Oldala 84 of 84 ElsõElsõ ... 3474828384
Eredmény 831 to 835 of 835

Topic: Filmek

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 196
    Given: 384

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grindrise Hozzászólás megtekintése
    Törvénytisztelő polgár - Law Abiding Citizen (2009)

Gerard Butler és Jamie Foxx alakítja a két főszereplőt. Régen láttam, megnéztem újra. És még mindig nagyon bejön!

Egy felháborodott családapa saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást mivel az egy rakás szar és nem lehet benne bízni. A szituációval úgy gondolom a legtöbb józan ember abszolút azonosulni tud. Szerintem helyesen is cselekszik. Ezt kéne csinálni mindenhol és mindenkivel aki rászolgál. Önbíráskodás? Rühellem ezt a szót de felvetődik a kérdés persze. A válaszom: Ha ez kell az igazsághoz...

Csak ajánlani tudom! Végig érdekes, jó színészi teljesítményekkel. Szép filmes munka!
    A végén én majdnem sírtam... Nyilván az, hogy szomorú leszel-e a végére az attól függ melyik perspektívából nézed.

Szerintem elég jó alkotás lett. 9/10 pont nálam.

https://www.imdb.com/title/tt1197624/
    Ki dönti el, hogy ki szolgált rá? A Biblia szerint csak Istennek van joga ítélkezni, Szerintem az igazság szubjektív dolog és emiatt az egész inkább rólunk szól. Mit gondolsz?
    Loco en el coco

Senior Member Grindrise's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 89
    Given: 53

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    A kedvencem az, amikor az ötödik rész elején menekülnek és Brian Miával Brazíliában egy első generációs Skyline GT-R-rel autózgat, amiből nagyon keveset gyártottak és csakis a japán piacra, szóval ritka, mint a fehér holló. Erre ők az isten háta mögött, csórón szereznek egyet, majd a céljukhoz érkezvén lerakják a favella közepén az út szélére. A Dodge Chargeres széfes vonatozástól szemem sem rebben, de ez nagyon durva.
    Nos, őőő, igen. Vannak benne hibák szép számmal. Ez is egy ilyen és nincs rá magyarázat!
    És persze a fizika határait sem ismeri a frencsájsz!
    Nálam az ötödiktől egy egyszernézős sztori lett. Becsületből meg fogom nézni majd amit még Vin papáék készítenek de slussz.

Senior Member Grindrise's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 89
    Given: 53

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Ki dönti el, hogy ki szolgált rá? A Biblia szerint csak Istennek van joga ítélkezni, Szerintem az igazság szubjektív dolog és emiatt az egész inkább rólunk szól. Mit gondolsz?
    Én úgy gondolom, hogy az életben lévő cselekedetek döntenek és azok minősítenek egy embert. Vannak cselekedetek amikre nincs sem megbocsátás sem elnézés. Jómagam a Talio-elvet vallom. Számomra annál jobb megoldás nem létezik. Ebben a filmben pedig pontosan ugyanez történik. Biztos ezért tetszett meg ennyire. A Bibliával és istennel kapcsolatban passzolok. Nem vagyok istenben hívő ember.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,247
    Given: 1,217

1 Not allowed!
    Halálos iramban 7.

Az egyik rosszfiú báttyja akar bosszút állni az egész csapaton. Képbe kerül egy computer chip is, meg t3rroristák, úgyhogy az amerikai kormány? összefog velük és együtt szerzik meg a chipet és fogják el a veszélyes alakot aki rájuk vadászik.

A film megint tele van lövöldözéssel is, robbanások, akció az elejétől a végéig. Közben egy kicsit az alap történet is halad előre.

Igazából a film vége az ami megérintett. Néztem az utolsó percet, Paul Walker arca furcsa volt az utolsó jelenetben, amikor Dom elköszönt tőle. De rögtön rájöttem hogy az ott már nem Paul Walker volt, hanem CGI, mert ő akkor már nem élt és valójában nem Dom köszönt el tőle hanem Vin Diesel és a stáb, az emlékére ajánlva a filmet.

https://www.imdb.com/title/tt2820852/

https://videa.hu/videok/film-animaci...QY75Vc75cP3L2W

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,247
    Given: 1,217

0 Not allowed!
    Citizen Vigilante (2026) – Megérte megnézni? | Filmkritika #magyar #filmek #vélemény

Uwe Boll új filmjének az értékelése, 7 percben. Pár perc spoiler mentesen, aztán a videó további részében a történetről is, részletesen.

https://www.youtube.com/watch?v=EX48GJNfqXA

A topic keresõszavai: