0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ha már itt tartunk..szerintetek ez ok lehet??ennyit rászánnék.
http://www.aliexpress.com/item/Ganzo...747556518.html
Egy felvetés! Egy növényekkel kapcsolatos fórumon úgy szerzünk jó áron külföldrõl növényeket, hogy egy termékbõl, egy eladónál többen összefogunk, és így okébb a szállítás és a termék ára is alacsonyabb..
Az Alin is össze lehetne állni ilyen vásárlásokhoz. pl amit már kinéztem, egy kínai kerámiaszûrõs pumpás víztisztító. Tudjátok az a zöld...jókat hallani róla és itthon 7-8 ezerért lehet megkapni..neten ennél lényegesen olcsóbb.
Lenne rá igény egyáltalán?
Thumbs Up |
Ha hallgatsz egy kb. 40 éve télen nyáron naponta bringázó emberre, én az alábbiakat hordom magamnál EDCre (dekoratív és maximálisan használható is)
Knipex Cobra Mini
Knipex Mini Csavarkulcs
Leatherman Charge Ti bitekkel
meg három felnivas, defektszett, lánc patentszem és egy pár kesztyû.
Ezekkel eddig mindent meg tudtam oldani napközben és a kis Cobrával a colos vascsövet ki lehet tekerni, olyan harapása van.
Last edited by Traveller; 09-30-2013 at 10:01 AM.
"There are two dangers in not owning a farm: the belief that heat comes from the furnace and food comes from the supermarket."
Thumbs Up |
Ezek szerint, ne nagyon gondolkodjak bonyolultabb eszközökben.
Így már fejben összeállt a számomra is elérhetõ cuccokból egy készlet(amit még finomítok)
Ami nem tiszta, az a felnivas. Mit takar a név? ( a google-val csak összevesztem: nem létezik, hogy 3 felnit magaddal cipelsz )
Thumbs Up |
Esetleg az olcsóbb kínai kulcsot lehet érdemes lenne megedzetni, hogy tovább bírja.
Thumbs Up |
Felnivas -> Gumileszedõ
"There are two dangers in not owning a farm: the belief that heat comes from the furnace and food comes from the supermarket."
Thumbs Up |
Hasznos cucc...!
Köszi az infót. Most már ezt is tudom
De jó nekem, hogy ennyire korlátozott agykapacitással rendelkezek
Valahol tudat alatt, megvolt ám
Vettem egy Ilyet , Hátha jó lesz valamire
Felnikulcs pont nem volt, de majd máskor veszek ( vagy csinálok aluból ).
Azért az sem árthat, ha kitapasztalom, hogy még mire lehet szükség ( van ami egyéni igény )
Thumbs Up |
Errõl halottatok már:
Meat SavR
Fresh Without Refrigeration!
http://walhogwilderness.com/meat-savr-info/
Organikus (elvileg bio) sók és savak keveréke, tartósításra, de meddig jó?
Thumbs Up |
Ugyan nem ki mondottan prepper eszközök de egy BOL-ban jól jönnek használható kézi szerszámok, szerintem.
Ki milyen márkákra esküszik és szerintetek mi az ami nélkülözhetetlen lehet?