag ember. Egyébként népszerű itt a Subaru, nagyon sokan téli autónak veszik az összkerékhajtás miatt.