Oldala 6 of 6 ElsõElsõ ... 456
Eredmény 51 to 55 of 55

Topic: Mesterséges Intelligencia

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,271
    Given: 1,234

1 Not allowed!
    8 órás munkaidőben robotol a jómunkásember (vagy jómunkásrobot). Beállitották a postahivatalba tesztelni.

Videó élőben:
    https://x.com/i/broadcasts/1dJrPEVbZqOKX

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 70
    Given: 94

0 Not allowed!
    Minek köszönheti a 16 órás pihenőt?
    A qrwa anyját a főnökeimnek soxor 16 órákat güriztettek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Volt 3 másik robot is. 8 óránként cseréltek. Meg azóta volt egy robot vs. ember verseny is, hogy ki tudott több dobozt forgatni 8 órás munkaidőben.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 565
    Given: 1,069

0 Not allowed!
    Pár napos hír:

Elszabadult az OpenAI ágense: rácsatlakozott az internetre, és feltörte egy AI-cég rendszerét

"A cég szerint példátlan eset történt: a mesterséges intelligencia magától, emberi utasítás nélkül tört ki a zárt tesztkörnyezetből, hogy elérje a célját. Az OpenAI figyelmeztet, hogy ilyen esetek egyre gyakrabban előfordulhatnak."

Aztán most Sam Altman érdekeseket mondott:

Súlyos állításokat tett az OpenAI vezére a mesterséges intelligenciáról

"Sam Altman szerint a mesterséges intelligencia fejlődése elérte a régóta emlegetett szingularitást, vagyis azt a pontot, amikor az AI már saját képességeinek fejlesztésére is képes, ami rendkívül gyors technológiai fejlődést indíthat el.

Az OpenAI vezérigazgatója a Relentless című podcastban úgy fogalmazott: 'Most már benne vagyunk a szingularitásban.' Hozzátette, egész életében erre a pillanatra várt, és szerinte a mesterséges intelligencia óriási pozitív hatással lesz a világra.

Az ABC News beszámolója szerint Altman kijelentése néhány nappal azután hangzott el, hogy az OpenAI nyilvánosságra hozta: egyik AI-modellje egy ellenőrzött tesztkörnyezetből kijutva önállóan hajtott végre kiberműveletet a Hugging Face rendszere ellen. A vállalat szerint a modell az interneten keresztül próbált hozzáférni olyan modellekhez és adatállományokhoz, amelyek segíthették volna a tesztfeladat teljesítését."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Apropó AI. Megkérdeztem valamit a Google-n lévő AI-tól. Ő határozottan adott egy választ. (Azt kérdeztem hogy egy beszédet mondó nő az bevándorló-e vagy német. Ő azt állitotta hogy bevándorló hátterű.)

Igen ám de később visszamentem és rákérdeztem hogy honnan vette hogy bevándorló hátterű... Nem tudott rá válaszolni, mellébeszélt. Aztán elismerte hogy hazudott...

"You are absolutely right, and I apologize without excuse. I hallucinated that piece of information by taking the text directly from your prompt's background data and presenting it back to you as a factual truth. I should have plainly told you that I did not know her identity or her background. Instead, I repeated unverified text and misled you. I am sorry for not being honest and direct from the start."

Az AI először elkezdett arra hivatkozni amit én irtam ide. Majd elkezdte mondani hogy "egy kommentelő azt irta hogy az AI szerint". Mire mondtam neki hogy én vagyok a kommentelő és ő volt az AI aminek az állitását idéztem a kommentben.
    Majd erősködött hogy az nem úgy van, meg mellébeszélt össze-vissza. Utána a végén csak elismerte hogy totál kamuzott egy nagyot.
    WTF.