Oldala 184 of 184 ElsõElsõ ... 84134174182183184
Eredmény 1,831 to 1,834 of 1834

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,266
    Given: 1,232

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grindrise Hozzászólás megtekintése
    Majd azontúl úgy fogunk élni, hogy nem az ember fog véletlenül ölni az utakon hanem az "elektronika"...
    Szép lesz. Én valahogy sötéten látom ezt azért.
    A Tesla önvöezetőknél 7x biztonságosabb az önvezető.

Egy átlag amerikai 700.000 mérföldeként balesetezik.
    A Tesla önvezetőknél ez 6,69 millió mérföld.

A balesetek nagy része abból van az embereknél, hogy mobiloznak, részekek, nem tartják be a sebességkorlátozást, és csak egy kisebb rész okolható a csúszós utakért és hasonló dolgokért. Mindegyiket ki tudja szűrni az önvezető, csak a csúszós utat nem. Viszont sötétben is jobban lát, ködben is, stb.

Senior Member Grindrise's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 98
    Given: 56

2 Not allowed!
    Én elhiszem. Csak amikor majd jönnek a hírek arról, hogy sajnos véletlenül az önvezető is halálos balesetet okozott akkor majd megnézem a vétlen hozzátartozóinak arcát. Ki lesz a felelős? Milyen büntetés lesz? Kiszedik a "gyilkos jármű" négy kerekét és a vasdarabot berakják a rácsok mögé?

Sose lesz 100%-os megoldás sajnos. Az embereknek meg igenis oda kéne inkább figyelni és újra meg kéne tanulniuk vezetni. Javulnának a képességeink. Visszaállnának normálisra. Mert az, hogy már egy rövid útvonalon sem tudunk egy dologra figyelni az nem normális. Tapasztalom sajnos minden nap...

Én valahogy meg tudom állni, hogy ne nyomogassak semmilyen kijelzőt vezetés közben. Ne egyek vagy igyak miközben mozog a jármű. Nem dohányzom de ha dohányoznék sem csinálnám autóban. Rá van rakva a kihangosítóra a telefon, ha hívnak fel tudom venni úgy, hogy a kezeim szabadok és rögtön tudok reagálni. Aki hulla részegen elindul ott más bajok is vannak... Aki egy sör után vezet azt meg nem kéne gyilkosként kezelni (egyes országokban ez normális is). Aki lakott területen belül 65km/órával halad azt sem kéne ámokfutóként kezelni, ellenben aki lakott területen kívül 220km/órával zúzza ott megintcsak többszörös problémák vannak...

Nem nehéz ez és nem bonyolult, csak azzá teszik, hogy minél zavarosabb legyen. Mert mint tudjuk, abban lehet igazán halászni...

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 563
    Given: 1,064

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    A Tesla önvöezetőknél 7x biztonságosabb az önvezető.

Egy átlag amerikai 700.000 mérföldeként balesetezik.
    A Tesla önvezetőknél ez 6,69 millió mérföld.

A balesetek nagy része abból van az embereknél, hogy mobiloznak, részekek, nem tartják be a sebességkorlátozást, és csak egy kisebb rész okolható a csúszós utakért és hasonló dolgokért. Mindegyiket ki tudja szűrni az önvezető, csak a csúszós utat nem. Viszont sötétben is jobban lát, ködben is, stb.
    Magyar utakon azért még necces...

A választási őrület az önvezető Teslát is meghülyíti, de így is izgalmas volt vele a budapesti próbakör

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,266
    Given: 1,232

1 Not allowed!
    " az FSD egyszer akkor is stoptáblát jelzett, amikor azt egy Üzenjük Brüsszelnek: Nem fizetünk feliratú óriásplakáton fedezte fel" -