Oldala 223 of 223 ElsõElsõ ... 123173213221222223
Eredmény 2,221 to 2,229 of 2229

Topic: Off topic

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 196
    Given: 384

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grindrise Hozzászólás megtekintése
    Valami kétkerekűt amire nem kell se biztosítás se rendszám se extra adó se semmi és bónusz ha üzemanyag sem.
    Egy komolyabb hagyományos hegyi kerékpárt biztosan beszerzek ezt már eldöntöttem. Plusz év végén majd lehet, hogy meglepem magam egy elektromos motorral (Surron, Freego, Talaria) de a zavaros jogi környezete miatt éshogy árammal megy annyira nem jön be. Barátkoznom kell a dologgal.
    Biztos megéri a befektetést? Annyit bringázol terepen, hogy tényleg ki is használod? Elgondolkodtál esetleg azon, hogy esetleg használt elemekből magad építesz egyet az igényednek megfelelőt?
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Legalább jó értelemben kaotikus? Már ha lehet ilyet kérdezni!
    Lehet, csak nem igazán tudok rá válaszolni, a káosz az káosz. Viszont azt figyeltem meg a saját életemben, hogy mindig egy új életszakasz előtt van nagy felfordulás. Remélhetőleg a végére összejön a költözés és végre lesz egy kis nyugalmunk.
    Loco en el coco

Senior Member Grindrise's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 89
    Given: 53

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Biztos megéri a befektetést? Annyit bringázol terepen, hogy tényleg ki is használod? Elgondolkodtál esetleg azon, hogy esetleg használt elemekből magad építesz egyet az igényednek megfelelőt?
    Na nem a több milliós példányokra gondoltam azért! Régen rengeteget bicóztam csak aztán valahogy alábbhagyott. Kell a mozgás illetve ezzel el tudok jutni olyan helyekre amelyekre autóval nem tudnék. Megjött hozzá az étvágyam! Viszont mindenes bringa lesz nem kimondott csak terepre. Azért monti mert ha kell akkor mégis tudjak vele bárhol ficánkolni. Már úton is van ha minden igaz, úgy izgulok mint annó gyerekkoromban...

Gondolkoztam az építésen azonban ahol tart már ez az iparág is, nekem túl sok. Meg időm sem lenne rá igazán így egy ár-értékben nekem megfelelőt kinéztem és a nekem jó vázmérettel elcsíptem az utolsót az országban ha minden igaz!

Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Lehet, csak nem igazán tudok rá válaszolni, a káosz az káosz. Viszont azt figyeltem meg a saját életemben, hogy mindig egy új életszakasz előtt van nagy felfordulás. Remélhetőleg a végére összejön a költözés és végre lesz egy kis nyugalmunk.
    Ez általában nálam is így van. Kívánom, hogy meglegyenek a számításaid és kiadja a végére a képlet a megfelelő eredményt!
    A nyugalom egy nagyon értékes dolog. Átérzem!

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Na nem a több milliós példányokra gondoltam azért! Régen rengeteget bicóztam csak aztán valahogy alábbhagyott. Kell a mozgás illetve ezzel el tudok jutni olyan helyekre amelyekre autóval nem tudnék. Megjött hozzá az étvágyam! Viszont mindenes bringa lesz nem kimondott csak terepre. Azért monti mert ha kell akkor mégis tudjak vele bárhol ficánkolni. Már úton is van ha minden igaz, úgy izgulok mint annó gyerekkoromban...

Gondolkoztam az építésen azonban ahol tart már ez az iparág is, nekem túl sok. Meg időm sem lenne rá igazán így egy ár-értékben nekem megfelelőt kinéztem és a nekem jó vázmérettel elcsíptem az utolsót az országban ha minden igaz!
    Én sem a többmilliós drótszamarakra gondoltam! Az építésnek olyan szempontból láttam volna előnyét, hogy az igényeihez igazíthatja az ember a bicót. Én valószínűleg arra mentem volna rá, hogy minél egyszerűbb és megbízhatóbb legyen, tehát mondjuk vezetéknélküli elektromos fék kizárva. Nade mivel már úton van a kiválasztott, ezért sok boldog kilométert kívánok hozzá!

Viszont ha bringázni szeretnél és kell a mozgás, akkor NE vegyél motor hajtotta kétkerekűt. A kényelem nagy úr és belénk van kódolva, könnyű elcsábulni. Nem véletlenül csak az emberek 2%-a használja a lépcsőt a lift helyett.
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez általában nálam is így van. Kívánom, hogy meglegyenek a számításaid és kiadja a végére a képlet a megfelelő eredményt!
    A nyugalom egy nagyon értékes dolog. Átérzem!
    Nahát, egy rokon lélek! A végére biztosan a megfelelő eredményt kapom, de nem biztos, hogy azt, amit én szerettem volna. Az élet nagy mókamester és mindig igaza van.

Akárhogy is, köszönöm szépen az érdeklődést és Neked is minden jót kívánok!
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Én sem a többmilliós drótszamarakra gondoltam! Az építésnek olyan szempontból láttam volna előnyét, hogy az igényeihez igazíthatja az ember a bicót. Én valószínűleg arra mentem volna rá, hogy minél egyszerűbb és megbízhatóbb legyen, tehát mondjuk vezetéknélküli elektromos fék kizárva. Nade mivel már úton van a kiválasztott, ezért sok boldog kilométert kívánok hozzá!

Viszont ha bringázni szeretnél és kell a mozgás, akkor NE vegyél motor hajtotta kétkerekűt. A kényelem nagy úr és belénk van kódolva, könnyű elcsábulni. Nem véletlenül csak az emberek 2%-a használja a lépcsőt a lift helyett.
    Semmi vezeték nélküli váltó meg fék vagy bármi más nincs rajta. Ha elmegyek vele tekerni fontos szempont volt, hogy teljesen mechanikus és analóg legyen. Nem akarok akkukat töltögetni meg kijelzőket bámulni mindenféle applikációval. Ugyanúgy akarom élvezni mint gyerekkoromban!
    Köszönöm! Szerintem meglesz!
    A villanyos kétkerekű az csak valódi gyors helyváltoztatást elégítene ki megizzadás nélkül!

Én is köszönöm a rövid eszmecserét! Hajrá!

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 96
    Given: 8

1 Not allowed!
    Sajnálattal hallom, hogy az a terv nem jött össze. Mindenesetre sok örömöt kívánok az új házhoz és a verdához! A nagy garázs az mindig szexi és 1400nm-en némi leleményességgel azért lehet jócskán kaját is termelni. Nem lesz gáz a 150km-es távolság? Miért pont Subaru Forester, ennyire elterjedt arrafelé a Subi? Itthon elég ritka, bár épp tegnap láttunk egy Legacy Outbacket. Miből gondolod, hogy 10 évig jó lesz, hiszen még csak nem régen jött ki a legújabb modell?
    Szia. Bocs nagyon sok dolgom van, költözés, munka. A 150 km-t csak heti egyszer teszem meg, mert a kamionban leszek 5 napot aztán 3 nap pihi. A Subarura azért esett a választás mert ez lesz a 3. Subarum és nagyon meg vagyok elégedve vele. Még ez volt talán ebben a méretben az egyetlen típus ami nem ez a down sizing motoros. Tudod kis motor 1000-1500 cm3 turbóval. Amit veszek az 2.5 szívó benzines, és mivel autószerelő is vagyok tovább életben tudom tartani gazdaságosan mint egy átlag ember. Egyébként népszerű itt a Subaru, nagyon sokan téli autónak veszik az összkerékhajtás miatt.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Al Bundy Hozzászólás megtekintése
    Szia. Bocs nagyon sok dolgom van, költözés, munka. A 150 km-t csak heti egyszer teszem meg, mert a kamionban leszek 5 napot aztán 3 nap pihi. A Subarura azért esett a választás mert ez lesz a 3. Subarum és nagyon meg vagyok elégedve vele. Még ez volt talán ebben a méretben az egyetlen típus ami nem ez a down sizing motoros. Tudod kis motor 1000-1500 cm3 turbóval. Amit veszek az 2.5 szívó benzines, és mivel autószerelő is vagyok tovább életben tudom tartani gazdaságosan mint egy átlag ember. Egyébként népszerű itt a Subaru, nagyon sokan téli autónak veszik az összkerékhajtás miatt.
    Semmi gond, megértem, itt is nagy a hajtás. Én sem szerettem a varrógépmotoros kocsikat, a motor pedig legyen szívó Nekünk is van egy Subarunk, nem mai csirke, de imádjuk. Szóval Kanadában nem gumit, hanem kocsit cserélnek télre?
    Loco en el coco